Anunț Aniversarea Farmerama

Discuție în 'Blogul dezvoltatorilor' creată de k0, 26 Ian 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Vă prezentăm mai jos mesajul aniversar al dezvoltatorului:

  Astăzi sărbătorim 12 ani de la Farmerama! Echipa Farmerama vă mulțumește pentru 12 ani incredibili: fără voi, cea mai nebună fermă din lumea nu și-ar sărbători cea de-a 12-a aniversare! Uneori par o veșnicie și 12 ani pentru un simplu joc de browser sunt pur și simplu incredibili. Nu am putea fi mai mândri – mai ales că avem cei mai bună comunitate la care ne putem gândi.

  Datorită loialității, răbdării și angajamentului dumneavoastră, suntem încrezători că Farmerama va sărbători mult mai multe aniversări în viitor. De asemenea, vă mulțumim pentru comentariile voastre iar feedback-ul din forumurile noastre ne uimește mereu! Știm că majoritatea dintre voi jucați acest joc nebun de mult timp și apreciem mult loialitatea voastră! Este dorința noastră să vă menținem mulțumiți de FARMERAMA. Voi sunteți inspirația noastră și adevăratul motiv pentru care facem tot ce putem în fiecare zi.

  Ca un mic cadou în aceste vremuri dificile, v-am pregătit un mic cod bonus. Dacă folosiți codul 12BDAY în meniul de joc veți primi 2 Cutii de scule XXL, 15 Superhrană, 2 Tichete petrecere, 10 Super compost, 10 Compost special a la Suzi și 1 item Arta pulverizării florilor (+). Codul este valabil de acum înainte până vineri, 28 ianuarie 2022 la ora serverului 23:59 și poate fi revendicat o dată pe cont de utilizator.

  Rămâneți în siguranță și pozitivi!

  lma_fa12.png
   
  Modificat ultima dată: 26 Ian 2022
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.