Arborii minune - ce pomi ati obtinut?

Discuție în 'Diverse' creată de Chronos, 31 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. adrianapatran

adrianapatran Comisar forum

Baobab,tamarin,carambola,nuc brazilian,achacha ....kowhai,artar japonez,pin,catina si nelipsitele xxl ;)

MicuNicu, Miguel, tcmxxl1975 și alți 14 apreciază asta.
  2. -hugio-

-hugio- Profesionist forum

am laut si eu 10 insula si spre mirarea mea mi-a iesit 2 tamarini un boabab un pandanus xxl si un fistic xxl restu xl parca

MicuNicu, Miguel, tcmxxl1975 și alți 9 apreciază asta.
  3. danielotelu

danielotelu Scriitor în devenire

Din 27 puieti pe insula : 1 achacha, 1 baobab ,3 fistic xxl , 2 arbore flacara xxl , 5 nuc brazilian xxl , 4 tamarin ,3 carambola si ceva pomi xxl si xl. :)

Miguel, tcmxxl1975, trancesound și alți 10 apreciază asta.
  4. miaandrei59

miaandrei59 Pretendent

bonjour , din 8 insula -3 baobab,2 achacha,1flacara xxl 2 fistic xxl xl ,super multumita .in ferma din 14 nimic special .

Miguel, tcmxxl1975, trancesound și alți 11 apreciază asta.
  5. Lorelei

Lorelei Junior Expert

Pentru mine a fost cel mai dezamagitor event de acest gen, din ultima vreme. Din pachetul de 30 de pe ferma si din alti 20 luati ulterior nu a mai iesit niciun alt pom de catina, in afara celui asigurat initial, nu a iesit absolut niciun sorb, doar doi Kowhai si doi porumbari, in rest nimic deosebit. Chiar daca au iesit cativa XXL, inclusiv Artar japonez, sunt pomi deja vechi, la care stocurile de fructe sunt mari in foarte multe ferme, inclusiv a mea.

Pe insula, din pachet si alti 20 - adica din 50 de puieti, macar a mai iesit inca un achacha si 3 baobabi, plus vreo 2 tamarini si 1 Goji XXL, 1 Moringa XXL, 1 Acai XXL, ceva de retinut pe teren, e o situatie un pic mai buna.

Daca Aleatoriul va actiona in acelasi mod si la eventul de pescuit care urmeaza, o sa plec cu sandwich-uri la mine sa nu lesin de foame pe acolo :).

Miguel, tcmxxl1975, trancesound și alți 11 apreciază asta.
  6. ΡΣτяΘηΘΨΔ™ツ

ΡΣτяΘηΘΨΔ™ツ Începător forum

Buna!
    Din cele 2 pachete de puieti luate, unul pe ferma si unul pe insula :
    Ferma: 2 catina , 4 porumbar, 1 kowhai , 1 sorb, 5 cais xxl , 1 piersic xxl , 1 pin xxl ,2 brad xxl ,1 artar xxl ,1 migdal xxl, 1 gutui xxl ,1 artar japonez xl si 1 magnolie..restul xl-uri.
    Insula: 1 baobab , 3 arbore flacara xxl, 2 arbore achacha, 3 tamarin , 1 roscov, 2 fistic xxl ,2 carambola xxl , 1 kaki xxl , 2 mate xxl ,2 avocado xxl ,1 smochin xxl ,3 arbore cu pene de papagal, restul xl-uri.
    Destul de bine..spor!

Miguel, tcmxxl1975, trancesound și alți 7 apreciază asta.
  7. gospodarul1

gospodarul1 Pretendent

din 2 puieti au iesit un fag xl si un achacha,e super:D cine are noroc are;)

Miguel, tcmxxl1975, trancesound și alți 9 apreciază asta.
  8. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Foarte foarte dezamagitor acest mini event cate 2 pachete plus cate 22 de pomi 82 in ferma 82 in insula ,nimic in plus fatza de cei asigurati .. asa ceva ? si sa mai investeasca omul ?

Miguel, tcmxxl1975, trancesound și alți 8 apreciază asta.
  9. gabrieladanac

gabrieladanac Scriitor în devenire

Sunt tare,tare dezamagita!!!!Am cumparat un pachet mare de 30 de arbori pentru insula......si nu am obtinut nici-un achacha,desi trebuia sa obtin cel puti unul!!!!!De ceeee?????Asa scrie peste tot,trebuia sa-mi iasa cel putin unul!!!!Incredibil ce usor putem fi pacaliti!

Miguel, tcmxxl1975, trancesound și alți 3 apreciază asta.
  10. matusam

matusam Legendă vie

Buna,
    Il gasesti in inventar. Este asigurat.
    Noapte buna!

11. gabrieladanac

gabrieladanac Scriitor în devenire

Multumesc ,matusam,l-am gasit in inventar,uitasem ca trebuie sa-l caut acolo!Dar oricum,foarte dezamagitor,din 30 de arbori......nimic imbucurator,in afara de bonusuri,avand in vedere ca platim cu bani reali!!!!

