Arborii minune - ce pomi ati obtinut?

Discuție în 'Diverse' creată de Chronos, 31 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. trancesound

trancesound Junior Expert

Dupa 5 ore..... ( cei mai importanti fara XL )

MicuNicu, naivreasastii, Miguel și alți 14 apreciază asta.
  2. alex.keegan

alex.keegan Mogul forum

Din 7 puieți pentru ferma au ieșit 1 sorb, 1 kowhai, 1 pin xxl, 1 curmal xxl, 1 soc xl și 2 pini xl, iar din 7 puieți pentru Baha 3 mâna lui Budha, 1 carambola xxl, 1 rodiu xxl, 2 rodiu xl.

Ultimii 5 pentru Baha se vor coace la noapte, revin dimineață cu rezultatul.

Iar rezultatul este: 1 mâna lui Budha , 1 rodiu xxl, 3 xl:cry:.

Modificat ultima dată: 13 Apr 2015
    MicuNicu, naivreasastii, Miguel și alți 13 apreciază asta.
  3. VecheaMonica

VecheaMonica Locuitor permanent

Eu am luat doar un puiet care s-a dovedit a fi brad xxl.

MicuNicu, naivreasastii, Miguel și alți 9 apreciază asta.
  4. bibiutzza3

bibiutzza3 Începător forum

am cumparat si eu cite 3 in ambele parti si pe ferma am primit curmal xxl , migdal xxl si soc xl pe insula am primit rodiu xxl , rodiu xl si amhersia pot sa zic ca sunt multumit bafta tuturor

MicuNicu, naivreasastii, Miguel și alți 10 apreciază asta.
  5. yoneela

yoneela Începător forum

am cumparat si eu pt ferma 10 si pt insula 7 si astea sunt rezultatele pe ferma mar xl , 2x cais xl , fag , fag xxl , cais xxl , migdal xxl , catalpa xxl , masmon japonez si porumbar pe insula kiwi xl , fistic xl , smochin xxl , smochin xl , mango xxl , rodiu si mina lu buddha poate mai cumpar poate oricum bafta tuturor ....... si nu mam putut aptine si am mai cumparat 10 pt ferma cu gandul ca voi gasi ultimul arbore aparut si iata rezultatele 2x soc xxl , 2x cais xxl , cais xl , migdal xxl , gutui xl , masmon japonez , porumbar si sorb deci a meritat efortu

6. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

buna seara din 42 pe insula am luat: 2 baobab,2 mana lui buddha,amherstia,stugure de mare xxl,mate xxl,lychee xxl,prun mombin xxl,2 fistic xxl,2 rodiu xxl,nuc brazilian xxl,5 carambola xxl,2 banan xxl, cocos xxl,restu xl-uri.
    din 21 pe ferma: sorb,porumbar,koewhai,mosmon japonez,soc xxl,cais xxl,stejar xxl,curmal xxl,restu xl-uri.:p;):)

MicuNicu, naivreasastii, Miguel și alți 12 apreciază asta.
  7. yonelaa

yonelaa Novice forum

buna tuturor ce sa zic am cumparat si eu 15 pe insula si 15 pe ferma si iata rezultatele artar xl , artar xxl , curmal xxl , 2x soc xl , 2x soc xxl , cais xxl , stejar xxl , fag xxl , nuc xxl ,pin xl si sorb pe insula banan xl , carambola xl , 3x nuc brazilian xl , mango xxl , 2x rodiu xxl , 2x nuc brazilia xxl , kiwi xxl , banan xxl , mandarin xl si caranbola xxl mai iau cite 8 in ambele parti poate am noroc de ultimi arbori revin cu rezultatele ........si iata si ultimile rezultate pe ferma artar xl ,soc xl , brad xxl , pin xxl , 2x cais xxl si 2x masmon japonez pe insula banan xxl , rodiu xl , rodiu xxl , guava xxl , mango xl si 3x fistic xl deci nam avut noroc de ultimi arbori pe insula asta e poate data viitoare

8. myhaelaa

myhaelaa Începător forum

buna tuturor eu am cam chieltuit mm tura asta cu puieti si am cumparat 25 pe ferma si 27 peinsula din care a iesi asa par xxl , 2x prun xl , migdal xl , 3x brad xxl , gutui xxl , soc xl , 2x soc xxl , cais xl , cais xxl , fag xl , piersic xxl , pin xl , 2x masmon japonez , kowhai si 5x porumbar , pe insula 4x mandarin xxl , guavo xxl , 2x mango xl , pitaya xl , pitaya xxl , nuc brazilian xl , cocos xl , caranbola xl , 3x caranbola xxl , banan xxl , 2x fistic xl , fistic xxl 3x rodiu xl , rodiu xxl , 2x mina lu buddha si 2x boabob si mai am inca 12 pe insula si 10 pe ferma care iam pus abia acum voi vedea dimineatza rezultatele

MicuNicu, naivreasastii, Miguel și alți 11 apreciază asta.
  9. Georgel72

Georgel72 Mare-maestru forum

Iepurasul a sosit pana la urma ! :inlove:
    Langa cei doi Amherstia au mai sosit inca doi , trei Baobab, cativa xl iar restul xxl dupa cum se vede.
    Sarbatori fericite tuturor ! :D

Modificat ultima dată: 13 Apr 2015
    MicuNicu, naivreasastii, Miguel și alți 12 apreciază asta.
  10. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

