Tutorial ABC Teren arabil

Discuție în 'FAQ joc' creată de Cat, 19 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Cat

  Cat Board Administrator Team Farmerama RO

  Modificat ultima dată de către moderator: 23 Mai 2017
 2. Cat

  Cat Board Administrator Team Farmerama RO

  Depozitul
  Plantele și animalele din ferma voastră au nevoie de apă, super hrană, super compost sau îngrășământ pentru o dezvoltare mai rapidă. Aceste produse sunt stocate în depozit și de asemenea, de aici stocurile pot fi completate.
  • 1 unitate apă - 1 GG
  • 20 unități super hrană - 20 MD
  • 50 unități super compost - 20 MD
  • Îngrășământ
  Capacitatea rezervorului de apă este inițial de 100 de unități, dar poate crește până la 300 de unități activând runa nr. 14 - Rezervor de apă mai mare de la Arborele înțelepciunii. Jucătorii Premium beneficiază de umplerea rezervorului de apă în mod gratuit și automat, la o capacitate totală cu +200 unități.

  Capacitatea movilei de îngrășământ este de 100 unități dar poate crește până la 300 unități prin deblocarea runei Movilă mai mare de îngrășământ. Activarea contului Premium crește capacitatea Movilei de îngrășământ cu 800 unități.​

  [​IMG]
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 18 Mai 2017
 3. Cat

  Cat Board Administrator Team Farmerama RO

  Modificat ultima dată de către moderator: 25 Oct 2014
 4. Cat

  Cat Board Administrator Team Farmerama RO

  Șura
  În Șură aveţi posibilitatea să vizualizaţi toate toate stocurile pentru produsele voastre. Ele fiind împărţite pe categorii: plante, animale/păsări, diverse (obiecte primite la recoltare), furaje, produse (producţia extinderilor de la atelier).

  [​IMG]
   
 5. Cat

  Cat Board Administrator Team Farmerama RO

  Meniu
  Bara meniului de inventar arată astfel:


  [​IMG]

  [​IMG]

  Misiuni Cooperativă

  Acest buton vă permite accesul direct la misiunile de la Cooperativa. Numărul aflat în coltul din dreapta sus, reprezintă numărul de misiuni noi.

  [​IMG]

  Știri
  Informațiile despre noutățile din joc sunt importante. Pagina de știri vă informează despre evenimentele în desfășurare, actualizări, promoții și accesare cadourilor zilnice.

  [​IMG]
  [​IMG]
  Parcele:  [​IMG]

  Pentru culturile de plante și flori avem la dispoziție 4 tipuri de parcele: mici, mijlocii și mari. Pentru a cultiva fiecare dintre aceste parcele folosim o singură sămânță dar la recoltare obținem cantități diferite. Parcelă mică - 2 plante, parcelă mijlocie - 3 plante, parcelă mare - 5 plante. Al 4-lea tip de parcelă este parcela confort - disponibila de la nivelul 60 de joc, sunt necesare 3 seminţe, timpul de creştere va fi de 4 ori mai mare, iar la recoltare se va obţine recoltă triplă şi un număr dublu de PE. Pe acest tip de parclă buruienile apar după 48 de ore spre deosebire de parcelele normale la ca buruienile apar după 24 ore.

  În această secțiune a meniului poate fi accesată funcţia
  însămânţare rapidă. Aceasă funcție vă permite posibilitatea să alegeţi una dintre plantele aflate în stoc şi doar cu un click pe parcelă, însămânţarea să fie efectuată.
  Tot din acest meniu aveți acces direct la
  Poienița de procreare.

  [​IMG]
  Inventarul:

  Meniul pomilor cuprinde cele trei categorii de pomi. Pomii normali care pot fi cumpărați de la pepinieră și upgrade-urile: pomii XL si XXL care pot fi cumpărați de la Magazinul de accesorii. Tot aici veți găsi și magaziile pentru pomi - Arboretum.

