Arborii minune - ce pomi ati obtinut?

Discuție în 'Diverse' creată de Chronos, 31 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. roliana57

roliana57 Legendă vie

Pot sa spun ca nu am invatat nimic din „experienta” trecuta. Dupa ce nu dispun de MM, am riscat aproape ultimele resurse si am cumparat un pomisor pentru ferma si unul pentru insula.
    Rezultatul?: noroc la „nori”:cry:
    • Sakura XXL;
    • Avocado XXL.

SOSYGMA, -ciocollate-, murat_anca și alți 15 apreciază asta.
  2. SkumpikaNina

SkumpikaNina Mare-maestru forum

din 10 arbori Anzi am obtinut un Paducel... si din 10 arbori Skellig un Acaju... nici nu trebuia mai mult !
    Mai ma gandesc maine daca mai ma "joc" cu norocul ! Sunt multumita !:D

SOSYGMA, -ciocollate-, Ambra. și alți 17 apreciază asta.
  3. ulpia_dacia

ulpia_dacia Scriitor activ

am cumparat 2 puieti pe ferma si 2 pe insula,rezultatul:scorusxxl si capsunxl pe ferma,iar pe insula mina lui buddhaxxl si wampee de care ma bucur foarte mult pt ca nu-l aveam!

SOSYGMA, -ciocollate-, Ambra. și alți 13 apreciază asta.
  4. adinutza_mada

adinutza_mada Pretendent

Am cumparat 25 de puieti Anzi si 3 Anzi plus pe ferma si am obtinut: 1 Paducel, 4 Capsuni XXL, 1 Scorus XL, 1 Scorus XXL, 3 Trompete de aur, 5 Ienupar, 1 Lemn cainesc, 1 Cires XXL, 5 Capsuni XL, 1 Mosmon japonez XL, 1 Curmal XXL, 1 Mosmon japonez XXL, 1 Artar XXL, 1 Gutui XXL, 1 Stejar XXL.
    Pe insula am cumparat 25 puieti Skelling si 3 Skelling plus, am obtinut: 1 Goji XXL, 1 Mango XXL, 1 Mango XL, 1 Amherstia XXL, 2 Tamarin XXL, 2 Wampee, 2 Mana lui Buddha XL, 1 Banan XXL, 2 Grepfrut, 5 Mana lui Buddha XXL, 2 Tamarin XL, 1 Kaki XXL, 1 Smochin XXL, 1 Kiwi XXL, 2 Amherstia XL, 1 Boabab XXL, 1Acaju, 1 Arbore struguri de mare XXL.
    Tinand cont ca nu am mai cumparat de ceva timp, sunt foarte multumita de rezultat.

malagambafane, SOSYGMA, Ambra. și alți 12 apreciază asta.
  5. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

am mai luat inca cate 5 puieti pe ferma si insula si mi-au iesit: 2 lemn cainesc,1 trompeta de aur,1 capsun xxl si unu xl,1 grepfrut,1 amherstia xxl,1 mana lui buddha xxl si unu xl,1 baobab xl
    din pacate nu m-am ales cu nici un pom nou dar asta e...:)

6. mokka_gabryel

mokka_gabryel Profesionist forum

acaju-ul nu vrea deloc :mad::mad: cred ca am pus pana acum peste 40 de arbori pe insula si niciunul...in schimb foarte multi mangostani si grepfrut...la ferma l am prins din primii 10 pe paducel dar acajuul ma terminat...mai iau 10xD

7. dadan

dadan Oracol omniscient

am luat si eu in sfarsit acaju si lemn cainesc,yuhuu!!!
    am mai bagat mana in punga inca o data si am mai cumparat cativa arbori:)
    da, Doamne,un paducel,un mangostan sau un wampe....:):):)

malagambafane, Otilica69, SOSYGMA și alți 15 apreciază asta.
  8. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Alergand dupa grepfrut si mangostan am prins un wampe ! Pe ferma doar un ienupar merita mentionat.
    As mai alerga , ca timp mai e, dar soldul e 0 si n-am descoperire de cont

malagambafane, Otilica69, SOSYGMA și alți 10 apreciază asta.
  9. petra2172

petra2172 Rutinat

Am luat inca 2 puieti pe insula si a iesit mangostanul:), iar pe ferma din 4 a iesit paducelul;). Fructe de acaju ....de la piata !:p

