Arborii minune - ce pomi ati obtinut?

Discuție în 'Diverse' creată de Chronos, 31 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Pe ferma am primit: 2 artar japonez XL, 1 artar japonez XXL, ienupar de munte, scorus XXL, curmal XXL, mosmon XXL x 2, marXXL.
    Toate's vechi si..noi sunt toate.xD

2. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Din puietii Anzi , am obtinut : 2 paducel, 1 lemn cainesc,1 ienupar de munte, 1 Trompeta de aur, 3 mosmon japonez XL,2 Sakura XL, 1 capsun XL, 2 capsuni XXL, 1 mosmon japonez XXL.
    Din puietii Skellig am obtinut : 3 acaju, 1 grepfrut, 1 Baobab XL,1 Baobab XXL,1 Amherstia XL, 3 Amherstia XXL, 2 tamarin XL,1 Mana lui Buddha XL si 1 guava XXL .

3. Alexya75

Alexya75 Profesionist forum

care este diferenta intre "Puiet" si "Puiet Plus"?

4. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Cel mai probabil sansa de a fi un pom nou introdus , este mai mare.
    O spune si diferenta de pret, asta imi spune mie logica.

5. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Am luat eu 2 puieti cu 10MM , de curiozitate si in speranta ca obtin mangostanul, dar am obtinut un banan XXL si 1 mana lui Buddha XL. Deci e in functie de noroc.

6. mokka_gabryel

mokka_gabryel Profesionist forum

buna dimineata(mai ales pentru mine):D am cumparat 30 de puieti aseara(15 ferma.15 baha) iar in dimineata asta ...surprise: 1 paducel 3 lemn cainesc,5 mangostan,1 grepfruit si 1 wampee,restul nici nu m am mai uitat ce sunt:))...deci sunt super multumit...o sa mai iau cativa doar pentru acaju.cn stie poate poate vine si el.mult noroc la toti:)

7. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Buna dimineata,
    Sunt super norocoasa xD, din 2 puieti cumparati pe ferma am primit Capsun XL si Paducel.
    Din 4 puieti cumparati pe Bahama, am primit Acaju si 3 XXL.
    Super tareeee!!!:D:D:D

8. Aniela101

Aniela101 Scriitor în devenire

Buna dimineata! Am primit si eu mult asteptatul Paducel :D!
    Am mai primit si Mosmon Japonez XXL, 3 Sakura XL , 2 Ienupar de munte, 4 Capsuni ( 1 XL si 3 XXL) si alte upgrade-uri, iar pe Bahamarama unde am cumparat doar 3, am primit un mangostan, Arbore de tamarin XXL si un banan XXL.
    Eu zic ca a fost bine!

Bafta tuturor! :)

9. lorentonton

lorentonton Expert forum

Buna dimineata tuturor!Toate bune şi frumoase cand din putinul luat te ınzestrezi cu ce nu te-ai aştepta;)Am luat doar un puiet pentru pajişte din care mi-a ieşit un piersic xxl (multumita)şi un puiet pentru insula..din care mi-a ieşit un [​IMG] eeee sunt foarte multumita xDBafta !!

10. dadan

dadan Oracol omniscient

Am zis ca de data asta nu mai dau nici o mamudea pe pomi dar citind ce noroc au altii m-a impins pacatul si am luat cate 7 bucati de fiecare.In functie de rezultat voi vedea daca am noroc sau nu la noul event:):):)Revin cu concluziile!

murat_anca, malagambafane, donnadmn și alți 12 apreciază asta.
  11. -lacri-10

-lacri-10 Ambasador forum

Am cumparat 2 puieti pe ferma si 2 puieti pe insula si am obtinut :
    -Portocal XXL ,Capsun XXL
    -Acaju, Grepfrut

malagambafane, Aniela101, donnadmn și alți 10 apreciază asta.
  12. catalinamanda

catalinamanda Scriitor în devenire

dezamagita:(.... Am luat 6 puieti pt ferma, din care am obtinut doar 1 lemn cainesc, restul XXL , iar din 6 pt Baha numai XL si XXL,

13. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Buna ziua ,am cumparat 5 puieti pt ferma si 5 pt insula
    Paducel 2 :inlove:
    Ienupar 1
    Capsun XL 2
    Insula
    Mana lui Buddha XXL
    Baobab XXL
    Kiwi XXL
    Pappaya XXL
    Wampee:p

Modificat ultima dată: 9 Apr 2016
  14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna, sunt bucuroasa, am reusit sa obtin si 2 Mangostan si 3 Wampee pe care nu-i aveam. In rest, pana acum exceptand vestitul copac cu MM, cred ca am toti arborii, dar recunosc, nu am upgrade pentru toti.
    Bafta tuturor !

murat_anca, malagambafane, donnadmn și alți 10 apreciază asta.
  15. petra2172

petra2172 Rutinat

Din 11 puieti pentru insula m-am ales cu 2 wampee:):), 2 grepfruit, 1 tamarin XL, mana lui Budha XXL si xl, restul XXL-uri obisnuite. N-am noroc la mangostan, dar ma bucur nespus de cei 2 wampee.

malagambafane, Aniela101, donnadmn și alți 8 apreciază asta.
  16. dadan

dadan Oracol omniscient

Asa ceva...
    Insula:2 tamarin xxl,2 Buddha(xxl si xl),1 lychee xxl,1 kumquat xxl si 1 grepfrut
    Ferma:2 capsuni(xl si xxl),2 trompete,1 stejar xxl,1 ienupar,1 scorus xl
    Toate vechi...
    Macar un mangostan acolo,un wampe,nu mai zic un pom nou:(:(:(
    Bine ca am noroc in dragoste:)
    Mult noroc in continuare si spor la farmerit!

PS:de nervi ce am am mai cumparat cate 3 puieti!(sic!)

17. adrianapatran

adrianapatran Comisar forum

Am achizitionat si eu doua pachete,din care au reiesit pe ferma 5 paducel,restul xxl,iar pe insula ...cam la fel,5 achaju +xxl

18. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

Am cumparat si eu 30 copacei - 15 pe insula si 15 pe ferma. Pe insula a aparut 2 arbori mangostan, 1 wampee si restul XL si XXL.
    Pe ferma : 1 arbore de lemn cainesc, 1 arbore trompeta de aur si restul XL si XXL. M a declar multumita, mai ales ca in ultimul timp s-a tinut scai de mine ghinionul .Un weekend placut , va urez !

murat_anca, malagambafane, Aniela101 și alți 9 apreciază asta.
  19. EVE.violetta

EVE.violetta Legendă vie

Am cumparat cativa puieti Plus si am obtinut: lemn cainesc, sakura xxl, acaju, wampee, grepfrut, moringa xxl.
    Sunt extrem de incantata de rezultate.
    Un sfarsit de saptamana cat mai placut!

SOSYGMA, -ciocollate-, murat_anca și alți 14 apreciază asta.
  20. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

Buna ziua din 8 puieti pe insula am luat:1 mangostan,1 baobab xxl,1 cocos xxl,1 guava xxl,1 kumqut xxl,1 mana lui buddha xxl si inca 2 puieti xl
    din 12 puieti pe ferma am luat:1 trompeta de aur,1 lemn cainesc,2 capsun xxl,1 maslin xxl,1 sakura xxl,1 scorus xxl si restu puieti xl
    ma mai gandesc daca mai iau :)

SOSYGMA, -ciocollate-, murat_anca și alți 13 apreciază asta.