Aniversarea Farmerama

Discuție în 'Blogul dezvoltatorilor' creată de k0, 26 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Dragi fermieri,

  Vă prezentăm mai jos mesajul aniversar al echipei de dezvoltatori:

  Astăzi sărbătorim cea de-a 7-a aniversare a Farmerama și toată echipa vă mulțumește pentru acești minunați 7 ani !

  Vă mulțumim pentru loialitate, angajament, pentru feedback și pentru răbdarea voastră. Suntem încrezători că Farmerama va sărbători multe aniversări de acum înainte.

  Vă mulțumim, de asemenea, pentru comentariile și feedback-ul vostru din forum, dar și din rețelele de socializare.

  Mulțumim, de asemenea, și moderatorilor noștri ! Fără ei, Farmerama nu ar fi la fel. Suntem recunoscători și mândri că lucrăm cu asemenea echipe de moderatori, jucători Farmerama, care ne informează zilnic despre părerile și ideile voastre, criticile voastre și care ne oferă sprijin și ne susțin în multe feluri.

  În prezent, unul din marile subiecte este funcția Premium și viitorul ei.

  La fel ca și jucătorii, și noi suntem nerăbdători să implementăm această nouă funcție Premium. Dar încă se lucrează intens la aceasta și nu putem să vă oferim deocamdată o dată sigură de lansare. Plănuim însă (nu este o promisiune, ci doar o estimare) ca la sfârșitul lunii februarie să o lansăm. Bineînțeles că o vom testa cu mare atenție pentru a ne asigura că jucătorii nu vor avea nicio problemă în a o folosi și că vor fi mulțumiți de aceasta. Noul Premium va include câteva din vechile funcții dar și una nouă: funcția de salvare a unui layout. Acesta va fi salvat într-un șablon care vă va permite să amplasați pe teren tot ce a fost eliminat înainte. Acest lucru va fi folositor în special pentru participarea la eventuri. Dar, ca de obicei, mai multe informații veți primi la timpul potrivit, înainte de lansarea oficială.

  Sperăm că veți fi încântați de noua funcție Premium.

  Vă mulțumim din nou tuturor și hai să urăm împreună:

  LA MULȚI ANI FARMERAMA !

  Echipa voastră Farmerama !
   
  eZ-Jay, BorisLara, florinidm și alți 59 apreciază asta.
 2. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  [​IMG]
  Salutare fermieri,

  Vă prezentăm mai jos mesajul dezvoltatorului:

  Dragi jucători Farmerama,
  Astăzi sărbătorim a 8-a aniversare Farmerama!

  Echipa Farmerama vă mulțumește pentru 8 ani incredibili: fără voi, cea mai țicnită fermă din lume nu și-ar serba a 8-a zi de naștere!
  Vă mulțumim pentru devotament, angajament, pentru păreri și pentru răbdare - suntem încrezători că Farmerama va fi aniversată de multe ori în viitor. De asemenea vă mulțumim pentru comentariile și feedback-ul transmis prin intermediul forumurilor, apreciem dedicarea de care dați dovadă!


  Mulțumim și La mulți ani Farmerama!
  Echipa voastră Farmerama

   
  stiucarul, lorentonton, matusam și alți 59 apreciază asta.
 3. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  9.png
  Vă prezentăm mai jos, pe scurt, mesajul dezvoltatorului:

  Salutare jucători Farmerama,
  Astăzi sărbătorim a 9-a aniversare Farmerama!

  Echipa Farmerama vă mulțumește pentru cei 9 ani incredibili: Fără voi, cea mai nebună fermă din lume nu ar aniversa 9 ani și suntem convinși că vom avea multe aniversări în viitor!

  Vă mulțumim pentru dedicare, răbdare și pentru comentariile și feedback-ul oferit prin intermediul forumurilor!

  Echipa Farmerama transmite pe această cale mulțumiri și echipelor de moderatori și suport, cei care vă reprezintă.

  Vă mulțumim din nou și LA MULȚI ANI FARMERAMA!
  Echipa voastră Farmerama
   
  florinidm, stef85600, baranescuvali și alți 71 apreciază asta.
 4. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  A 10-a aniversare FARMERAMA se apropie și cu această ocazie avem un nou cod bonus. Dacă introduceți răspunsul corect la următoarea întrebare în meniul de joc accesând butonul Cod bonus, veți primi: 1 Ladă de bonusuri și 25 Super hrană:

  Care este jocul vostru favorit?
  - FAMERAMA
  - FARMERAMA
  - FARMERDRAMA
  - FARMARAMA

  Notă: răspunsul trebuie scris cu majuscule. Bineînțeles, ar fi frumos să nu răspândiți răspunsul corect în forum, astfel încât fiecare jucător să caute soluția la această dificilă întrebare :)

  Codul bonus va fi valabil până mâine la ora serverului 23:59.

