Adio, Toon!

Discuție în 'Blogul dezvoltatorilor' creată de k0, 17 Noi 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Am încercat mereu sa pastram jocului nostru statutul de refugiu față de realitatea din viața de zi cu zi, motiv pentru care nu am abordat anumite subiecte de-a lungul timpului. Astăzi însă suntem nevoiți să o facem:

  În această seară am aflat că Global Team Leader-ul olandez, Toontje2, a încetat din viață săptamâna trecută.

  Chiar dacă nu a fost cunoscut în forumul nostru, Toon și-a lasat amprenta și asupra comunității românești. Pe lânga activitatea sa de coordonare a echipelor de moderare olandeze (și germane pentru o perioada), a fost unul din adminii Farmerama care a contribuit la impunerea standardelor fără care jocul nostru ar fi poate altfel, un ”altfel” mai puțin placut... Comunitatea internațională de jucători Farmerama a pierdut unul din cei mai activi reprezentanți ai săi, dar în primul rând a pierdut un om deosebit.

  Adio Toon, odihnește-te în pace!
  Echipa ta, Farmerama
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.