Tutorial A fost odată pe un nufăr

Discuție în 'Arhiva FAQ' creată de k0, 16 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  [​IMG]

  Cu ocazia introducerii reproducerii broaștelor, la Farmerama va avea loc un nou eveniment special, în perioada 17 iunie, ora 14, ora serverului, o oră mai târziu în România - 23 iunie, aceeași oră.

  Evenimentul se vă desfășura în locul special amenajat în fața Cooperativei:

  [​IMG]
  -----------------------------------
  [​IMG]
  Conține: 3 x Iaz de broaște, 2 x Iaz de broaște I: galben, 1 x Iaz de broaște II: oranj, 25 x Broască, 3 x Broască săgeată, 100 x superhrană, 50 x Parfum, 100 ore Grăjdar, 100 ore Procre-o-mat.

  Poate fi achiziționat de câte ori doriți.
  -----------------------------------
  La accesarea evenimentului se va deschide următoarea fereastră de eveniment:

  [​IMG]


  Prin accesarea butonului ”Livrează” din centru, putem dona broaște (simple sau șeptel) pentru a primi recompensele puse în joc. Sarcinile pot fi realizate doar în ordine, recompensa disponibilă putând fi consultată prin click pe butonul care reprezintă un cadou de pe nufărul pe care este așeazată broasca de pe margine. La îndeplinirea unei sarcini, broasca se va deplasa pe următorul nufăr - următoarea sarcină devine disponibilă:

  [​IMG]

  În cazul în care veți dona un animal a cărui valoare depășește cerința unei sarcini, diferența nu se va reporta următoarei sarcini. Va fi afișată o fereastră de atenționare, acțiunea putând fi acceptată sau respinsă:

  [​IMG]


  Cele mai importante sarcini sunt primele 7 - reprezentate de un tur complet al iazului pe cei 7 nuferi - după realizarea acestora evenimentul putând fi considerat ca fiind finalizat, dar pentru recompense suplimentare, jucătorii au la dispoziție încă 10 sarcini cu dificultate sporită:


  [​IMG]

  -----------------------------------

  [​IMG]

  Abțibild

  [​IMG]

  Broască meteorolog
  Oferă: 400 PE la 8 ore
  Ocupă: 1x1

  [​IMG]

  Stilul broască
  Oferă: 950 PE la 8 ore
  Ocupă: 1x2

  [​IMG]

  Puzzle săltăreț
  Oferă: 2000 PE la 8 ore
  Ocupă: 2x2

  [​IMG]
  Linie de vrej A fost odată pe un nufăr: 1 Nor 1x1, 1 Nor 1x2, 1 Nor 2x2
  Oferă 45 PE x Nivelul de joc și 9000 GG. Poate fi activată la fiecare 10 ore.

  Această linie este una tematică, doar pentru itemurile câștigate la acest event. În cazul în care nu aveți încă acces la Vrejul Magic, linia o veți regăsi în momentul în care veți debloca accesul la Vrej. AICI găsiți toate informațiile necesare despre Vrejul Magic.


  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 17 Iun 2016
  Wing0797, Nemilar, Papy și alți 22 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.