Arborii minune - ce pomi ati obtinut?

Discuție în 'Diverse' creată de Chronos, 31 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. alex.keegan

alex.keegan Mogul forum

Ferma: trompeta de aur, ienupar de munte, catina, brad xxl, 4 scorusi xxl, 1 scorus xl, mosmon xxl, artar japonez xl, maslin xxl
    Baha: grepfruit, acai xxl, pandanus xxl, mana lui Budha xxl si xl, 2 kaki xxl, flacara xxl si xl, pitaya xxl, banan xxl, 1 nu mai stiu ce era.

Agro80, adria2, Ambra. și alți 13 apreciază asta.
  2. EVE.violetta

EVE.violetta Legendă vie

Am obtinut 2 trompete de aur, 1 ienupar, 2 catine, 2 nectarini si multi xxl.
    Sunt foarte multumita.

pisitani, -lacri-10, petra2172 și alți 16 apreciază asta.
  3. RADY91

RADY91 Expert forum

Cei 12 puieti de la ferma au devenit: 3 catina , capsun XL , capsun XXL , mosmon XL , catalpa XXL , gutui XXL , nuc XXL , 2 migdal XXL si trompeta de aur >:(:wuerg::cry::inlove:

Cei 12 puieti de pe insula au devenit: 2 roscov XL , roscov XXL , mana lui buddha XL , mana lui buddha XXL , tamarin XL , mango XXL , papaya XXL , lychee XXL , moringa XXL , nectarin si mangostan >:(:oops::sleepy::inlove:

pisitani, petra2172, Agro80 și alți 14 apreciază asta.
  4. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

Buna seara din 12 puieti ferma am luat: 1 trompeta de aur,1 salcie neagra,1 artar xxl,3 artar japonez xxl,2 capsun xxl,1 migdal xxl,1 nuc xxl i 2 pomi xl :)o_O:eek:
    din 12 puieti pe insula am luat: 4 achacha,1 flacar xxl,1 kumquat xxl,1 mandarin xxl,1 mana lui buddha xxl,1 pitaya xxl,1 roscov xxl si 2 pomi xl o_O:eek:

5. roliana57

roliana57 Legendă vie

Offffffff:cry:
    - piersic XXL, mosmon XXL, catalpa XXL, 2 artari japonezi XXL, capsun XL, 2 par XXL, gutui XXL, scorus XL, migdal XXL, mosmon XL;
    - 3 roscov XL, arbore flacara XL si XXL, 2 nectarini, kumquat XL, mana lui Buddha XL, struguri de mare XXL, prun mombin XXL.
    Trompeta si mangostanul au ajuns in alta parte:cry::(

pisitani, -lacri-10, RADY91 și alți 14 apreciază asta.
  6. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Din puietii misteriosi obtinuti la event am reusit sa obtin:

- ferrma : artar XXL, capsun XL, 2 trompete de aur, mosmon XXL, 2 capsuni XXL, brad XXL, 2 artari japonezi XXL, maslin XXL, scorus XXL
    - insula: guava XXL, moringa XXL, mate XXL, tamarin XXL, arbore flacara XXL, kumquat XXL, grepfrut, cocos XXL, kiwi XXL, achacha, 2 nectarini

Cristiana2401, pisitani, -lacri-10 și alți 17 apreciază asta.
  7. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Din puieti am obtinut:
    la ferma:artar japonez xxl 4 buc,mosmon xl 2 buc.capsun xl 2 buc,curmal xxl,catina,artar japonez xl,dud xxl.
    la insula:nectarin,guava xxl,kumquat xxl,roscov xxl,grepfrut 2 buc,pitomba xxl,kiwi xxl,achacha 2 buc,flacara xxl

pisitani, -lacri-10, RADY91 și alți 13 apreciază asta.
  8. Ambra.

