Arborii minune - ce pomi ati obtinut?

Discuție în 'Diverse' creată de Chronos, 31 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. EVE.violetta

EVE.violetta Legendă vie

Din puieti am obtinut Kowhai, artar japonez xxl, 2 gutui xxl, curmal xxl, stejar xxl, pin xl, mosmon xl.

murat_anca, -ciocollate-, roliana57 și alți 7 apreciază asta.
  2. hinata884

hinata884 Locuitor permanent

Din puieti cadou de la calendar de iarna am primit: 2 gutui xxl, curmal xxl, pin xxl, artar japonez xl, maslin xxl si...salcie neagra:inlove:
    Noroc cu ultimul puiet :)

murat_anca, lucapadu1, -ciocollate- și alți 8 apreciază asta.
  3. catalinamanda

catalinamanda Scriitor în devenire

Am luat si eu 5 pt ferma si 5 pe Baha. Vedem peste 5 ore rezultatul, desi eu nu sunt f norocoasa, in mod sigur voi obtine XL sau ceva ce mai am.

lucapadu1, -ciocollate-, Veverita02 și alți 2 apreciază asta.
  4. solange20101990

solange20101990 Novice forum

[​IMG][/IMG] [​IMG][/IMG] [​IMG] din pachetul de 30 puieti:3 salcii negre,1 trompeta de aur,2 piersici XXL,1 scorus XXL+2 XL,1 mosmon XXL+3XL,2 artari japonezi XXL+4XL,2 catina,1 ienupar si restul cires,nuc,artar,capsun si gutui XXL si XL..:D

5. mara62

mara62 Supervizor forum

Am luat si eu 2 puieti si am obtinut 1 scorus XXl si 1 tamarin XXL :)

murat_anca, lucapadu1, -ciocollate- și alți 6 apreciază asta.
  6. roliana57

roliana57 Legendă vie

Am cumparat 6 puieti din care au rezultat:
    - 1 mosmon Xl si o salcie neagra (in ferma);
    - 2 achacha, 1 arbore flacara XXL, 1 palmier cocos XXL (in insula).
    Ma bucur pentru salcia neagra, pentru ca nu o aveam.

murat_anca, adrianapatran, lucapadu1 și alți 9 apreciază asta.
  7. catalinamanda

Am primit pe Baha: 2 nectarini, 1 grepfrut, tamarin XL si 1 achacha; iar la ferma :1 trompeta de aur :) , 2 gutui XXL, prun XXL , capsun XL

adrianapatran, lucapadu1, mikky2010 și alți 10 apreciază asta.
  8. Pr0meTheus

Pr0meTheus Conte forum

Din 12 pomi pentru ferma si 12 pentru insula, singurele rezultate remarcabile cu care ma pot lauda sunt 2 mangostani. Observ ca trompeta de aur si grepfrutul ma evita cu desavarsire. Am mai luat 4 pomi din fiecare categorie, sper sa fie rezultatul dorit

adrianapatran, lucapadu1, roliana57 și alți 7 apreciază asta.
  9. .cheer2004.

.cheer2004. Scriitor în devenire

:oops: cred ca ma paraseste norocul in dragoste, din 4 puieti au iesit 2 trompetisti...

inanina, adrianapatran, mara62 și alți 9 apreciază asta.
  10. kasandra57070

kasandra57070 Avansat

din 4 puieti pt.ferma au iesit 2 artariXL si 2 artari XXL

adrianapatran, mara62, lucapadu1 și alți 7 apreciază asta.
  11. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

