Anunț Anunț despre ultimele modificări din joc

Discuție în 'Blogul dezvoltatorilor' creată de nikolae28, 16 Apr 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. nikolae28

  nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

  Dragi fermieri !

  Vă prezentăm mai jos ultimul mesaj din partea managerilor de comunitate:

  Suntem conștienți că mulți dintre voi sunteți supărați din cauza tuturor schimbărilor care au avut loc în ultimele săptămâni. Trebuie să știți, însă, că noi citim întotdeauna feedback-ul vostru și vă înțelegem perfect frustrările cauzate de aceste schimbări.

  Înțelegem că sunteți supărați pe faptul că nu a existat o comunicare eficientă din partea noastră, în special în ceea ce privește schimbările de la moară. Vă asigurăm însă că dorințele voastre sunt foarte importante pentru noi. Mulți dintre voi au cerut revenirea la vechiul format al morii. Suntem conștienți de greșelile pe care le-am făcut. De asemenea, am remarcat o mulțime de probleme tehnice, dar ne-am străduit să le reparăm în cel mai scurt timp posibil. Știm că a fost frustrant pentru voi, dar vă asigurăm că aceste schimbări au fost și sunt importante pe termen lung. Din păcate, am eșuat în a comunica eficient cu voi.

  Schimbările survenite (îndepărtarea posibilității de a produce doar parțial furajele, modificarea principiului de funcționare a bonusurilor), au fost necesare din motive tehnice, pentru economia jocului. Ne pare extrem de rău că v-am dezamăgit !

  În ceea ce privește problema steluțelor, am încercat să găsim o cale onorabilă de echilibru și am eșuat. Am învățat și învățăm din aceste greșeli și facem tot ce ne stă în putință să evităm aceste schimbări ”din umbră”.

  Vă anunțăm că vom reintroduce steluțele ca recompensă la misiunile eveniment.

  Vă mulțumim pentru feedback și pentru loialitate !


  Echipa voastră Farmerama !
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 16 Apr 2015
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.