Întrebări și discuții

Discuție în 'Mediatecă' creată de _Agathon_, 26 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. mada_nice

  mada_nice Talent de excepţie

  Bună seara! :)
  Am postat o poză în topicul de ”Expoziția fermelor”, dar mi-a fost ștearsă, deoarece nu respecta regulamentul conform căruia aceasta trebuia să conțină și username-ul. Îmi cer scuze, cum mi-am cerut și-n postarea ulterioară. Cum, părerea mea, fiecare așteaptă un moment potrivit (o pauză între eventuri, spre exemplu, când poate ne putem „alinta” și juca cu itemii din inventar) pentru a-și poza ferma într-o manieră cât mai expresivă și frumoasă, și, de altfel, în pozele „oficiale” ale fermelor (cele care pot fi votate și vizualizate de către alți fermieri) nu apare username-ul, cred că ar fi mai potrivit ca acea regulă să nu fie una exclusivă. Eu, spre exemplu, dacă fac acum un screenshot pentru a-mi împărtăși ferma cu ceilalți, n-am să arăt nimic altceva decât un parc plin de Elixirul fierbinte al vieții, terenuri pline cu parcele și câțiva copăcei/ adăposturi. Veridicitatea unei poze (aparținând unui anume fermier), poate fi verificată... Asta pentru a se evita eventualele confuzii.
  Mulțumesc și o seară plăcută!
   
 2. _Agathon_

  _Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

  Nu inteleg de ce ai postat desi stiai ca este o postare care nu respecta conditiile de postare ale temei respective si postarea va fi stearsa. o_O Si iar nu inteleg de ce doresti sa ne dai tu, ca "tema", verificarea conturilor de joc.
  Esti jucator cu vechime si probabil iti mai aduci aminte ca pe forumul vechi, intr-o tema asemanatoare, unii s-au laudat cu imaginile luate de pe alte forumuri, ale altor jucatori. Din acest motiv ne-am gandit ca este important sa apara username-ul in imagine.
  La sfarsitul anului trecut a fost deschisa o tema de discutii in care i-am rugat pe jucatori sa-si expuna ideile in ceea ce priveste postarea in topicul "Expozitia fermelor". Se pare ca cei care aveau ceva idei au fost nemultumiti ca topicul nu le apartine si nu au considerat utila "actualizarea" temei deja existente. Totusi, vom analiza si vom incerca sa modificam tema existenta, astfel incat sa fie cat mai pe placul si in avantajul vostru. :)
   
 3. mada_nice

  mada_nice Talent de excepţie

  Mulțumesc pentru răspuns; nu știam că s-a întâmplat asta, e absurd să „te lauzi cu munca altuia”.
  Și nici nu voiam să dau vreo temă cuiva, temele sunt pentru școală, o ziceam ca fapt divers, în cazul în care cineva are rețineri privitoare la proprietatea fermei cuiva! :D Ar fi mult mai frumos să fie dinamizată ideea aceasta cu poze, să reimplementăm ideea de voturi între fermieri, concursuri. :) E păcat că forumul acesta este așa static (țin să-l compar cu cel vechi), chiar dacă forumul român, comparativ cu altele, chiar se mișcă.
  Mult spor și așteptăm cu nerăbdare actualizările!
   
  stoiantudorel, razvan1993, yocoama și alți 4 apreciază asta.
 4. MereleVerzi

  MereleVerzi Cunoscător forum

  Buna seara,
  De cateva zile incerc sa imi incarc avatarul, dar nu reusesc. De fiecare data apare eroarea aceasta: "O eroare de server a survenit. Te rugam sa incerci mai tarziu.". Am incercat sa pun si o poza diferita, dar nici asa nu am reusit... Cu semnatura nu am avut nici o problema; chiar e problema de server sau fac eu ceva gresit?
   
  Criselt apreciază asta.
 5. _Agathon_

  _Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

  Se pare ca da, nici eu nu am reusit. :oops: Dar dydy a reusit. -.- Probabil ca este de la browser...
  Vom transmite mai departe si vom reveni cu noutati, tot in acest topic.
   
  yocoama, Criselt și MereleVerzi apreciază asta.
 6. MereleVerzi

  MereleVerzi Cunoscător forum

  Multumesc mult pentru raspuns! :)

  Cred ca s-a rezolvat problema, am reusit sa incarc avatarul! Multumesc mult!!:D
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 7 Aug 2019