Arborii minune - ce pomi ati obtinut?

Discuție în 'Diverse' creată de Chronos, 31 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Buna. Din puietii castigati la eventul Ungariei mi-au iesit:
    - pe ferma:1 sorb si 1 porumbar (asta dupa ce m-am chinuit sa adun 400 de porumbele dintr-un singur pom), cate un artar, gutui, nuc, migdal, soc si cais XXL si dud, fag, soc si cais XL;
    - pe insula: 1 Amherstia, 1 tamarin si 1 Mana lui Budha, cate un prun mombin, mango si carambola XXL si restul XL cacao, prun mombin, guava, fistic si 2 rodiu.
    Ma pot considera norocoasa, comparativ cu rezultatele de la stolere.

2. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Din 12 puieti de la eventul Haos pisicesc am luat un sorb,restul neinteresant,am marit cantitatile de pomi din inventar.

murat_anca, roliana57, donnadmn și alți 5 apreciază asta.
  3. EVE.violetta

EVE.violetta Legendă vie

Din 9 puieti - Sorb si Kowhai

murat_anca, roliana57, donnadmn și alți 4 apreciază asta.
  4. andrew1997

andrew1997 Baron forum

Salutare! :)

Din cele 25x răsaduri misterioase câștigate la event-ul anterior am obținut:

1x Arțar XXL
    1x Curmal XL
    1x Gutui XXL
    1x Kowhai
    1x Portocal XL
    1x Porumbar
    1x Sorb
    2x Pin XL
    2x Pin XXL
    4x Soc XL
    5x Cais XXL
    5x Soc XXL

roliana57, donnadmn, petcu_cos și alți 4 apreciază asta.
  5. RADY91

RADY91 Expert forum

Am primit 9 puieti de la eventul cu pisicile si acestia sau transformat in : 3 porumbar , 2 moson japonez , 1 cais XL , 1 soc XXL , 1 capsun , 1 kowhai :sleepy::sleepy::sleepy:
    La fel de mare dezamagirea si la aici speram la macar un sorb dar se pare ca visam la ceva aproape imposibil-.--.--.-

murat_anca, EVE.violetta, roliana57 și alți 4 apreciază asta.
  6. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Pisicile mi-au daruit doi puieti :soc XXL si portocal XL

EVE.violetta, murat_anca, andrew1997 și alți 7 apreciază asta.
  7. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

am pus si eu in sfarsit arborii misterioasi obtinuti la ultimele 2 eventuri, in total 30 pomi misterioosi. din ei - 6 rin (haos pisicesc) si 12 rin (traiasca prietenia) am obtinut pe ferma:
    - 2 kowhai
    - 2 mosmon japonez
    - 1 porumbar
    - 1 pin XL
    - 1 brad XXL si 1 brad XL
    - 1 cais XXL si 1 cais XL
    - 1 par XXL
    - 1 piersic XL
    - 1 artar XXL si 1 artar XL
    - 1 soc XXL si 1 soc XL
    - 1 fag XXL si 1 fag XL
    si din cei 12 jamaica (traiasca prietenia) - am obtinut pe insula:
    - 1 baobab (nu aveam) :)
    - 1 amherstia
    - 2 mana lui buddha
    - 1 nuc brazilian XXL si 1 nuc brazilian XL
    - 1 cacao XL
    - 1 rodiu XL
    - 1 fistic XXL si 1 fistic XL
    - 1 mombin XXL
    - 1 cocos XXL

binisor, nu ma pot plange. :)

8. roliana57

roliana57 Legendă vie

mar XXL, cais XL, nuc XL, Migdal XL, Fag XL:(

donnadmn, EVE.violetta, matusam și alți 3 apreciază asta.
  9. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Din puieti,mai importanti au fost 3 sorbi :inlove: Cred ca ii dau la D&C,dar pana atunci profit de ei :))

cristimiha, donnadmn, EVE.violetta și alți 6 apreciază asta.
  10. Deiu11

Deiu11 Scriitor activ

Buna seara,am reusit sa achizitionez 46 de Arbori minune "Uele" si 40 de Arbori minune Tiki"Greenland".
    O sa revin maine sa va comunic ceea ce mi-a iesit.
    Va doresc o seara frumoasa in continuare! :)

donnadmn, mara62, misu_mama şi o altă persoană apreciază asta.
  11. shimo82

shimo82 Pretendent

Buna dimineata,

din 4 puieti ferma au iesit: brad xl, pin xxl, migdal xl si kowhai (uraaaa, nu il aveam, acum am si eu unul)
    din 4 puieti insula au iesit: roscov xxl, carambola xxl, mandarin xl si nectarin ( este prima data cand iese din prima cumparatura un pom nou introdus) :D:D:D

Am mai cumparat 1 puiet ferma si 1 puiet pe insula, va voi tine la curent cu va iesi, sper ca tot ceva ce nu am....

