Feedback Cadouri zilnice - Tema oficială de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 28 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă acestei caracteristici de joc:

 1. 1

  5,2%
 2. 2

  0,5%
 3. 3

  3,3%
 4. 4

  3,8%
 5. 5

  87,1%
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Pentru orice nelămuriri cu privire la noul sistem de cadouri zilnice sau pentru păreri cu privire la aceasta, vă rugăm să folosiți doar această temă de discuții! De asemenea, prin intermediul sondajului puteți acorda o notă de la 1 la 5 (5 fiind nota cea mai bună) acestui update.

  Spor!
   
  ioanagirl94, roliana57, deea_rebella și alți 6 apreciază asta.
 2. elrohe

  elrohe Novice forum

  Imi place felul in care evolueaza Conul Vasile. Aduce premii noi insa singurul lucru de care imi va parea rau este rotatia zilnica la Roata Norocului. Sper ca noul mod de acordare a cadourilor sa contina totusi 30 rotatii echivalente celor 30 de zile. Si spun asta deoarece sunt nostalgic si m-am obisnuit cu premiile pe care le obtineam la fiecare 5 zile.
  Altfel spus nota mea este 5 deoarece vad un potential in aceasta evolutie si anume spatiul gol care va ramane in locul Conului Vasile ceea ce pe viitor poate aduce un nou teren poate chiar pentru animale :)
   
 3. aida59

  aida59 Pretendent

  Daca mai avem inca rotatii nefolosite adica mai mult de 19 buc (sunt inca de la vechea moara) ce se va intimpla cu ele? Ar fi bine sa le consum ? Va multumesc mult !
   
  ioanagirl94, deea_rebella, mara62 și alți 5 apreciază asta.
 4. Chronos

  Chronos Guest

  Buna ziua! Te referi probabil la rotatiile aurii, ramase de la vechea Roata a Norocului. Acelea nu au nici o legatura cu Conu` Vasile si noile modificari. Le poti pastra.
   
  ioanagirl94, roliana57, deea_rebella și alți 7 apreciază asta.
 5. donnadmn

  donnadmn Legendă vie

  Daaa, arata D-l Oracol ceva acolo, dar nu m-am gandit la schimbarea cadourilor zilnice sub nici o forma. Se arata cel putin interesant modul de distribuiere a cadourilor.Nu pot nota acesta modificare decat dupa ce voi vedea cum evoluaza noua forma de premiere.
  Sper sa avem bucuria , cel putin ca aceea cand tragem la roata...:p
   
  ioanagirl94, roliana57, deea_rebella și alți 8 apreciază asta.
 6. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Cel puțin în prima lună, numărul total de rotații gratuite este de doar 20, în 4 pachete de câte 5 la începutul unei săptămâni complete. Este un număr mai mic, într-adevăr, dar valoarea celorlalte premii ar trebui să compenseze scăderea.
  Nu am adăugat această informație în anunț pentru că lista de cadouri va fi schimbată pentru fiecare lună și este posibil să se intervină inclusiv asupra numărului de rotații gratuite acordate în viitor.
   
 7. elrohe

  elrohe Novice forum

  Multumesc kordar pentru informatie. Incet incet ne vom obisnui si cu acest lucru. Important este ca jocul evolueaza si ne aduce surprize placute.
   
  ioanagirl94, deea_rebella, mara62 și alți 7 apreciază asta.
 8. erhea

  erhea Avansat

  Modificarile de la Conu' lui Vasile sunt binevenite. Era si cazul sa se schimbe ceva, eram satula de 4xSH sau de XP-ul primite constant, fara variatii. Ma bucur ca jocul se imbunatateste constant si ca aceste imbunatatiri se reflecta si in activitatile noastre zilnice.
   