Ambra. Împărat forum

In urma maturarii puietilor am obtinut:

pe ferma - 1 piersic XXL,o salcie neagra, un ienupar de munte, o catina, 2 trompete de aur, un capsun XL, un dud XXL, un artar japonez XXL, si un mosmon XXL

Pe insula - 4 achacha, un tamarin XL, doi arbori flacara XXL, un arbore struguri de mare XXL, un arbore de mate, si un copac mama lui Buddha XL.

Modificat ultima dată: 9 Apr 2016
  9. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Buna , se pare ca in ultima vreme "ploua" cu xxl si xl ,nu pot spune ca nu sunt multumita de xxl dar cred ca ,cu toti ne dorim arbori mai noi implementati .
    Din 12 pe ferma voi numi doar catina restul xxl :cires,scorus,dud,capsun,brad prun etc.
    Iar pe insula xxl flacara fara numar ,avocado ,kiwi si un nectarin xD

pisitani, lorentonton, petra2172 și alți 12 apreciază asta.
  10. adria2

adria2 Maniac forum

Pe insula : un mangostan + un moringa xxl :inlove:, restul + cei de pe ferma sunt deja in inventar, am o multime... ar fi binevenit trenuletul San Gigantica Expres, poate mai scap de ei ;):p

pisitani, -lacri-10, mihaelaiuhas și alți 15 apreciază asta.
  11. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Am primit si eu, din puietii castigati la acest event,exact ceea ce mai aveam (fara numar) si pe insula si pe ferma. Nu imi facusem prea mari iluzii,asa ca nu sunt surprinsa de rezultate.Bafta celorlalti!

petcu_cos, pisitani, adrianapatran și alți 12 apreciază asta.
  12. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Buna seara. O trompeta si 2 catine si... tadadadam 1 grepfrut!

13. vasi57

vasi57 Pretendent

Doua trompete, in rest...flacara xxl si altii fara importanta!

malagambafane, Ambra., tudor1966 și alți 9 apreciază asta.
  14. Filipjack2000

Filipjack2000 Novice forum

Nuc XXL , Brad XXL , Artar japonez XXL , Cires XXL , Mosmon XL , Artar japonel XXL (si mai am inca 6 arbori Yukon)

malagambafane, Ambra., adrianapatran și alți 5 apreciază asta.
  15. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Buni toti ,dar cel mai mult ma bucur de trompeta de aur ,mangostan si grepfrut.Pe ultimii doi ,nu-i aveam !

malagambafane, pisitani, dadan și alți 7 apreciază asta.
  16. -lacri-10

-lacri-10 Ambasador forum

De pe ferma am obtinut:Curmal XXL,Mosman XXL,Catina 2,Ienupar de munte,Gutui XXL,Prun XXL,Artar japonez XL,Piersic xxl,Scorus XL,Salcie neagra,ArtarXXL.

malagambafane, -mafia444-, pisitani și alți 8 apreciază asta.
  17. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Pe insula am primit : 2 mangostan, 2 achachea, 3 flacara XL,1 guave XXL, tamarin XL, 2 roscov XXL, nectarin.
    Pe ferma am pus numai 2 si am primit artar XXL si ienupar de munte.
    Acum am pus diferenta pe ferma si adaposturile, maine revin cu noutati.xD

18. traian1971

traian1971 Comisar forum

nu mi-a iesit nici o noutate nici la pomi si nici la adaposturi:cry:

19. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

Buna seara ! Din 12 copacei pe ferma , singurul notabil este copacelul cu trompete de aur ( nu am retinut exact denumirea ).
    DIn cei 12 copacei pe insula - nimic notabil
    Din cele 6 adaposturi - un adapost de lebede ( mai aveam unul ). Deci -.-:(:eek:

20. -lacri-10

-lacri-10 Ambasador forum

Copacii de pe insula am obtinut:Mango XXL,2 Banan XXL,Cacao XXL, Flacara XXL,2 Flacara XL,Pitaya XXL,Roscov XXL,Cocos XXL,Moringa XXL.

malagambafane, вα∂вσу, dadan și alți 7 apreciază asta.