Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Hi, hi, hi ce as fi vrut sa te vad, mai ales cand atentai la siguranta cauciucurilor.:D:D:D
    Credeam ca numai mie mi se intampla.
    Eu mi-am luat una (masina) cu deschidere centralizata, pentru ca m-am gandit ca in vreme de razbel, s-ar putea sa nu mai intre cheia in yala si sa nu pot pleca unde am nevoie. Cand zic gata cu problemele ,la primul inghet serios....a inghetat portiera cu totul. Deschide daca poti. Am incercat eu sa o fortez, degeaba. Cum ma duce capul, m-am dus la portiera din dreapta, si dai, si trage. Am reusit sa o misc putin, dar nu s-a deschis. Ma intorc la cea din stanga........nici o sansa. Si cand ma chinuiam eu sa gandesc ce sa fac, incepe alarma sa sune, daca deschizi portiera din stanga, masina mea gandeste ca e violentata si incepe sa urle ca din gura de sarpe. Opresc alarma, si incerc din nou sa deschid portiera din dreapta, dar....noroc cu un nene cu ceva muschi, care facandu-i-se mila de mine....mi-a dar o mana de ajutor...

Dupa toata tarasenia, m-am ales cu o raceala buna, ca aventura a durat ceva vreme. Numar de la taxi nu aveam, asa ca.....

De asta urasc iernile. Iarna la munte, in concediu, cu sofer, sa nu-mi bat eu capul, merge, altfel imi ajung doua zile de iarna cu zapada la Craciun.:)

Agro80, stoiantudorel, -elenaion49- și alți 3 apreciază asta.
  2. Chronos

Chronos Guest

Pai te-a dus capul si nu prea.:D A fost buna varianta sa incerci cea de a doua usa dar nu a fost inspirat sa fortezi usa prea tare. Trebuie luat spray cu solutii pentru dezghet. Riscai sa "jumulesti" rau chederul si apoi fluierai lung a paguba cand ploua sau cand conduceai mai pe racoare asa. Nu se deschide, bun, nu o fortezi si o deschizi cu ajutorul produselor de specialitate sau dupa ce se mai incalzeste.

Agro80, yocoama, stoiantudorel și alți 3 apreciază asta.
  3. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

De ce vor barbatii ca femeile sa gandeasca la fel ca ei??? Sprayul ala ar fi stat in masina, nu in poseta.

Ambra, mai aveai o varianta... Sa intri prin porbagaj ;)

Agro80, malagambafane, yocoama și alți 3 apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

Pai spray-ul trebuie sa stea in casa nu in masina.:D
    Prin portbagaj? Pai ce, are masina de dama? Adica are masina hatchback?:oops:

Agro80, malagambafane, yocoama și alți 4 apreciază asta.
  5. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Nu stiu ce masina are, dar era o varianta...:oops:. Si apoi recunoaste, era interesant s-o vezi pe Ambra strecurandu-se in propria masina :p

Agro80, malagambafane, yocoama și alți 4 apreciază asta.
  6. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Bre, nu va mai intepati ca stiu ca nu am procedat corect, dar la mine se accepta.:p

Toate cele erau in masina, ca desteapta cum sunt nu le-am luat cu mine. Spray de acela de care spui tu Chronos chiar nu am. Apa ramasese pe prag sub portiera, probabil de la bocancii mei, si isteata nu am sters-o, asa ca....capul face ...capul trage.

V-am povestit cum mi-am luat prima masina?

Lucram in tara pe vremea aia. Mergeam la servici cu autobuzul.
    Intr-o zi in timp ce-mi mancam micul dejun cu ochii pe geam, vad o colega cum parcheaza masina in parcarea institutiei. Brusc imi fileaza lampa. Gata imi iau masina.
    Zis si facut. Iau legatura cu o cunostinta si peste 4 luni ma rezolva , devin fericita proprietara a unei masini autohtone, nu noua, dar buna. 8)
    Imi aduce omul masina, mi-o lasa-n parcare, imi da cheile, batem palma si pleaca. Eu ma fatai in jurul masinii, ma urc in ea, scotocesc pe acolo, una, alta, ma dau jos o inchid, si brusc imi amintesc ca nu posed permis.xD

