Arborii minune - ce pomi ati obtinut?

Discuție în 'Diverse' creată de Chronos, 31 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Aleksa

Aleksa Pretendent

Nu am avut bafta, dar nu-i bai.
    Pe ferma: 2x fag xl, kowhai, pin xl si pin xxl. o_O
    Pe insula:arbore flacara xl, carambola xl, nuc brazilian tot xl, arbore fistic xxl si un tamarin. :oops:

pisitani, EVE.violetta, roliana57 și alți 3 apreciază asta.
  2. roliana57

roliana57 Legendă vie

In insula, "Tiki Tortuga” s-a transformat in: 2 arbori fistic XL, 1 arbore flacara Xl, 1 tamarin, 1 arbore cacao XXL.
    In ferma, „Mekong” s-a transformat in: 1 dud XXL, 1 artar XXL, 1 pin XXL, 1 porumbar, 1 brad XXL.

azor67, pisitani, matusam și alți 4 apreciază asta.
  3. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

din puieti de pe ferma am luat: 1 catina,1 porumbar,1 cais xxl,1 curmal xxl
    din puieti de pe insula am luat: 1 baobab,1 fistic xxl,1 kumquat xxl,1 nuc brazilian xxl

la ultima editie de puieti misteriosi am luat pe ferma mai impotant: 1 catina,1 ienupar de munte,2 salcie neagra,5 sorb,2 capsun xxl,1 mosmon xxl,3 pin xxl
    iar pe insula mai important: 1 achacha,1 grepfrut,1 acai xxl,1 goji xxl,1 lychee xxl,2 mana lui buddha xxl,2 pandanus xxl,1 roscov xxl,1 strugure de mare xxl

ma declar multumit ca acum am toti pomii spor sa aveti ;):)

azor67, pisitani, georg2503 și alți 5 apreciază asta.
  4. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

am pus si eu puietii la dospit ...

Pe ferma din 40 puieti "gange" achizitionati si 5 puieti "mekong"de la eventul licuriciului mi s-au copt: 1 ienupar de munte, 3 salcie neagra, 1 catina, 4 sorb, 2 porumbar, 3 artar japonez XXL si 5 artar japonez XL, 4 capsun XXL si 2 capsun XL, 3 mosmon XXL si 2 mosmon XL, 2 prun XXL, 1 cires XXL, 1 gutui XXL, 1 nuc XXL, 3 artar XXL, 1 pin XXL si 1 pin XL, 1 mar XXL, 1 migdal XXL, 1 stejar XXL, 1 curmal XXL,1 fag XL

Pe insula din 40 puieti "nassau" achizitionati si 5 puieti "tortuga"de la eventul licuriciului mi-au iesit: 1 grepfrut, 1 amherstia, 3 baobab, 1 nectarin, 4 achacha, 1 nuc brazilian XL, 2 tamarin, 1 banan XXL, 1 mana lui buddha XXL si 4 mana lui buddha XL, 2 mandarin XXL, 6 carambola XXL si 4 carambola XL, 3 flacara XL, 2 lychee XXL, 1 pandanus XXL, 1 struguri de mare XXL, 1 kiwi XXL, 2 roscov XXL si 2 roscov XL, 1 moringa XXL, 1 cocos XXL

5. RADY91

RADY91 Expert forum

Cei 8 puieti misteriosi primiti la eventul de halloween s-au transformat in: 1 nuc brazilian XL , 1 nuc brazilian XXL , 1 arbore carambola XL , 1 arbore flacara XL , 1 cocos XXL , 1 kaki XXL , 1 baobab , 1 achacha :oops:

murat_anca, pisitani, petcu_cos și alți 5 apreciază asta.
  6. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

din cei 8 puieti am luat: 1 amherstia,1 acai xxl,2 cacao xxl,1 flacara xxl,1 goji xxl,1 kumquat xxl,1 pitaya xxl :)

murat_anca, pisitani, petcu_cos și alți 6 apreciază asta.
  7. roliana57

roliana57 Legendă vie

Cei 8 puieti misteriosi s-au transformat in: 2 nuci brazilieni XL, 2 arbori carambola XL, 2 amherstia, 1 pitaya XXL, 1 arbore mate XXL.

