Întrebări despre metodele de plată

Discuție în 'Probleme generale' creată de Chronos, 11 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

...nu este același lucru cu suportul tehnic de unde ai primit aceeași recomandare.

2. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

De ce nu platesti cu PayPal? Pui ce card vrei tu in contul de PayPal si apoi plateste automat cand vrei tu. Si e mult mai sigur, esti asigurat antifrauda deasemenea.

davidsiirina08 apreciază asta.
  3. longin84

longin84 Novice forum

Buna dimineata ! Am si eu o intrebare ,de ce nu se mai pot cumpara mamudele prin sms ? Si o alta problema este ca au cam disparut cupoanele la combina ,ca si premii vorbesc ,Multumesc .

4. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

S-a anuntat AICI.

davidsiirina08 și donnadmn apreciază asta.
  5. longin84

longin84 Novice forum

Metoda de plata nu a revenit nici macar pt 6 eu, cel putin la mine draga Agaton ! Oricum multumesc pt.raspuns.

davidsiirina08 apreciază asta.
  6. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

donnadmn apreciază asta.
  7. selim_s

selim_s Începător forum

am incarcat contul platind prin sms cu 10 euro ( 2 sms-uri) la ora 5.38 azi. nici acum nu am primit mamudelele. Ce se intampla?

8. k0

9. derby54

derby54 Veteran Forum

Buna ziua va rog sa mi spuneti cum pot achizitiona functia premium sau mahmudele prin sms.la ce nr trebuie sa trimit sms si din ce tara pot face lucrul asta .va multumesc

10. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Buna seara !

Functia Premium nu se poate achizitiona prin SMS. La banca ai pachete de mamudele care se pot achiziona prin SMS. De asemenea, tot acolo exista un steag in dreapta sus a ferestrei. Daca esti in Romania, steagul trebuie sa fie al Romaniei. Daca esti in Germania, steagul trebuie sa fie al Germaniei. Altfel, daca steagul nu corespunde cu al tarii in care esti, va trebui sa trimiti un tichet la serviciul de suport plati pentru a ti se schimba, pentru ca nu poti cumpara prin SMS.

matusam, Cruella și donnadmn apreciază asta.
  11. geckofeet666

Uneori poate am dori sa achizionam mai mult decat un pachet promortional, un exemplu concret ar fi pachetul de MM oferit acum. Este vreo metoda pentru asta sau trebuie achizionate doar cate unul?
    Multumesc

12. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Bună ziua!
    Te referi la pachetul promoțional valabil 24 h și care iți apare în pagina de News?

13. geckofeet666

Da, multumesc.

Nu zic ca este imposibil, dar trebuie logare la fiecare pachet, si pentru unele metode de plata asta poate lua ceva timp.

14. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Pachetele pot fi achiziționate doar unul câte unul. După achiziționarea celui existent vei vedea că oferta se schimbă. Intr-adevăr, completarea datelor la metodele de plată necesită câteva minute. Pentru ușurința poți plăti cu cardul. Datele se pot salva și la următoarea achiziție lucrurile se simplifică mult.

popescudana42, naivreasastii și geckofeet666 apreciază asta.
  15. geckofeet666

Multumesc mult

PS. Nu mai este nici o oferta. Deci s-a putut achizitiona doar o singura data. xD

Modificat ultima dată: 27 Mai 2017
    popescudana42 și Cruella apreciază asta.
  16. k0

Există pauze, de la câteva ore până la câteva luni, între oferte pentru a nu deveni agasante.

17. geckofeet666

Multumesc pentru precizari

popescudana42, Cruella și k0 apreciază asta.
  18. primavara68

primavara68 Profesionist forum

inainte se putea achizitiona cu card normal de debit . acum doar cu card de credit . de ce? sau nu ma pricep eu prea bine sau nu vad corect . nu ma lasa cu card de debit, treb sa fac ceva anume ?

popescudana42 apreciază asta.
  19. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Cum adica "nu ma lasa" ? Ce-ti spune acolo ?

popescudana42 și donnadmn apreciază asta.
  20. primavara68

primavara68 Profesionist forum

ii trebuie card de credit . inainte ma lasa cu card de debit . acum nu

popescudana42 apreciază asta.