Tutorial Albumul cu abțibilduri

Discuție în 'FAQ joc' creată de Adelina40, 19 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Adelina40

  Adelina40 Guest

  [​IMG]

  Dând click pe Vilișoară puteți accesa Albumul cu Abțibilduri și vi se va deschide Albumul și lista de abțibilduri -acestea se primesc în urma îndeplinirii anumitor eventuri, sarcini etc. Puteți sorta lista de abțibilduri după vechime, de la A la Z, după colecție sau după sursă.

  În cazul în care le organizați după vechime, vă vor fi afișate doar abțibildurile pe care le dețineți. În celelalte cazuri, vă vor fi afișate toate abțibildurile ce au fost disponibile în joc de-a lungul timpului. Spre exemplu, lista de abțibilduri sortată după colecție arată astfel:


  [​IMG]

  De asemenea, aveți posibilitatea de a căuta un anumit abțibild folosind funcția de căutare.

  Abțibildurile sunt reprezentate în listă astfel:

  [​IMG]
  dacă îl aveți în listă


  [​IMG]
  dacă se află pe una dintre paginile Albumului


  [​IMG]
  dacă nu l-ați câștigat  Albumul are o copertă și 8 pagini. Pe copertă poate fi pus un singur abțibild, iar fundalul nu poate fi schimbat. Pe celelalte 8 pagini, numărul de abțibilduri ce pot fi puse este nelimitat, iar fundalul poate fi schimbat după preferințe. Cele 8 pagini pot fi completate oricum doriți și în orice ordine.  În partea de jos găsiți cele 4 funcții disponibile:


  [​IMG]


  Dând click pe acest buton, veți putea alege un fundal pentru pagina de album. Fiecare pagină poate avea un fundal diferit. Pe parcurs, vor fi introduse mai multe fundaluri minunate.


  [​IMG]


  Prin intermediul acestui buton, veți putea face poză paginii de album și salva poza în calculator.


  [​IMG]


  Dând click și confirmând ștergerea, alțibildurile de pe pagină se vor întoarce în listă, iar fundalul va fi eliminat. Abțibildurile pot fi eliminate și unul câte unul din album, dând click pe abțibild și apoi pe butonul „elimină” ce va apărea în dreptul lui.


  Mai jos aveți o prezentare generală a Albumului:


  [​IMG]
   
  Modificat ultima dată: 20 Sep 2018
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.