  [​IMG]

  Meniul animalelor cuprinde adăposturi de animale și atelierele, precum și magaziile (manufactura și menajeria). În momentul când doriți sa amplasați un adăpost, aveți posibilitatea de a vedea numărul de adăposturi/ateliere care-l aveți în inventar și cantitatea de furaje disponibilă.


  [​IMG]

  Meniul itemurilor cuprinde cele doua categorii de itemuri: ornamente care doar infrumusețează ferma şi itemuri care au și rol estetic dar ne oferă și diverse recompense în gologani sau puncte de experiență.

  [​IMG]

  [​IMG]
  Magazine:

  Pepiniera este locul de unde puteţi achiziţiona pomi fructiferi.

  [​IMG]

  Dulgheria este locul de unde puteţi achiziţiona adăposturile simple de animale:


  [​IMG]

  De la Seminţerie puteţi achiziţiona toate plantele disponibile în cadrul jocului, odata ce aţi atins nivelul necesar pentru cultivarea acestora. Într-o zi pot fi cumpărate maxim 100 de semințe dintr-o categorie.


  [​IMG]

  De la Magazinul de accesorii puteţi achiziţiona itemuri decorative, itemuri ce ofera PE sau GG, upgrade-uri de pomi, de animale şi diverse articole speciale:


  [​IMG]


  Din secțiunea Provizii pentru fermă aveți posibilitatea de a achiziționa diverse produse care vă pot ajuta pe parcursul jocului. Diverse funcții ale combinei, accesorii (cutii de scule, produse care ajută la producții rapide), produse necesare pentru meșteșuguri. În perioada de desfășurare a eventurilor la secțiunea Articole de sezon veți găsi produse specifice acestora.


  [​IMG]


  Shop-O-Rama este magazinul de event unde pot fi cheltuiți Creițarii. Fiind un magazin de event, premiile se vor schimba. Pentru a fi la curent cu noutățile urmăriți actualizările premiilor AICI.


  [​IMG]

  [​IMG]
  Instrumente:


  [​IMG]
  Pentru rotirea obiectelor.


  [​IMG]
  Pentru mutat pomi, adăposturi, itemuri, parcele.


  [​IMG]
  Pentru demolat pomi, adăposturi și itemuri sau pentru desfiinţat parcelele.

  Pomii, adaposturile si itemurile cu numar nelimitat de utilizari, odata demolate de pe teren, sunt trimise automat in meniul de inventar. Itrmurile cu numar limitat de utilizari se pierd definitiv in momentul demolarii.


  [​IMG]
  Jucătorii care au activată funcția Premium pot salva și restaura aranjamentele terenurilor. Doriți să faceți modificări în fermă dar după un timp să reveniți la forma anterioară, aveți la dispoziție funcția Salvare:
  [​IMG]
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 18 Mai 2017
  Wing0797 apreciază asta.
 6. Cat

  Cat Board Administrator Team Farmerama RO

  Stindard
  Iti poti personaliza ferma cu ajutorul Stindardului.

  Stindard.gif
   
  Wing0797 apreciază asta.
 7. Cat

  Cat Board Administrator Team Farmerama RO

  Cronometru

  Evenimente care se desfășoară în fermele voastre au o perioadă determinată de timp. Pentru a adopta o bună strategie este necesar să știți cât timp mai aveți până la terminarea timpului alocat evenimentelor în desfășurare.​
  [​IMG]

  Bonusuri

  În activitatea din fermele voastre aveți posibilitatea de a utiliza diverse bonusuri ce vi le oferă eventualele câștiguri la Roata norocului, peturile amplasate în fermă, produsele meșteșugărești. În cazul produselor meșteșugărești, beneficiați de un slot de diamant, două sloturi de aur și 4 de argint.​
  [​IMG]
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 18 Mai 2017
  -katnik- și Wing0797 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.