EVE.violetta, murat_anca, tudor1966 și alți 5 apreciază asta.
  8. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

din cei 8 puieti de la acest event au iesit
    3 arbori flacara xxl
    2 roscov xxl
    1 prun mombin xxl
    1 achacha
    1 mango xxl

~Sweety1~, EVE.violetta, murat_anca și alți 6 apreciază asta.
  9. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Vin si eu cu lista:cacao xxl,prun mombin xxl,kaki xxl, nuc b xxl,moringa xl,flacara xxl,mandarin xxl si carambola xl.

donnadmn, ~Sweety1~, roliana57 și alți 2 apreciază asta.
  10. VecheaMonica

VecheaMonica Locuitor permanent

Din cei opt puieti obtinuti la Eventul "Costume de groaza" mi-a iesit: doi pruni brazilieni xxl, prun brazilian xl, doi carambola xxl, baobab, roscov xxl, arbore flacara xxl. Eu una sunt foarte multumita.

roliana57, matusam, tudor1966 și alți 3 apreciază asta.
  11. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

din cei 8 puieti de la eventul de halloween mi-au iesit: 1 roscov XL, 1 pandanus XXL, 1 moringa XXL, 1 flacara XL, 1 carambola XXL, 1 nectarin si 2 baobabi. :) nu e rau deloc :inlove:

inanina, roliana57 și tudor1966 apreciază asta.
  12. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

am mai luat si restu de 15 puieti de la castele de nisip si au iesit: 1 carambola,2 fistic,2 nuc brazilian,1 mana lui buddha,1 rodiu,2 roscov,1 avocado xxl,1 fistic xxl,1 kiwi xxl,1 lychee xxl,1 rodiu xxl,1 strugure de mare xxl

donnadmn, EVE.violetta, roliana57 și alți 3 apreciază asta.
  13. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

buna seara! din cei 5 puieti de la cursa cu tractoare mi-a iesit
    salcie neagra [ nu aveam]
    kowhai
    sorb
    fag xl
    pin xl

azor67, roliana57, SkumpikaNina și alți 7 apreciază asta.
  14. RADY91

RADY91 Expert forum

Cei 5 puieti misteriosi primiti la actualul eventul s-au transformat in: artar XXL , artar japonez XL , pin XXL , mosmon XXL , migdal XL :oops::oops::oops:

roliana57, matusam, SkumpikaNina și alți 2 apreciază asta.
  15. SkumpikaNina

SkumpikaNina Mare-maestru forum

maslin xxl, mosmon xl si xxl, curmal xxl,migdal xxl . waw !!! :DxD

azor67, roliana57, matusam și alți 2 apreciază asta.
  16. VecheaMonica

VecheaMonica Locuitor permanent

Din puietii castigati in cadrul Eventului "Cursa de tractoare" mi-au rezultat:
    • artar japonez xxl
    • 2x stejar xxl
    • portocal xxl
    • curmal xxl

azor67, roliana57, matusam și alți 3 apreciază asta.
  17. roliana57

roliana57 Legendă vie

mosmon XXL, maslin XXL, pin XL, pin XXL, gutui XXL:sleepy:Nimic din cea ce nu aveam.

18. Margo15

Margo15 Maestru forum

kowai
    gutui xxl
    maslin xxl
    nuc xxl
    mosmon xl
    -.-

matusam, EVE.violetta, tudor1966 și alți 2 apreciază asta.
  19. azor67

azor67 Scriitor în devenire

Cred ca sunt cel mai tare in privinta norocului.Din cei 5 puieti a iesit 4 fag xxl si un sorb.Ce ziceti ?Este noroc sau nu?

Modificat ultima dată: 30 Noi 2015
    SOSYGMA, mara62, misu_mama și alți 8 apreciază asta.
  20. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

buna ziua din cei 5 puieti am luat 2 pin xl,1 mosmon xl,1 fag xl si 1 prun xxl -.-o_O

SOSYGMA, misu_mama, azor67 și alți 4 apreciază asta.