A fost cam saracut iepurasul anul asta si nu am putut lua prea multi pomisori de data asta. :( 16 pomisori pe ferma si 16 pomisori pe insula doar atat am putut lua si mi-au iesit:
    - 4 cais XXL si 1 cais XL, 2 mosmon japonez, 3 soc XL, 2 porumbar, 1 migdal XXL, 1 gutui XL, 1 prun XL si 1 dud XL pe ferma
    - 1 carambola XXL si 1 carambola XL, 2 pitaya XXL, 1 papaya XXL 1 mombin XXL, 1 fistic XXL, 1 mandarin XXL, 2 kumquat XXL, 1 rodiu XL, 1 nuc brazilian XXL si 1 nuc brazilian XL, 3 mana lui buddha pe insula

Destul de multumita de ce a iesit. :) Nu am prins nici unul din arborii noi, dar poate data viitoare voi putea lua mai multi puieti si vor iesi si din arborii noi din care nu am prins de data asta.

11. sasalic

sasalic Profesionist forum

fag xl...soc xxl...piersic xxl...baobab....arbore de fistic xxl

MicuNicu, Miguel, bibiutzza4 și alți 7 apreciază asta.
  12. myhaelaa

myhaelaa Începător forum

buna tuturor eu am cam chieltuit mm tura asta cu puieti si am cumparat 25 pe ferma si 27 peinsula din care a iesi asa par xxl , 2x prun xl , migdal xl , 3x brad xxl , gutui xxl , soc xl , 2x soc xxl , cais xl , cais xxl , fag xl , piersic xxl , pin xl , 2x masmon japonez ,kowhai si 5x porumbar , pe insula 4x mandarin xxl , guavo xxl , 2x mango xl , pitaya xl , pitaya xxl , nuc brazilian xl , cocos xl , caranbola xl , 3x caranbola xxl , banan xxl , 2x fistic xl , fistic xxl 3x rodiu xl , rodiu xxl , 2x mina lu buddha si 2x boabobsi mai am inca 12 pe insula si 10 pe ferma care iam pus abia acum voi vedea dimineatza rezultatele
    din ultimi puieti achizitionati 12 pe insula si 10 pe ferma a iesit urmatoarele : rodiu xl , 3x rodiu xxl , 2x fistic xl , 2x guava , 2x cocos xl , caranbola xl si mango xl si pe ferma par xl , cires xxl , 3x soc xxl , masmon japonez , cais xl , fag xxl , prun xxl si stejar xxl cam asta a fost la editia aceasta de puieti

13. -hugio-

-hugio- Profesionist forum

din 5 puieti mi-a iesit un tamarin 2 rodiu un fistic si un prun mombin xl sunt multumit numai de tamarin :)

14. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

din 10 puieti luati de la castele de nisip mi-au iesit: 1 roscov,1 flacara,1 nuc brazilian,2 fisitc,1 moringa xxl,1 cacao xxl,1 smochin xxl si 2 xl ;)

MicuNicu, naivreasastii, Miguel și alți 8 apreciază asta.
  15. andrew1997

andrew1997 Baron forum

Salutare!

Din 5 răsaduri misterioase mi-au ieșit:
    - 2x Arbore de fistic
    - 1x Mâna lui Buddha
    - 1x Arbore de kaki XXL
    - 1x Arbore de mango XXL

16. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Dupa eventul asta incep sa produc socata, am primit soc si lamai cate5 din fiecare, un piersic si inca ceva.Va astept la chioscul meu cu racoritoare, si asa de maine va fi cald !

MicuNicu, naivreasastii, Miguel și alți 14 apreciază asta.
  17. pisitani

pisitani Ambasador forum

acest event a fost intr-adevar cu noroc, mie mi-a adus pe insula: un nuc brazilian xxl, 2 pomi pt pene, un roscov, 1 mana lui budha, inca 2 xxl mandarin si mango parca ,si vreo 2 xl,
    iar pe ferma: porumbar, 2 lamai xxl, kowhai, soc xxl, 4 lamai xl, par xl, migdal xxl, cais xl

Modificat ultima dată: 3 Mai 2015
  18. adriana_eu

adriana_eu Mogul forum

Buna ziua!Mie eventul Elvetian mi-a adus in grija copecei la ferma:Un arbore sakura,2 lamai xxl,2 soc unu xl si unu xxl,3 fagi xxl,un cais xxl,un prun xl,migdal xl,par xl.
    La bahamarama:2 amhrestia,2 pene papagali,2 rodi xxl unu xl,un mandarin xxl,un mango xl,un banan xl,un arbore de flacara si un roscov.

19. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

din 12 puieti ferma au iesit :cry::cry::cry:5 lamai si 3 soc. restul nu mai conteaza. caut asociat pt fabrica de socata si limonadaxDxDxD

20. alex.keegan

alex.keegan Mogul forum

Din 12 puieti ferma au iesit: 1 kowhai, 2 sakura, 1 fag xxl si nelipsitii soc si lamai (simpli, xl si xxl).
    Pa Baha: 1 tamarin , 1 strugure de mare xxl, 2 pene papagal, 1 roscov, rodiu si fistic (simplu, xl si xxl), si restul ceva xxl.

MicuNicu, naivreasastii, Miguel și alți 8 apreciază asta.