Arbori minune

Discuție în 'Arhiva ajutor' creată de coboduza, 7 Apr 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. coboduza

  coboduza Scriitor în devenire

  Scuze pentru ca nu sunt pe subiect dar de 10 minute ma uit peste tot si nu stiu unde e suportul tehnic .Am luat 2 arbori Baikal si 2 Maui .Sau tras 20 de mamudele dar am gasit numai arborii pentru Baha . Ma poate ajuta cineva
   
  malagambafane apreciază asta.
 2. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Secțiunea ”Probleme tehnice” este dedicată problemelor tehnice. În momentul de față, se pare că arborii minune pentru fermă nu sunt afișați în invetar pe toate terenurile fermei. Echipa tehnică a găsit deja soluția și va fi introdusă în joc curând.
   
  -iulia1992- și malagambafane apreciază asta.
 3. cp58

  cp58 Veteran Forum

  Nu stiu daca postez bine dar chiar nu gasesc nicaieri detalii despre arbori minune Baikal plus. Eu am achizionat arbori minune pentru insula si m-am trezit cu 15 Baikal plus.
   
  malagambafane și donnadmn apreciază asta.
 4. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Dacă achiziționai arbori minune Tiki, asta ai fi primit. Nu am întâmpinat erori de creditare, este suficient un click greșit și un moment de neatenție.

  Detalii despre arborii minune pot fi găsite și în joc, prin clik pe butonul ”i” din inventar, dar și în anunțul oficial.
   
  malagambafane și cp58 apreciază asta.
 5. cp58

  cp58 Veteran Forum

  Multumesc. M-am lamurit. Neatentia ... ce sa fac.
   
  malagambafane și k0 apreciază asta.
 6. vlahopol

  vlahopol Novice forum

  Am luat, ca de obicei , cate un Pachet minune pe insula si ferma principala . Nu s-a creditat copacul nou la nici unul din pachete. Eroare sau inca o schimbare in dezavantajul jucatorilor?
   
 7. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Nu e nicio schimbare:
  Serviciul suport tehnic poate face verificări.
   
  davidsiirina08 și malagambafane apreciază asta.
 8. 12mela

  12mela Novice forum

  Buna ziua!Va scriu pentru a va seziza o problema care nu stiu sigur daca tine de suportul tehnic dar nu stiu unde sa o sesizez:In sectiunea FAQ puieti misteriosi,unde sunt tabelele cu puietii misteriosi,partea cu arborii minune de pe insula este taiata pe ecran si nu se vede decat o jumatate din tabel!Nu stiu daca este o problema generala dar la mine asa este!Va doresc o zi buna!
   
  malagambafane apreciază asta.
 9. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Este o problemă la utilizatorii care au rezoluția ecranului prea mică (în special ecranele dispozitivelor mobile) sau browserul nu este utilizat pe tot ecranul. Totuși, ar trebui să apară o bară de scroll în partea de jos a tabelelor tăiate - sau se poate utiliza funcția de zoom (CTRL+scroll).
   
  geckofeet666 și malagambafane apreciază asta.