Multa bafta tuturor!!!

adria2, misu_mama, donnadmn și alți 8 apreciază asta.
  12. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Din 12 puieti pe ferma am primit asa:kowhai-2 , fag xxl, cires xxl, artar japonez xl, fag xl-4, salcie neagra, mosmon xxl si artar japonez xxl.Am luat si pe insula 10 puieti din care au iesit urmatorii: nuc brazilian xxl-3, roscov xxl, kiwi xxl, flacara xl, moriga xxl, carambola xl-2 si carambola xxl.Am mai luat 10 pentru insula,poate primesc un nectarin.Bafta si voua!

misu_mama, donnadmn, EVE.violetta și alți 6 apreciază asta.
  13. mara62

mara62 Supervizor forum

Am luat si eu un puiet misterios pe care l-am pus in jungla si printr-o minune s-a transformat in Achacha ;)
    Mult noroc sa aveti

misu_mama, donnadmn, EVE.violetta și alți 6 apreciază asta.
  14. daniel-678

daniel-678 Începător forum

Din 2 puieti pe farma mi-a iesit un Kowai si un artar xxl.

donnadmn, EVE.violetta, tudor1966 și alți 4 apreciază asta.
  15. cristimiha

cristimiha Scriitor activ

Si eu am achizitionat pachetele cu puieti .O sa va spun ce au iesit din 30 pe insula si 30 pe ferma.Si am si o intrebare pomul Tei se poate castiga la puieti misteriosi?Multumesc!

Edit (Chronos): nu se pot primi Tei.

Modificat ultima dată de către moderator: 29 Aug 2015
    donnadmn, EVE.violetta, mara62 și alți 3 apreciază asta.
  16. catalinamanda

catalinamanda Scriitor în devenire

Am luat si eu 10 puieti pt insula si 10 pt ferma. Rezultatul peste 5 ore. Bafta tuturor. :)

matusam, donnadmn, EVE.violetta și alți 2 apreciază asta.
  17. denisa1969

denisa1969 Pretendent

Din 3 puieti pentru ferma am obtinut:gutui XL,portocal XL si mosmon XXL
    Din 3 puieti pentru insula am obtinut: guava XXL,pitaya XL si amherstia

Ma bucur ca am obtinut mosmon si amherstia, ei fiind pomisori pe care nu ii aveam la ferma :)

matusam, donnadmn, EVE.violetta și alți 3 apreciază asta.
  18. Pr0meTheus

Pr0meTheus Conte forum

La ora 3 dimineata am cumparat 8 arbori Uele Si 8 arbori Greenland. Cei din insula mi-au oferit un Nectarin ceea ce ma multumeste, insa la ferma nu am reusit sa obtin Salcia. Am mai cumparat inca 8, acum sa speram ca rezultatul va fi cel dorit. O intrebare: La aceasta editie se poate obtine Catina?

Edit(Chronos): da, daca citesti tutorialul, macar o data.;)

Modificat ultima dată de către moderator: 29 Aug 2015
    matusam, donnadmn, EVE.violetta și alți 4 apreciază asta.
  19. Deiu11

Deiu11 Scriitor activ

Inainte de a cumpara acesti puieti, m-am uitat putin la comurile voastre de la eventul trecut (puietii misteriosi) si am vazut ca nu ati obtinut ceea ce va doreati, insa prin surprinderea mea acest event a fost unul de milioane.Iata ce am obtinut din cei 46 de Arbori minune"Uele" si 40 de Arbori minuneTiki"Greenland":

Ferma:4-Artar japonez XL;2-Fag XL;1-Dud XL;4-Fag XXL;1-Nuc XXL;2-Kowhai;1-Mosmon XXL;3-Artar XXL;1-Mosmon XL;2-Artar japonez XXL;3-Pin XL;1-Brad XL;2-Curmal XXL;1-Gutui XL;4-Pin XXL;2-Mosmon XXL;1-Prun XL;2-CurmalXL;1-Gutui XXL;1-MigdalXXL;1-ParXL;1-PortocalXXL;2-Salcie Neagra;2-Catina.

Insula:1-Arbore de lycheeXL;2-Arbore flacara XL;4-Arbore flacara XXL;4-Arbore de papaya XXL;7-Amherista;2-Nuc Brazilian XXL;5-Nuc Brazilian XL;2-Arbore kiwi XXL;2-Baobab;1-Arbore de carambola XL;2-Arbore kiwi XL;2-Arbore de carambola XXL;1-Roscov XL;1-Roscov XXl;2-Arbore de guavaXL;1-Arbore cacaoXXL;1-Arbore achacha.

Va doresc tuturor multa bafta si un weekend placut in continuare! :)

SkumpikaNina, adrianapatran, matusam și alți 5 apreciază asta.
  20. mihaelaiuhas

mihaelaiuhas Ambasador forum

Mi-am achizitionat si eu pachetele cu puieti si bine am facut, sunt foarte multumita de ce am primit: :)
    -pe ferma: in afara de salcia neagra primita cadou, n-a mai iesit alta, dar semnificative ar fi: 2 catina(nu aveam deloc), 1 sorb, 6 kowhai, mosmon XXL, artar XXL,pin XXL, precum si alti pomi XXL si XL de care ma bucur;
    -pe insula: pe langa nectarinul primit cadou, mi-a mai iesit: 2 nectarin, 1 amherstia, 2 achacha(nu aveam),2 carambola XXL,moringa XXL si XL,precum si alti arbori XXL si XL, de care de asemenea ma bucur.
    Va doresc o seara placuta in continuare si mult succes la puieti!

EVE.violetta, SkumpikaNina, adria2 și alți 10 apreciază asta.