Arborii minune - ce pomi ati obtinut?

Discussion in 'Diverse' started by Chronos, Aug 31, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. hinata884

hinata884 Locuitor permanent

buna, la eventul de pasti am castigat pana acum 2 puieti tiki
    din care au iesit un nuc brazilian si un tamarin :D

2. mihaelaiuhas

mihaelaiuhas Ambasador forum

Din cei 5 puieti tiki primiti de la iepuras am obtinut: 1 arbore flacara, 1 fistic, 1 rodiu XXL,1 guava XXL si 1 arbore cu pene papagal.
    De ultimul ma bucur mult, chiar nu-l aveam!!:D:D

3. adinutza_mada

adinutza_mada Pretendent

Din 3 puieti tiki primiti de la iepuras am obtinut un banan XXL, un nuc brazilian si un arbore flacara

4. -anku-

-anku- Novice forum

Din 4 puieti primiti de la iepurasi: 2 nuci brazilieni si 2 arbori pene papagal..

5. robert-adila

robert-adila Locuitor permanent

Din 4 puieti am primit:
    - 1 tamarin
    - 1 roscov
    - 1 arbore moringa xxl
    - arbore struguri xl

6. SunnyGarden

SunnyGarden Profesionist forum

Din 115 buchete donate, am primit si eu un puiet si mi-a iesit banan XXL .

7. adriana_eu

adriana_eu Mogul forum

Buna ziua! De la iepursi am primit doi copacei tiki din care au iesit un mandarin xxl si un arbore de flacara, miar fi placut un tamarin dar mai incerc poate am noroc ori cum multumesc iepurasului de pasti pt cadouri(echipa farmerama);). O zi minunata! :)

8. -hugio-

-hugio- Profesionist forum

din 3 puieti castigati de la iepuras mi-a iesit un rodiu, fistic xxl si un tamarin am 6 in total

9. alex.keegan

alex.keegan Mogul forum

din 8 puieti de la iepurasi au iesit 1 kumquat xxl, 1 mango xxl, 1 roscov, 1 pom flacara, 2 rodiu, 1 fistic xl, 1 papaya xl

10. mara62

mara62 Supervizor forum

Din 4 puieti de la iepurasi am primit : 1arbore flacara, 1 fistic XXL, 1arbore pene papagal si 1 palmier pandanus XXL

11. mariasamoila16

mariasamoila16 Mare-maestru forum

Eu am primit 3 arbori flacara, 1 nuc brazilian si un fistic xl

12. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

eu am primit doar un puiet de la iepurasi din care mi-a iesit un avocado XXL. :)

13. adinutza_mada

adinutza_mada Pretendent

am luat 12 puieti pe ferma si 12 puieti pe insula
    peste 5 ore revin cu rezultatele
    sunt curioasa cu ce m-am pricopsit
    :)
    am revenit
    la ferma am primit 1 sorb, 1 porumbar (astea nu le aveam), 2 fagi XXL, 1 curmal, 1 piersic, 1 cais XXL, 1 cais XL, 1 pin si restul nu mai tin minte
    pe insula am primit 1 kaki XL, 3 rodiu XL, 1 arbore tamarin, 1 smochin XXL, 1 fistic XXL, 1 palmier pandanus XXL, 1 arbore struguri de mare XXL, 2 mana lui budha, 1 banan XL, nici un amherstia, nici un boabab
    am mai luat 3 pe ferma, 3 pe insula, poate imi iese amherstia, boababul sau kowhai, astea nu le am

Last edited: Apr 10, 2015
  14. -hugio-

-hugio- Profesionist forum

eu nu cumpar nimik pt ca numai am loc unde sa pun puietii pana nu se mai mareste ferma numai cumpar puieti sau adaposturi data trecuta am cumparat in jur de 300 ferma si 300 insula

15. lorentonton

lorentonton Expert forum

7 puieti Rin şi un puiet Jamaica am cumparat,voi reveni cu rezultatul ,sper sa-mi iasa şi mie nişte degetele ;),nişte elicoptere :ppoate tamarin sau kowhai...

16. Lorelei

Lorelei Junior Expert

Am luat cate 4 pentru ferma si pentru insula.
    Din cei 4 pentru ferma, au iesit 2 caisi XXL, 1 curmal XL si inca unul ... nu ma intrebati ce, ca numai a sorb nu arata si nici nu era :).

Din cei 4 Jamaica, in schimb, a iesit un falnic baobab, un fistic XXL, un rodiu XXL si un XL oarecare.
    In concluzie, pe ferma o sa imi iau un pachet cu sorbul cadou. Decat sa tot astept noul pom ... 5 ore pentru nimic ...

17. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

am cumparat si eu cate 1 pachet din fiecare, ff dezamagita de aceasta editie inafara de pomul cel nou asigurat ptr 1 pachet din 30 de buc nu a mai iesit nici unu nou ff multi pomi xl pe care i putem cumpara cu gg nu cu 7 MM bucata ! :eek:

18. lorentonton

lorentonton Expert forum

Am revenit dar nu aşa multumita :p fag xl şi pin xl,moşmon japonez,stejar xxl,fag xxl,soc xxl,soc xl,fistic xl .:wuerg:

19. adinutza_mada

adinutza_mada Pretendent

din ultimi 3 luati pe ferma mi-a iesit un curmal, 1 kowhai si 1 porumbar foarte super mutumita pt ei, in sfarsit am toti pomii pe ferma
    din ultimii 3 luati pe insula iar arbore tamarin, iar rodiu XL si un nuc brazilian XXL, aici mai imi trebuie boababul si amherstia
    pacat ca nu mai am MD, asta este, poate data viitoare
    multumita ca nu mi-au mai iesit meri si banani
    si mai multumita, daca nu ar mai iesi atatea rodii, am 16 deja......
    :D

Last edited: Apr 11, 2015
  20. adriana_eu

adriana_eu Mogul forum

Buna seara! eu ma luat 20 copaci Jamaica din care mi-au iesit interesant 1 ambresia,1 tamarin,1 degetele,restul xl si xxl copaci de la baharama si evident rodiu:),am mai luat si 19 copaci Rin din care nu au iesit nimic din copaci speciali dor cei xl si xxl de la ferma niste brazi,gutui,curmal,ce pot zice ca a iesit bun e 2 pini,si 2 mosmoane japoneze,si un cais,si pentru ca nu am primit nici unul dintre copaci noi ai acestei editi am mai luat o tura tot la fel 20 cu 19 :) si astept rezultatul sper sa ma surprinda mai mult a doua tura decat prima :D. O seara frumoasa!