Tutorial Biberi energici

Discuție în 'Arhiva FAQ' creată de k0, 8 Sep 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  [​IMG]
  Cu ocazia lansării reproducerii biberilor, vom avea parte și de un nou event de reproducere, special. Pe lângă sarcinile individuale, va exista o bară de progres global unde vor fi contorizate donațiile tuturor fermierilor (din toate țările).

  [​IMG]

  La accesarea evenimentului, va fi afișată următoarea fereastră:

  [​IMG]


  Prin accesarea butonului Contribuie, veți putea dona în cadrul evenimentului biberi, simpli sau de rasă superioară putând astfel câștiga premiile individuale - reprezentate în fereastra de event prin cutii. La atingerea unui prag (realizarea unei sarcini), pe lângă creditarea premiului individual aferent, se va debloca premiul corespunzător din cadrul sarcinilor globale - reprezentat în cerculețul de lângă cutie.
  După finalizarea sarcinilor individuale, orice jucător va putea continua să doneze pentru a ajuta la îndeplinirea sarcinilor globale, fără a mai primi însă premii individuale pentru donațiile sale.
  Premiile din cadrul sarcinilor globale vor fi disponibile jucătorilor dacă bara de progres global va atinge pragul acestor premii. Premiile globale vor fi acordate jucătorilor conform progresului individual, dar și în funcție de progresul global, la finalul evenimentului.


  Exemple de creditare a premiilor globale:
  • Un jucător finalizează toate cele 4 sarcini individuale și bara de progres global atinge nivelul maxim (caz ideal) - jucătorul va primi la finalul evenimentului toate cele 4 premii globale.
  • Un jucător finalizează doar prima sarcină individuală, iar sarcina globală este finalizată - jucătorul va primi doar prima recompensă globală, corespunzător nivelului individual atins în cadrul evenimentului.
  • Un jucător finalizează toate cele 4 sarcini individuale, dar progresul global nu depășește pragul necesar premiului global cu numărul 2 - în acest caz, jucătorul va primi doar primul premiu global, similar jucătorilor care au realizat minim prima sarcină individuală.
  -------------------------------------------------------
  Sarcini individuale

  [​IMG]
  Fiecare sarcină are cerințele proprii, nu sunt cumulate donațiile din sarcinile anterioare. În cazul în care veți dona un animal a cărui valoare depășește cerința unei sarcini, diferența nu se va reporta următoarei sarcini, și va fi afișat o fereastră de atenționare, acțiunea putând fi acceptată sau respinsă:

  [​IMG]

  -------------------------------------------------------
  Sarcini globale
  [​IMG]


  -------------------------------------------------------

  [​IMG]
  Coș de event
  Conține: 1 Colonie biberi, 1 Colonie biberi I: Galben, 70 Biberi, 3 Biberi albinoși, 100h Grăjdar, 50 Parfum, 100 superhrană


  -------------------------------------------------------

  [​IMG]
  Abțibild

  [​IMG]

  Artistul mingii
  Item 1x1
  Oferă 420 PE/PET la 10:00 ore


  [​IMG]
  Goblinul pădurii
  Item 1x2
  Oferă 860 PE/TEP la 10:00 ore


  [​IMG]
  Masă pentru doi
  Item 1x2
  Oferă 1080 PE/TEP la 12:00 ore

  [​IMG]

  Linie de Vrej tematică: 1 nor 1x1, 2 nori 1x2
  Oferă 10 000 PE și 10 000 PET. Poate fi activată la 16:00 ore
  Această linie este una tematică, doar pentru itemurile câștigate la acest event. În cazul în care nu aveți încă acces la Vrejul Magic, linia o veți regăsi în momentul în care veți debloca accesul la Vrej. AICI găsiți toate informațiile necesare despre Vrejul Magic.


  [​IMG]
  Bușteniada
  Item 2x2
  Oferă 1850 PE/PET la 10:00 ore


  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.

   
  Modificat ultima dată: 9 Sep 2015
  inanina, florinidm, angela_cyty și alți 17 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.