  Echipa voastră Farmerama
   
  jupanu89, bibilica-13, gabimat17 și alți 44 apreciază asta.
 5. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Dragi fermieri,

  Astăzi, 26 ianuarie, sărbătorim a 10 aniversare FARMERAMA și suntem foarte mândri că am atins acest prag.

  Întreaga echipă Farmerama este onorată să lucreze pentru un joc atât de incredibil și distractiv. Dar nu este vorba doar despre joc. Mai presus de toate, este vorba despre toți jucătorii din întreaga lume care formează comunitatea noastră Farmerama.
  Sunteți cei mai fideli, pasionați și angajați jucători și nu putem descrie cât de mult ne place să citim fiecare comentariu (da, de asemenea, cele negative, recunoaștem că nu de fiecare dată și fiecare în parte ... dar da, știți ce vrem să spunem ) și cât de mult iubim jocul.

  Cea mai mare parte a echipei lucrează de ani buni în echipa FARMERAMA; suntem un grup mare de angajați pasionați, care fac tot posibilul zilnic pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru voi. Desigur, și noi suntem conștienți că din când în când facem greșeli și că nu toată lumea va înțelege sau aprecia întotdeauna deciziile noastre. Dar, în general, sperăm să demonstrăm constant că FARMERAMA nu este doar un loc de muncă pentru noi, ci este mult mai mult decât atât.

  Cu siguranță cel mai bun lucru este: FARMERAMA conectează oamenii! Cunoaștem atât de multe povești ale jucătorilor, care și-au găsit prieteni, dragoste și fericire prin acest joc și putem înțelege pe deplin acest lucru. Nu suntem doar colegi de muncă, ci suntem și prieteni cu colegii noștri. Deci, suntem și mai recunoscători pentru FARMERAMA.

  Fiecare dintre noi are propriile sale amintiri - cele bune și rele - și vorbim adesea despre „vă amintiți acest lucru sau acela” și suntem siguri că simțiți și voi la fel. Și fiecare are propria sa legătură cu FARMERAMA, dar cu toții suntem conectați prin FARMERAMA. Asta este incredibil.

  Uneori s-ar putea să simțiți că nu ne pasă de joc sau de comunitate. Asta nu ar putea fi mai departe de adevăr și vă asigurăm că nu este așa. Întreaga echipă se simte responsabilă pentru FARMERAMA și pentru comunitate, însă, având în vedere planurile pe termen lung pentru FARMERAMA, nu putem întotdeauna să îndeplinim toate dorințele sau să reacționăm imediat la toate reclamațiile. Și noi suntem oameni care fac greșeli. Pentru noi, întreabarea nu este niciodată cine a greșit, ne întrebăm cum să rezolvăm situațiile și cum să evităm în viitor greșeli similare. Da, uneori ne bucurăm că nu ascultați argumentele noastre, dar de cele mai multe ori credem că ar fi bine dacă puteți vedea cât de mult ne pasă de dvs. și de joc.
  Sperăm că puteți înțelege că este dificil să luăm decizii care nu sunt bine primite, dar sperăm întotdeauna să înțelegeți în final motivele.

  Cineva a spus cândva într-o ședință: Parcă lucrăm la o emisiune TV. Oferim conținut săptămânal, iar scopul nostru principal este întotdeauna divertismentul. Divertisment grozav! Și da, nu reușim mereu! Uneori suntem triști daca citim reacții ale jucătorilor dezamăgiți și frustrați, dar nu vom renunța.
  Și ca o paranteză: este uimitor să lucrezi în Echipa FARMERAMA. Nimeni nu renunță niciodată.

  Supraviețuim momentelor proaste, și învățăm mereu și îmbunătățim. Citim toate feedback-urile și discutăm toate punctele negative și pozitive. Suntem uneori haotici, triști, dezamăgiți, nefericiți, confuzi și copleșiți, dar nu ne pierdem niciodată motivația, voința și pasiunea.