Miguel, tcmxxl1975, trancesound și alți 2 apreciază asta.
  12. marilena06031

marilena06031 Novice forum

Din 10 puieţi (fermă + insulă), mi-au ieşit 2 kowhai, 2 sorb, 2 amherstia şi XXL. Mă declar nmulţumită.

13. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Din 4 puieti pentru insula mi-a iesit un baobab, un fistic xxl si un nuc bazilian xxl si un pitaia xl. Vreau un amherstia din care nu am inca si acus o sa fie ultima ocazie sa-l mai obtinem.

Am mai cumparat 2 puieti Tiki si ce sa vezi? Mare minune: un Amherstia. Aproape nu-mi vine sa cred! Din 6 puieti- 2 pomi noi (noi pentru ferma mea).

Modificat ultima dată: 28 Iun 2015
    Miguel, tcmxxl1975, trancesound și alți 2 apreciază asta.
  14. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata. Tamarinul se poate obtine pentru ultima data la aceasta editie, nu Amherstia.

tcmxxl1975, trancesound și matusam apreciază asta.
  15. alinuta011970

alinuta011970 Scriitor în devenire

Foarte norocoasa aceasta editite
    16pe ferma-artar japonez xxl, pin xxl, kowhai, catina, 3 porumbar,2 fag xxl restul xl si xxl de nivel mic
    14 pe insula achacha, arbore flacara xxl, lychee xxl, pitaya xxl, banan xxl, 2 carambola xxl, nuc brazilian xxl, baobab, restul xl

16. mihaelaiuhas

mihaelaiuhas Ambasador forum

Ma alatur si eu grupului celor nemultumiti si...dezamagiti.:cry: Din 20 puieti pe insula si 20 pe ferma nimic interesant. Nici macar un sorb pe care mi-l doream foarte mult. Ce sa mai zic de arborii noi.:(

Miguel, tcmxxl1975, trancesound și alți 5 apreciază asta.
  17. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Oricine cumpara puieti, cumpara cu mamudele, indiferent ca sunt mamudele dobandite in joc sau cumparate. Sansele ca sa iasa pomii noi sunt aceleasi pentru toti. Unii au noroc, altii nu. Unii jucatori au noroc la o editie, altii la alta editie. Desi o dovediti prin postarile voastre (faptul ca aleatoriul este noroc), tot nu credeti acest lucru. Acum sa va spun parerea mea. Aud mereu ideea ca cei care baga bani in joc (benevol) ar trebui oarecum sa aiba noroc mai mare. De ce ar trebui? Cei care investesc bani pot cumpara mai multi puieti si o fac. Pot astfel avea sanse mai mari ca cei care nu investesc si de cele mai multe ori au si astfel au ceva mai multi pomi nou implementati. Unde este avantajul celor care investesc bani, pe care acei jucatori nu vor sa il vada? In faptul ca au mai multi pomi rari,vand fructe la Piata si strang gologani, termina misiuni mai repede, au mai multi pomi rari si adaposturi rare in Inventar pentru minievenimente ca Interpuiet Express, San Gigantica Express, Daruieste si Comercializeaza.Aici sunt avantajele, doar o parte din ele. Avantajul nu trebuie sa fie prin a iesi neaparat mai multi pomi din cei noi doar pentru ca se investesc bani. Avantajul consta in sansa, nu in garantii. Oricum, un jucator care cumpara 200 de puieti are sanse mai mari la pomii noi decat un jucator care cumpara 20 de puieti. Deci avantaje sunt, dar trebuiesc intelese corect. O zi buna!

18. -hugio-

-hugio- Profesionist forum

pai cronos pt 200 de pui cum zici tu ar trebui si loc nu?? eu de exemplu nu mai cumpar din cauza asta numai am loc nici insula , ferma .

bubulina, Miguel, tcmxxl1975 și alți 5 apreciază asta.
  19. Carolll72

Carolll72 Veteran Forum

Asa este, lipsa de spatiu e o problema extrem de mare si in conditiile acestea si eu cumpar din ce in ce mai putini puieti si automat sunt nemultumit de rezultat. Cel putin stolere nu am mai luat de 2 ani...

bubulina, _Chihuahua_, Miguel și alți 8 apreciază asta.
  20. mariucuta

mariucuta Pretendent

Nu vreau sa supar pe nimeni dar colegii mei au perfecta dreptate . Mie imi lipsesc multi pomi rari pe care imi doresc sa-i am in livada
    dar efortul financiar este prea mare in conditiile in care se pot cumpara doar cu MM si acestea nu se castiga ci se cumpara cu bani reali .
    Sa cumperi cativa pomi ,risti sa nu-ti apara decat xl/xxl nicidecum dintre cei rari si sa cumperi pachetul intreg doar pentru unul sau doi rari si restul sa-i tii in depozit ,nu-i rentabil .
    Daca se va putea extinde in viitor terenurile ,poate va renta .
    Toate cele bune tuturor si scuze pentru exprimarea opiniior !

Miguel, SkumpikaNina, tcmxxl1975 și alți 8 apreciază asta.