malagambafane, Otilica69, SOSYGMA și alți 12 apreciază asta.
  10. mokka_gabryel

mda.. am inceput asa de bn si am terminat atat de prost...peste 40 de arbori arbori in baha si niciun acaju>:(...in sf..din ultimii 10 pe care mai bn nu ii cumparam au iesit 1 wampee 1 grepfrut.1 mangostan restul xl si xxl...din aceasta editie am strans 12 mangostan,7 wampee, si 6 grepfrut,,,o sa fac rost eu si de acaju nu ma dau batut:) o zi buna

malagambafane, Otilica69, SOSYGMA și alți 9 apreciază asta.
  11. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Mda, citind pe aici ce si cum zic, hai sa cumpar si eu niste pomisori(deoarece in Austria mai functioneaza cinema, am facut niste mm)notabil, un ienupar in rest xxl fara numar fara numar, cred ca ma voi lecui in curand si mai bine imi cumpar pe mm combina cand este la oferta, app eu nu am vazut la piata pomii noi, nici macar nu scrie!:(

malagambafane, SOSYGMA, roliana57 și alți 7 apreciază asta.
  12. alex.keegan

alex.keegan Mogul forum

Din 3 puieti la ferma au iesit: 1 ienupar munte, 1 catalpa xxl, 1 sakura xl.
    Din 4 puieti Baha: 1 acaju, 1 mangostan, 1 amherstia xl, 1 mana lui Buddha xl

malagambafane, SOSYGMA, roliana57 și alți 9 apreciază asta.
  13. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Am luat si eu cativa puieti pe ferma si pe insula.Am reusit performanta sa obtin si pomii noi de la editia aceasta si pe cei de la editia trecuta (pe care nu-i aveam).Sunt super multumita.

malagambafane, SOSYGMA, roliana57 și alți 7 apreciază asta.
  14. dadan

dadan Oracol omniscient

Din pomii de la eventul Templul usilor,pe ferma au iesit:2 mosmon xxl,1 maslin xxl,1 artar japonez xxl si 1 capsun xl.Poate voi veti avea mai mult noroc!:)
    Spor la farmerit si o seara placuta in continuare!

malagambafane, Otilica69, tcmxxl1975 și alți 9 apreciază asta.
  15. -mafia444-

-mafia444- Comandant forum

Buna.
    Din puieti la la templu au iesit:
    - pe ferma nimic bun:cry:, dar am primit o sakura XL.
    - pe insula am primit pana la urma grepfrut xDxD, mangostan, tamarin XXL si inca 2 pomi XXL pe care nu i-am retinut, eu m-am bucurat de gref:p
    Asa cum am primit si gref, asa voi primi si lemn cainesc si wampee, mai astept:), vorba proverbului:
    "cu rabdarea treci si marea":)

mara62, malagambafane, petra2172 și alți 12 apreciază asta.
  16. mokka_gabryel

in ferma nimic interesant iar pe insula mangostan ,nectarin si pitomba xxl...multumit:)

mara62, malagambafane, Otilica69 și alți 11 apreciază asta.
  17. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Eu am obtinut :

Baha. - 2 Grepfrut
    - 1 Tamarin XL
    - 1 Cacao XXL
    - 1 Roscovxl

Ferma - 1 Sakura XL
    -1 Mosmon XL
    - 1 Capsun XL
    - 1 Artar XXlL
    - 1 Salcie neagra

mara62, malagambafane, petra2172 și alți 10 apreciază asta.
  18. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Din puietii de la event am obtinut:
    - ferma: scorus XXL, ienupar, sakura XL, 2 capsuni XL
    - insula: amherstia XL, 2 roscovi XL, roscov XXL, tamarin XXL

mara62, malagambafane, petra2172 și alți 8 apreciază asta.
  19. RADY91

RADY91 Expert forum

Cei 5 puieti de la ferma au devenit: 2 mosmon XXL , scorus XXL , capsun XL , ienupar de munte :(:sleepy::oops:

Cei 5 puieti de pe insula au devenit: roscov XL, cacao XXL, papaya XXL, amherstia XXL , arbore wampee :oops::):inlove:

Desi pare greu de crezut inca nu am reusit sa primesc un Grepfrut si tare mult imi doresc unul dar se pare ca acel pom nu vrea sa ajunga si la ferma mea >:(:cry:xD

20. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Lemn cainesc, asta e norocul meu de la puietii acestui event si... ceilalti noua. :D