20 de puieti pe ferma si 20 ptr insula nici un pom nou ,, :cry:

adrianapatran, mara62, matusam și alți 8 apreciază asta.
  12. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

buna seara din 28 puieti insula am luat: 1 grepfrut,1 nectarin,1 acai xxl,1 avocado xxl,1 cacao xxl,1 cocos xxl,1 flacara xxl,1 goji xxl,1 kiwi xxl,2 lychee xxl,2 mandarin xxl,1 mate xxl,1 pandanus xxl,1 papaya xxl,1 roscov xxl,3 tamarin xxl
    iar pe ferma din 12 puieti am luat: 1 catina,2 salcie neagra,1 artar xxl,3 artar japonez xxl,1 maslin xxl,1 migdal xxl,1 mosmon xxl
    si din cei 8 de la advent am luat: 1 kowhai,4 artar xxl,1 maslin xxl
    se pare ca nu am avut noroc de pomi noi asta e....-.- spor sa aveti :)

adrianapatran, mara62, matusam și alți 9 apreciază asta.
  13. azor67

azor67 Scriitor în devenire

Nu am cumparat niciodata puieti insa acum vreau sa sparg gheata .Am luat 20 arbori yukon si 20 tahiti.Sa vedem ce iese,am sa va anunt.

Am revenit.Deci din20 tahiti 1 xxl mana lui buda ,roscov 2 achacha 1 si un mangostan ,restul neimportant iar din 20 yukon o salcie neagra,un arbore trompeta de aur ,3 catina si restul xxl si xl.CONCLUZIA :ma opresc aici, astept mai bine eventul daruieste si comercializeaza.

Modificat ultima dată: 20 Dec 2015
    inanina, adrianapatran, mara62 și alți 7 apreciază asta.
  14. catalinamanda

Am mai luat 2 pe ferma: mosmon XL si trompeta de aur

adrianapatran, azor67, mara62 și alți 7 apreciază asta.
  15. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Cred ca e cel mai spectaculos rezultat pe care l-am obtinut vreodata: din 4 puieti pentru ferma am obtinut un ienupar si o salcie neagra (nu aveam), un mosmon XXL (nu aveam) si un stejar XXL.
    Iar din 4 puieti pentru Baha mi-au iesit un nectarin (nu aveam) si o acacha (aveam doar una) si 2 arbori flacara XXL, care nici nu mai conteaza. Nici nu stiu cati pomi imi mai lipsesc.

adrianapatran, azor67, mara62 și alți 8 apreciază asta.
  16. PokeForEeveeR

PokeForEeveeR Junior Expert

Pentru mine a fost poate unu dintre cele mai sarace rezultate :p . Am ales sa iau pachetul pe ferma asa ca am avut acces automan la o trompeta aurie :inlove:, care apropo arata minunat, (nu de alta dar am patit sa imi iau 42 de puieri, in loc de pachet care ofera 31 , si sa nu obtin puietul cel nou :p) .Cea mai mare dezamagire au fost cele 6 bucati de Gutui XXL :wuerg:, am primit totusi o Salcie neagra (nu o aveam) si inca o Trompeta aurie ( le adooor :inlove:) .In rest 3 capsuni , ceva Pini si caisi .

marcela_f69, adrianapatran, azor67 și alți 9 apreciază asta.
  17. cris_alex

cris_alex Locuitor permanent

eu st in asteptare...sper sa imi iasa pomii care nu ii am daca nu cei noi..

18. SkumpikaNina

SkumpikaNina Mare-maestru forum

Ferma: 1+3 trompete de aur,2 ienupar, 1 salcie , rezultate bune si...restul xxl-uri si ce mai aveam deja.
    Insula: 1+3 mangostan, 1 grepfrut, 2achacha, 1Nectarin si restul xxl-uri la pomii mai maricei.
    Multumita !

azor67, inanina, murat_anca și alți 7 apreciază asta.
  19. adrianapatran

adrianapatran Comisar forum

:DO mini orchestra de trompetisti( 6 trompete de aur ) pe ferma si numai 5 arbori mangostan pe insula ,din cate un pachet cumparat ,+ 20 copaci separat.

SOSYGMA, mariuta48, petcu_cos și alți 10 apreciază asta.
  20. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Doar o trompeta de aur ,restul fara prea mare importanta !

murat_anca, georg2503, tcmxxl1975 și alți 12 apreciază asta.