Feedback În așteptarea lui Moș Crăciun

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 18 Dec 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Acest sondaj se va închide pe 12 Ian 2025 la 06:40.
  1. Îmi place

76,4%
  2. Mi-e indiferent

2,2%
  3. Nu-mi place

21,4%
  1. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul În așteptarea lui Moș Crăciun. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

oli-opa, -iulia1992-, MicuNicu și alți 11 apreciază asta.
  2. DW..

DW.. Avansat

După finalizarea celor 10 sarcini, în dreapta jos vor fi disponibile 2 lăzi care vor putea fi revendicate astfel:

Eu cred ca lazile pot fi revendicate fara finalizarea celor 10 sarcini,mai bine spus chiar de la inceperea eventului.Nu vad alta modalitate de a face rost de boluri si ornamente

3. Razvy78

Razvy78 Pretendent

super interesant eventul sper ca ma incadrez in timp sa il termin acum in ajunul sarbatorilor

4. isa33br

isa33br Novice forum

Bine ca tine pana pe 8 ianuarie.... am timp sa-l inteleg....

Janclin, ciresica42, fabian201070 și alți 15 apreciază asta.
  5. KingFarm0001

KingFarm0001 Scriitor în devenire

Văd că perioada este destul de mare, dar îmi este greu să procesez atâtea eventuri, fără detalii temporale, decât faptul că vor fi în număr de 4 și că există pachete de se cumpără cu bani sau mamudele, nu prea am reușit să deslușesc altceva.
    Mă întreb și sper că se mai modifică și completează din tutoriale pe parcurs.

6. nikolae28

Nu. Doar dupa ce bradul este impodobit complet.

Nu cred. Asta este versiunea finala. Timp este destul pentru finalizarea tuturor joculetelor. Acum....depinde de timpul fiecarui jucator, cat aloca pentru asta. Succes !

ciresica42, victorashi, pisicu71 și alți 11 apreciază asta.
  7. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Si recompensele sunt bune!

paulici_01, ipopa, fabian201070 și alți 6 apreciază asta.
  8. DW..

DW.. Avansat

Ca sa impodobim bradul ne trebuie lumanari fara flacara,Lumanarile le luam de la cele doua joculete...Joculetele se "deschid"cu boluri si ornamente..Bolurile si ornamentele le luam ...de unde?Asteptam pana pe 22 decembrie sa cumparam cosuri?Sau...?Aici m-am pierdut in tutorial.

paulici_01, prettyioco, fabian201070 și alți 7 apreciază asta.
  9. nikolae28

Ca urmare a feedback-ului primit, dezvoltatorul a hotarat ca numarul de monede-stea primite la finalizarea unui joc de la Lana Yule in timpul alocat sa fie de 25 in loc de 20. Tutorialul a fost actualizat.

Raspunsul se afla in tutorial:

10. DW..

DW.. Avansat

nikolae28 a spus:
    Cutia cu ornamente va putea fi obținută din coșuri, din Lada de cutii cu ornamente, precum și de la itemul "Haos colorat (+)".​
    nikolae28 a spus:
    Bolul cu prăjituri va putea fi obținut din coșuri, din Lada de boluri cu prăjituri, precum și de la itemul "Skateboarding cu ravagii (+)".

Greseala mea,am crezut ca se intelege ca intreb de lazi...Deci de unde luam lazi de cutii de ornamente si boluri ca sa putem face primele joculete? "Haos colorat"si "Skateboarding cu ravagii "se pot obtine tot dupa ce facem niste joculete ...cu ornamente si boluri!

11. mara031991

mara031991 Expert forum

Nu intelegnici eu cum vom putea impodobi bradul fara sa cumparam cosuri deoarece avem nevoie de niste ....lucruri. Multumesc

fabian201070, paulici_01, ciresica42 și alți 9 apreciază asta.
  12. nikolae28

Intr-adevar, cele doua lazi vor putea fi revendicate inca de la inceputul eventului, nu dupa impodobirea bradului asa cum am mentionat initial. Pe teste nu erau informatiile actualizate la momentul respectiv. Tutorialul a fost actualizat corespunzator. Multumim pentru atentionare.

luciana1949, paulici_01, ciresica42 și alți 15 apreciază asta.
  13. alma161

alma161 Novice forum

Buna dimineata. Ar putea cineva reaminti(pentru uituci!),care pomi dau drop mai bun? Va rog.

14. kameliana59

kameliana59 Comandant forum

Cei cu durata mare de timp. Daca dau si puncte multe cu atit mai bine.

15. alma161

alma161 Novice forum

Multumesc!!! O zi frumoasa cu spor!

fabian201070, paulici_01, ciresica42 și alți 8 apreciază asta.
  16. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

17. -patas1234-

-patas1234- Începător forum

Uau, ce ”baftă” am! Numai ce am recoltat amarantul, acum un minut, zero drop! După, am recitit tutorialul despre amânare! Supercompostul, în loc să-l folosesc pentru înmulțire plante de event, o să-l ”sacrific” pentru drop! :cry:

fabian201070, paulici_01, -katnik- și alți 11 apreciază asta.
  18. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Aceeasi situatie!:cry:

fabian201070, paulici_01, -katnik- și alți 7 apreciază asta.
  19. janihun76

janihun76 Scriitor în devenire

La fel am patit si eu.

fabian201070, paulici_01, -katnik- și alți 8 apreciază asta.
  20. aida59

aida59 Maestru forum

nu trebuia sa inceapa la 17?

fabian201070, paulici_01, -katnik- și alți 4 apreciază asta.