Întrebări despre metodele de plată

Discuție în 'Probleme generale' creată de Chronos, 11 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. X-mod

X-mod Guest

In acest caz, trebuie selectat "Diverse":
    upload_2016-11-4_21-11-55.png

Papy, donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  2. getulina

getulina Novice forum

Chiar daca par plictisitoare, ( nu am mai patit asta niciodata ) mai intreb un aspect si anume ce sa scriu la rubrica NUMELE DE SERVICII/FURNIZOR si daca trebuie sa mi se confirme faptul ca mi s-a transmis mesajul . va multumesc !

ah! si inca ceva id de tranzactie 7606??

donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  3. bubumic

bubumic Novice forum

Buna seara,as vrea si eu sa stiu noi cei care cumparam mamudele prin sms,cum vom termina eventul ,frenezie alege un pom,daca sms nu functioneaza desi ati spus ca dureaza doar 2 zile.Noi cum vom cumpara pomii?Multumesc.

Papy și malagambafane apreciază asta.
  4. X-mod

X-mod Guest

Numele de servicii/furnizor = SMS, iar ID tranzactie ar trebui sa apara intr-un mesaj automat primit dupa trimiterea SMS-ului. Numarul de telefon este foarte important de asemenea. Dupa completarea forumularului este trimis un mail catre adresa declarata.

Papy, donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  5. X-mod

X-mod Guest

Termenul de 2 zile era unul estimativ din partea echipei tehnice. Din pacate, au aparut alte probleme din partea partenerului BP la relansarea serviciului care a avut loc astazi. Pentru moment, raman valabile celelelate metode de plata.

Papy apreciază asta.
  6. ioanna_dulcik

ioanna_dulcik Novice forum

Buna, desi am trimis sesizarea la serviciul suport BP,desi am confirmarea ca banii au fost retrasi - plata prin SMS , am primit raspunsul" nu a fost gasita nici o incercare de efectuare a plati - caz inchis "....nu mi se pare corect ,ce se poate face mai departe ? cel putin daca ne adresam aici ,pe forum,primim un raspuns , in cazul serviciului suport -nu avem cu cine comunica...

7. X-mod

X-mod Guest

Daca ai completat corect numarul de telefon si numarul de tranzactie si s-au retras banii, nu ar fi trebuit sa primesti acest raspuns. Daca totusi ai completat aceste campuri corect, este necesara contactarea serviciul de suport tehnic desi nu acestia se ocupa direct de problemele de plati.

Papy și matusam apreciază asta.
  8. marius_jmke

marius_jmke Novice forum

am o problema am vrut sa cumpar mamudele prin sms si pun totul corect dar cand dau sa trmit imi spune eroare la tri miterea mesajului

Papy apreciază asta.
  9. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara! Sistemul de plata prin SMS nu functioneaza deocamdata.

Papy apreciază asta.
  10. ioanna_dulcik

ioanna_dulcik Novice forum

Buna seara , multumesc X-mod pentru sfaturi, am trimis solicitarea la serviciul de suport tehnic., am primit raspuns precum ca ,in termen de 24 h cererea mea va fi solutionata si doar dupa cateva ore am primit mamudelele cumparate ,utilizand SMS .

Papy și X-mod apreciază asta.
  11. erhea

erhea Pretendent

Am si eu o intrebare privind platile. Obisnuiesc sa cumpar SH pachetul L, sau mamudele utilizand cardul meu Mastercard. Problema este ca daca de exemplu fac azi o tranzactie, a doua zi nu mai imi permite sa fac si o a doua tranzactie cu cardul si trebuie sa ma orientez spre alte mijloace neavantajoase (gen SMS). Stie cineva de ce se intampla acest lucru?

Papy apreciază asta.
  12. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Pare a fi o limitare de la banca emitentă, sistemul de plăți nu impune astfel de limitări.

Agro80 și -ciocollate- apreciază asta.
  13. -hugio-

-hugio- Profesionist forum

salutare mi-a expirat cardu si as vrea sa cumpar pachetul de sh si numai stiu sa introduc datele de pe noul card . ma ajuta cineva ?

14. tweety`

tweety` Baron forum

Buna! La alege metoda de plata, selectezi cardul, apoi continua cu card de credit, si apoi ai de selectat tipul de card(visa sau maestro), numele posesorului(iti scrii numele tau complet), numarul cardului ( e numarul care e scris pe fata cardului), data de valabilitate, iar la numarul de verificare a cardului treci cele 3 cifre de pe spatele cardului, de pe banda cu semnatura. La final dai:Cumperi acum.

mariolteanu apreciază asta.
  15. k0

-ciocollate- apreciază asta.
  16. Puiutzu58

Puiutzu58 Începător forum

Buna dimineata! Incerc sa achizitionez mamudele prin SMS dar nu reusesc. O solutie?

17. k0

”Nu reușesc” nu este o problemă la care se poate ghici soluția.

-ciocollate- și mariuta48 apreciază asta.
  18. beculini

beculini Avansat

buna seara,
    sunt probleme la plata cu cardul ?
    de cateva zile nu reusesc sa achizitionez nimic.
    multumesc.

19. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara! La mine nu sunt probleme. Am achizitionat combina acum cateva minute. Esti sigur/a ca ai bani pe card? Ne poti oferi mai multe detalii? Ce iti apare?

matusam apreciază asta.
  20. beculini

beculini Avansat

Dupa ce aleg cardul la urmatorul pas imi zice ca a aparut o eroare si nu ma lasa sa trec mai departe.
    bani cu siguranta am pe card.