  Unul dintre cele mai bune lucruri din munca noastră este cooperarea strânsă cu moderatorii noștri. Au un rol important pentru toată lumea din echipă.
  De exemplu: moderatorii pot vedea planurile pentru evenimente cu câteva săptămâni înainte și vor oferi feedback - acest feedback este unul dintre cei mai importanți pași în procesul de dezvoltare. Mai mult, mulți dintre moderatorii noștri au acces la serverele noastre de test, ceea ce înseamnă că pot testa eventurile în jur de 10 zile înainte de a fi introduse. Desigur, ei au întotdeauna puterea de a oferi feedback suplimentar și în etapele târzii ale dezvoltării. Dar nu ne înțelegeți greșit, nu putem implementa tot timpul feedback-ul primit. Cunoașteți de ce: faimoasa economie a jocului (și alte lucruri, dar de cele mai multe ori este „economia jocului”).
  Ce vrem să spunem: Suntem mândri să lucrăm cu cei mai buni moderatori din lume.
  Sunt cu adevărat uimitori, iar cuvintele nu pot descrie niciodată cât de mult le prețuim angajamentul, loialitatea și pasiunea. (și apropo: unii dintre ei sunt cu FARMERAMA încă din ziua 1!) Suntem recunoscători pentru că suntem 100% siguri că FARMERAMA nu ar fi FARMERAMA fără moderatorii noștri. Colaborarea cu moderatorii este motivul principal pentru care echipa FARMERAMA este motivată! Moderatorii noștri ne-au câștigat respectul și încrederea și sunt incomparabili. Relația pe care am stabilit-o este una extraordinară și nu putem exprima cât de mult prețuim fiecare moderator. Ei demonstrează un caracter extraordinar prin păstrarea calmului și ne ajută să ne asigurăm că totul se duce la bun sfârșit, chiar și în perioadele aglomerate. Ne bucurăm să știm că putem depinde de ei când situațiile sunt dificile, iar etica lor de muncă excepțională nu trece neobservată.
  Mulțumim pentru tot! Știm că este uneori dificil, haotic și frustrant să lucrați cu noi și apreciem răbdarea, dăruirea și pasiunea voastră. Sunteți adevăratele vedete rock ale FARMERAMA!

  Nu pe ultimul loc sunteți voi! Comunitatea noastră, jucătorii noștri! Voi faceți ca toate acestea să se întâmple. Fără voi toate acestea nu ar fi fost posibile. Știm că majoritatea dintre voi sunteți jucători de mult timp și vă apreciem fidelitatea!
  Echipa noastră dorește să vă mulțumească pentru că ne-ați oferit o șansa minunată de a vă oferi servicii. Dorința noastră este să vă menținem mulțumiți de FARMERAMA. Sunteți inspirația noastră pentru a face tot posibilul în acest sens. Vă mulțumim și nu uitați: vă prețuim! Niciuna dintre realizările noastre nu ar fi fost posibilă fără voi și fără sprijinul vostru. Vă mulțumim că ați fost alături de noi și pentru loialitatea voastră. Suntem foarte onorați să avem o comunitate ca voi și ne dorim să vă servim și în următorii ani.

  După cum puteți înțelege: FARMERAMA nu este doar un joc de fermă, este mult mai mult. Știați că am introdus mai mult de 3000 de itemuri de la nașterea FARMERAMA? Și evenimente. Atâtea evenimente. Oh, și nu ar trebui să uităm actualizările, funcțiile noi, rândurile de Vrej și multe altele. FARMERAMA este un joc în continuă dezvoltare, în creștere și este mai mult decât viu. Pentru toți cei care simt că FARMERAMA moare, vă spunem: nu!
  Astăzi, nu sărbătorim doar a zecea aniversare, ci sărbătorim viitorul acestui joc uimitor!

  Odată cu migrarea de la Flash la Unity, care va avea loc anul acesta, ne asigurăm că FARMERAMA are un viitor luminos și lung. Proiectul Unity este una dintre cele mai mari sarcini la care echipa a lucrat vreodată și poate suna ca o sarcină ușoară din afară, dar putem garanta: nu a fost! A fost o provocare uriașă, dar nu ne-am pierdut niciodată încrederea sau determinarea. Echipa a muncit din greu cu multă răbdare în ultimele luni și așteptăm cu nerăbdare să vă arătăm în cele din urmă FARMERAMA într-o tehnologie modernă. Ca de obicei, vă vom ține la curent pe forumul nostru imediat ce există noutăți. Planul este să facem teste suplimentare cu moderatorii noștri înainte de a porni testarea beta. În această versiune beta deschisă nu veți avea ocazia doar să jucați FARMERAMA în Unity, ci și să oferiți feedback și să raportați probleme. Astfel putem asigura o tranziție lină către Unity.

  După cum vă puteți imagina, înseamnă mult să sărbătorim a zecea aniversare a unui joc de browser în industria jocurilor, dar mai important pentru noi este să sărbătorim a zecea aniversare a iubitului nostru „copil”, numit FARMERAMA.

