Arborii minune - ce pomi ati obtinut?

Discuție în 'Diverse' creată de Chronos, 31 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Cei 8 puieti s-au transformat in : mosmon japonez xxl, 2 porumbar xl, sakura xxl, par xxl, kowhai xxl, porumbar xxl, mosmon japonez xl. Ce sa zic, nimic nou... Bine ca macar majoritatea sunt xxl...

misu_mama, Claudia, popescudana42 și alți 5 apreciază asta.
  2. |B[L]acK^K[N]1gh7|

|B[L]acK^K[N]1gh7| Duce forum

De la event :
    - 2x arbore boungainvillea
    - mosmon japonez xxl
    - arbore sakura xxl
    - kowhai xl
    - maslin xxl
    - migdal xxl
    - porumbar xl

misu_mama, Claudia, -mamaleone și alți 8 apreciază asta.
  3. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Prima serie de 5 puieti mi-a adus pe ferma urmatorii pomi: 2 artari japonezi XL si XXL, 1 bongoinvillea, 1 paducel si 1 Par Beurre D'Anjou.
    Am mai cumparat 2 .xD
    Multa bafta!!!

4. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Eu am luat 5 arbori.
    3 pe ferma si 2 pe insula..
    pe ferma...

1--Par Beurre D.Anjou
    1--Brad XXL
    1--Maslin XXL

pe insula
    1--Palmier Pandanus XXL
    1--Arbore Achacha XL

5. -hugio-

-hugio- Profesionist forum

am cumparat si eu 7 insula 7 ferma sa vedem maine se surprize avem

murat_anca, misu_mama, Pyt077 și alți 5 apreciază asta.
  6. Claudia

Claudia Duce forum

Am luat cate un pachet de 15 puieti cu sanse sporite pe ferma si pe insula.

Pe insula: 1 Durian, 1 rollinia, 1 acaju, 1 pitomba xxl, 1 achacha xxl, 1 grepfrut xxl si in rest mangostani, baobabi xl si xxl;
    Pe ferma: 2 Wisteria, 2 Par d'Anjou, 1 Sorb xxl si in rest...doar diverse xl-uri...

Pe pomii noi ii rasfat mereu cu Turbo si Suzi, asa ca ma opresc aici.

Bafta tuturor!

Modificat ultima dată: 15 Oct 2016
  7. tudor1966

tudor1966 Împărat forum

Din 5 puieti pe fermă: 1 Wisteria, 1 Par Beurre D'Anjou, 1 Arbore Bougainvillea, 1 Kowhai XL si un PorumbarXL.
    Din 5 puieti pe insula: 1 Arbore Rollinia, 1 Acaju, 1 Arbore Tamarillo XXL, 1 Baobab XL si un Mandarin XXL

mara62, stoiantudorel, murat_anca și alți 15 apreciază asta.
  8. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

Pajişte 3 arbori -- 1 X Moşmon japonez XL ; 1 X Moşmon japonez XXL ; 1 X Curmal XXL
    Insulă 4 arbori -- 1 X Palmier Coadă de cal ; 1 X Banan XXL ; 1 X Arbore de grepfrut XL ;1 X Arbore rollinia

din păcate mă pot bucura doar pentru Palmier Coadă de cal ... care îmi lipsea din colecţie ... iar din pomii noi trebuie să mai aştept

marcela_f69, stoiantudorel, Pyt077 și alți 8 apreciază asta.
  9. erhea

erhea Pretendent

Din pomuleti am obtinut:

-ferma: 2 x Paducel, Wisteria, 2 x Porumbar XXL, Curmal XXL, 2 x Mosmon Japonez XL, Par XXL, 2 x Mosmon Japonez XXL, Cires XXL, 2 x Kowhai XL, Sorb XL

-insula: 4 x Baobab XXL, 1 Rollinia, 1 Grepfrut XXL, 1 Durian, 1 Mangostan XL, 1 Mandarin XXL, 3 x Manogostan XXL, 2 x Achacha XXL, 1 Grepfrut XL

Sunt multumita de rezultate :inlove::music::inlove::D:music::inlove:

10. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Buna,
    Din cei 2 puieti cumparati pe ferma am primit : 2 Wisteria.
    Pe bahama nimic , am mai cumparat 2 buc.
    Spor!!!

11. alex.keegan

alex.keegan Expert forum

5 puieti ferma: 1 paducel, 1 sorb xxl, 1 artar xxl, 1 migdal xxl, 1 xl
    6 puieti Baha: 2 palmier coada de cal, 1 macadamia xxl, 1 mangostan xl, 1 achacha xl, 1 tamarin xl

EVE.violetta, matusam, miaandrei59 și alți 11 apreciază asta.
  12. cuculetcristina

cuculetcristina Cunoscător forum

din 15 puieti baha si tot atatia ferma,am 2 wisteria si 4 durianan.am mai luat cate 5 si poate am noroc si de arborii de la eventul trecut care imi lipsesc :D

EVE.violetta, matusam, miaandrei59 și alți 11 apreciază asta.
  13. traian1971

traian1971 Analist forum

din 20 de puieti pe ferma au rezultat:porumbarxxl1,6xl.sorbxxl 1,1xl,portocalxxl,paducel,par DAnjou,maslinxxl,migdalxxl,bradxxl,bougainvillea3, mosmon japonezxl,kowaixxldeci nici o noutate

ulpia_dacia, tudor1966, donnadmn și alți 8 apreciază asta.
  14. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Am luat si eu cate 12 puieti pe ferma si insula.La ferma mi-a iesit 1 Wisteria,iar pe insula,din 12, 1 Dorian si 1 Coada de cal.Sunt multumita.Mult noroc,tuturor!

EVE.violetta, dadan, вα∂вσу și alți 9 apreciază asta.
  15. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Ptr: insula un pachet de 15 si unul de 30 din care pot mentiona 1 durian asigurat de pachet, rest tot ce aveam ,plus multi xxl , Ferma un pachet 30 = 1 wisteria Si la fel multi xxl , cam slabut , dar macar nu mai ies asa multi xl ca Si in trecut ,,,

16. cuculetcristina

cuculetcristina Cunoscător forum

dupa inca 10 puieti,atat pe ferma cat si pe baha,bilantul final este: 4 durian,3 wisteria,1 coada de cal si 1 para .ma pot declara multumita :p;):D

17. traian1971

traian1971 Analist forum

am loat un pachet de 30 de puieti pe ferma din care a rezultat 1 wisteria care a fost garantat,si un par DAnjou in rest nimic nou,ma declar total nemultumit

18. stefania6262

stefania6262 Scriitor activ

Din 20 am obtinut un palmier coada de cal restul xxl

19. carm1959

carm1959 Novice forum

dintr-un pachet de 30 puieti NU AM OBTINUT POMUL GARANTAT : WISTERIA, am obtinut urmatoarele: porumbar 6, mosmon japonez 5,potocal 1, migdal 1, sorb 5, paducel 3, boungaivillea 1, kowai 5, par beurre d'anjou 2, artar 1

marcela_f69, вα∂вσу și malagambafane apreciază asta.
  20. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Cauta in Inventar. La achizitionarea pachetului primesti 30 puieti plus arborele asigurat.