 9. kris-ana80

  kris-ana80 Scriitor activ

  Imi place moul format al conului Vasile si premiile cred ca ne vor surprinde in mod placut. Am vazut la tichetele de petrecere ca va aparea o noua linie de vrej pt itemele-sperietoare si sunt putin confuza.....se schimba linia de vrej actuala, sau e vorba de pasarele? Sper sa fie vorba de pasarele ca imi place bonusul de la linia de vrej actuala!
   
 10. yocoama

  yocoama General forum

  ma bucur foarte mult de aceasta schimbare,de abia astept sa vad premiile Conului Vasile.multumim bp. ca se gandeste sa ne faca fericiti si tot mai atasati de acest joc.o seara buna
   
  ioanagirl94, roliana57, mara62 și alți 3 apreciază asta.
 11. Chronos

  Chronos Guest

  Buna seara! Sunt Chronos, declar disparut stolul meu de pasarele. Astept mesaje in joc de la cei care pot da informatii despre el. Deci da, este vorba de linia de vrej dedicata pasarilor jackpot.
   
 12. Ambra.

  Ambra. Împărat forum

  Deja am completat linia cu stolul meu, pentru pasarelele cele noi.......musai sa mai astept primavara viitoare.

  Cat despre nea Vasile, super, mai schimbam natura cadourilor. Desi, sincer, in ultima vreme omului i s-a "acrit" de atata tort si incepuse sa ma bombardeze cu tot felul de scule. Fireste ca nu m-am suparat.
  In consecinta, 5 puncte de la mine.
   
  ioanagirl94, roliana57, Otilica69 și alți 9 apreciază asta.
 13. dydyana97

  dydyana97 General forum

  Asa e... Eu aveam abonament la PE si GG, atat la Conu' Vasile cat si la rotatiile zilnice... Dar... Itemul ,,Paseaza zaharul" iese din cufar sau e ascuns in cadoul zilnic?
   
  ioanagirl94, dana-dulce, Otilica69 și alți 5 apreciază asta.
 14. kris-ana80

  kris-ana80 Scriitor activ

  Nu-ti face griji, ti-l dau pe al meu xD. Nici n-am vazut ca a aparut deja linia de vrej ca nu mai intrebam degeaba :p De-abia astept sa completam toata linia, dar mai am o intrebare: ce este acea lada de pasari pe care o primim cadou?
   
 15. Chronos

  Chronos Guest

  Ehe, discutia a deviat si facem spam. Am ajuns sa vorbim in "casa" lui Conu` Vasile, despre linii de vrej si tichete Party, cand avem doua teme de discutie in acest sens. Vorbim despre "funie in casa spanzuratului.";)
   
  ioanagirl94, mara62, davidsiirina08 și alți 9 apreciază asta.
 16. florentina99

  florentina99 Novice forum

  Foarte frumoasa schimbarea si atractiva dealtfel, este un fel de fidelizare a jucatorilor activi, cine intra des pe Farmerama are mai mult de castigat...Multumesc frumos ptr. aceasta schimbare si datorita faptului ca jocul progreseaza intr-un mod placut.
  O zi de weekend cat mai placuta tuturor.
   
  ioanagirl94, roliana57, -elenaion49- și alți 6 apreciază asta.
 17. popescudana42

  popescudana42 Legendă vie

  Tot ce e nou e si frumos,nota 5...
  Conul Vasile ne incanta cu noile cadoute.
  Felicitari BP..
  Un weekend minunat tuturor...
   
  ioanagirl94, 1aniela, roliana57 și alți 9 apreciază asta.
 18. malagambafane

  malagambafane Legendă vie

  Din partea mea nota maxima 5,felicitari BP,ne tii tot timpul in priza.
   
  ioanagirl94, roliana57, deea_rebella și alți 5 apreciază asta.
 19. theo_fermierul

  theo_fermierul Scriitor în devenire

  unde este sectiunea noutati ca numai merge conu vasile si nu gasesc aceasta sectiune?ms....
   
 20. -april77-

  -april77- Scriitor în devenire

  Nici eu nu știu unde să intru la noutați.Vă rog să mă lămuriți.Mulțumesc!