  Am căutat un cadou pentru aniversare specială a iubitului nostru joc, dar nu am găsit. Bănuim că acest lucru este pur și simplu pentru că nu este posibil să găsim un cadou la fel de special ca FARMERAMA. (este o afirmațoe siropoasă, dar adevărată...) Dar pentru toți cei care au rezistat aici: dacă utilizați în meniul de joc codul bonus HAPPYBDAYFA veți primi 60 Super compost, 30 Compost special a la Suzi, 40 Super hrană și 3 Tichete petrecere.
  Codul bonus va fi valabil până în 28 ianuarie, ora serverului 23:59.

  Vă mulțumim din nou pentru cooperarea de lungă durată, pentru încrederea în noi și pentru angajamentul vostru remarcabil. Fără voi FARMERAMA nu ar fi la fel!

  LA MULȚI ANI FARMERAMA!!!
  Echipa voastră FARMERAMA
   
  ioanagirl94, jupanu89, adriane45 și alți 75 apreciază asta.
 6. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  0.png

  Salutare fermieri!

  Iată un nou mesaj al dezvoltatorului:

  Astăzi sărbătorim 11 ani de Farmerama !

  Echipa vă mulțumește pentru 11 ani uimitori. Fără voi, cea mai nebună fermă din lume nu ar sărbători cea de-a 11-a aniversare! Vă mulțumim pentru loialitate, angajament și răbdare - suntem încrezători că Farmerama va sărbători multe zile de naștere în viitor.

  De asemenea, vă mulțumim pentru comentariile voastre și feedback-ul transmis prin intermediul forumurilor noastre și apreciem devotamentul vostru! Fără voi toate acestea nu ar fi fost posibile. Știm că majoritatea dintre voi sunteți jucători vechi și vă apreciem loialitatea. Dorim să vă mulțumim tuturor că ne-ați oferit o oportunitate minunată de a vă servi. Dorința noastră este să vă menținem mulțumiți de Farmerama.

  Ca un mic cadou în aceste vremuri provocatoare, v-am pregătit un mic cod bonus. Dacă utilizați codul 11BDAY, veți primi itemul Mulțumim pentru ajutor (+). Codul este valabil de acum înainte până joi, 28 ianuarie 2021 și poate fi revendicat o singură dată per cont.

  Echipa voastră Farmerama.

   
 7. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Vă prezentăm mai jos mesajul aniversar al dezvoltatorului:

  Astăzi sărbătorim 12 ani de la Farmerama! Echipa Farmerama vă mulțumește pentru 12 ani incredibili: fără voi, cea mai nebună fermă din lumea nu și-ar sărbători cea de-a 12-a aniversare! Uneori par o veșnicie și 12 ani pentru un simplu joc de browser sunt pur și simplu incredibili. Nu am putea fi mai mândri – mai ales că avem cei mai bună comunitate la care ne putem gândi.

  Datorită loialității, răbdării și angajamentului dumneavoastră, suntem încrezători că Farmerama va sărbători mult mai multe aniversări în viitor. De asemenea, vă mulțumim pentru comentariile voastre iar feedback-ul din forumurile noastre ne uimește mereu! Știm că majoritatea dintre voi jucați acest joc nebun de mult timp și apreciem mult loialitatea voastră! Este dorința noastră să vă menținem mulțumiți de FARMERAMA. Voi sunteți inspirația noastră și adevăratul motiv pentru care facem tot ce putem în fiecare zi.

  Ca un mic cadou în aceste vremuri dificile, v-am pregătit un mic cod bonus. Dacă folosiți codul 12BDAY în meniul de joc veți primi 2 Cutii de scule XXL, 15 Superhrană, 2 Tichete petrecere, 10 Super compost, 10 Compost special a la Suzi și 1 item Arta pulverizării florilor (+). Codul este valabil de acum înainte până vineri, 28 ianuarie 2022 la ora serverului 23:59 și poate fi revendicat o dată pe cont de utilizator.

  Rămâneți în siguranță și pozitivi!

  lma_fa12.png
   
  Modificat ultima dată: 26 Ian 2022
 8. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Astăzi sărbătorim 13 ani de la Farmerama!

  Profităm de această ocazie pentru a vă transmite mulțumiri din partea dezvoltatorului pentru cei 13 ani minunați. Voi sunteți inima Farmeramei și loialitatea voastră este apreciată.

  Dacă utilizați codul 13BDAY, veți primi 40 Super compost, 40 Compost special a la Suzi, 12 Super hrană, 10 Creițari, 1 Ladă de bonusuri și 4 Lăzi de animale vesele. Codul este valabil de acum înainte până sâmbătă, 28 ianuarie 2023 și poate fi revendicat o singură dată per cont.

  13.png
   
  florinidm, assiotiv69, eZ-Jay și alți 34 apreciază asta.