bonus de 75% PE.

Discuție în 'Probleme generale' creată de raisa2005, 14 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. raisa2005

raisa2005 Talent de excepţie

Buna,
    Multumesc Nicolae(mos), in lipsa, pentru cei care au avut rabdarea sa activeze bonusul dupa anuntul facut de tine, nu stiu unde s-a strecurat gresala dar acum sigur se poate numi bonus. Nu stiu cum s-a facut primul anunt dar a fost destul de neplacut , presand mana unor fermieri. Cand vine un bonus de puncte , in opinia mea, fiecare fermier este interesat la maximum. Dar cum a fost primul anunt exprimat, desigur ca a creat ceva distorsiuni (cel putin mie), fie ca pomenim doar de calcule. Nimeni, in opinia mea, nu vrea sa fie luat prin surprindere si primul anunt, fara suparare, exact asta a facut. Din pacate pentru mine am activat bonusul in timpul alocat de primul anunt si nu am beneficiat ,,la maximum'' de bonusul existent. Mi-as dori ca asemenea erori ori sa nu mai apara ori sa fie rezolvate din timp.
    M-ar bucura sa stiu ca nu a fost nici o gresala din partea a romanilor si nici o gresala de traducere.
    Intrebare: Nu s-ar cuveni reparatie morala pentru inconvenient, tinand cont ca vorbim totusi de un 75% bonus?
    Cu respect,

Modificat ultima dată: 14 Ian 2017
    donnadmn, malagambafane și dadan apreciază asta.
  2. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Anunțul al doilea este postat joi, cu 20:50 ore înainte de apariția bonusului. Pentru ce anume dorești ”reparație morală”?

3. raisa2005

raisa2005 Talent de excepţie

My bad,
    Scuze,
    Diferenta de fus mi-a jucat feste. Dar chiar si asa era bine daca se facea doar un anunt si acela corect. Asa cel putin nu mai existau nelamuriri sau confuzii.
    O seara cat mai placuta!

donnadmn apreciază asta.
  4. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Știu cât de enervant este Chronos și câte noduri are în papură, dar primul anunț nu este greșit. Pur și simplu s-a schimbat modul de acordare a bonusului, înainte de a fi implementat, din motive tehnice. Și noi am vrea să ne programăm anunțurile din prima zi a săptămânii și să nu avem surprize, dar Farmerama nu este o ecuație simplă.
    Mulțumim, la fel! Închidem aici.

matusam, Agro80, mariuta48 și alți 3 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.