Inteligenta cum sunt, ma gandesc, lasa ca sta ea bine acolo in parcare, ca nu cere de mancare. Asta era in toamna.
    Ma gandesc eu sa fac scoala. Greu, fara relatii, greu. Ma ajuta cineva , vorbeste cu un instructor si incep. Ok, eu "zice" ca m-am descurcat, dar doar eu, ca instructorul m-a pus inr-o zi sa fac doar jaloane printre piciorele unui pod de ma luase cu ameteala.
    Cand trebuia dat examenul aveam mult de lucru, ore suplimentare…suna instructorul sa-mi comunice ca pe data de... e examenul…..Eu citisem doar legislatia. Ii spun ca nu-s pregatita, sa amane, el imi zice ca e prea tarziu si in data de... sa ma prezint. Am invatat o saptamana inainte de examen, doar noaptea. Plec.
    Tata ii spune lui mama ca nu iau examenul, mama se uita la el si ii spune……o sa vezi ca-l ia, o cunosc eu.
    L-am luat cu 25 intrebari facute. Asa ca eram mareata tare. :p

Vine iarna, plec cu masina, ger, dupa cca. 1 km, vreau sa curat parbrizul, sprituiesc cu solutie si….nu mai vad nimic, inghetase instantaneu. Solutia mea de parbriz de iarna era de vara, cred. Opresc ma dau jos si incep sa curat parbrizul. Ca-n filmele cu pro*ti. Eu, pe persoana fizica, fireste.

Apoi, imi facea probleme masina, imi murea motorul cand calcam ambreajul sa schimb viteza, Ma tot plang pe la unul, pe la altul….ma aude o colega. Imi recomanda un meserias bun, prieten cu barbatul ei. Programam intalnirea, si incepe sa verifice masina. :oops:

Aaaa, am uitat sa va spun ca actiunea se petrecea in parcarea blocului unde locuia colega. Meseriasul decide. Problema era la motor, trebuia desfacut si incepe....
    Eu, din prea mult bun simt, ca sa nu zic altceva, nu zic nimic, dar ma luase cu gol in stomac. Stau eu si ma uit, desface motorul, mestereste ceva pe acolo, habar nu am ce, apoi profitand de faptul ca colega mea se indepartase, il intreb asa intr-o doara, de cand lucreaza ca mecanic. Imi spune ca de fapt el e frizer, iar ceea ce face acum este un hobby. Asa ca…….noroc ca stau bine pe picioare.....
    Pana la urma am ajuns in Service si m-au salvat adevaratii meseriasi.

La final am dat-o la rabla iar cupoanele le-am vandut tatalui lui Dani Otil, caci el voia sa-si cumpere una noua. ;)
    Deci nu am pierdut nimic, dar am avut masina autohtona 3 ani.:p

Deci sunt inteligenta , nu ???

Indrazneste careva sa ma contrazica ?:D:D:D:D

kami12., Agro80, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  7. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Ambra, sper ca nu te-ai suparat pe mine ... :oops:

malagambafane și yocoama apreciază asta.
  8. Ambra.

Ambra. Împărat forum

De ce sa ma supar ? Ai zis ceva de rau despre mine, ca n-am sesizat?:music:

Si sa stii ca am intrat prin portbagaj o data, dar nu-mi amintesc de ce, insa in a doua masina pe care o aveam, asta in timp ce vecinul de la etajul unu, care este politist statea si se uita la mine.M-a intrebat daca-mi fur masina. Am vrut sa-i arat un anumit deget, dar mi-am amintit de mama care m-a educat sa fiu o doamna. (care intra in masina prin portbagaj)...ehe....

9. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

In alta ordine de idei... Va pregatiti de viscol? Ma ia cu frig doar cand ma gandesc ce ma asteapta maine dimineata...
    Ambra, ce iti mai face mana?

10. Chronos

Chronos Guest

Si totusi, femeia gandeste ca un barbat. De ce? Pentru ca femeia este de fapt un barbat care a decis sa vorbeasca mai subtire si sa fie romantic.:D Era interesant, mai ales ca mai stiu cate ceva.:music:

In ce conditii?:)

11. Ambra.

Ambra. Împărat forum

N-a picat inca ,e tot acolo la locul ei.:)

In conditii de iarna. :p

Agro80, malagambafane, yocoama și alți 2 apreciază asta.
  12. Chronos

Chronos Guest

Deci afara, nu in casa. Am inteles, este de bine.:D Dar la tine pe strada umbla cerbi si capre negre si alte oratanii salbatice. Aaaa, oratania este ceva mai de coltul blocului, pardon, de curte.:D
    Daca ai vrut munte si nu ses..intra prin portbagaj atunci.
    Acum sa ma fac si eu de ras. Anul trecut prin iarna, ma duc cu masina la schimbul de ulei si filtre si zice mecanicul: stiti ca nu mai aveti aproape deloc ulei. Si nonsalant asa si plin de uimire, mi-am tras o mima copiata parca din "Pr**tia omeneasca" si zic: Ah, da?..si apoi am dat semnale cu fum.:D

Elena, bine ai revenit. Sa inteleg ca esti inca in tara? Deci Diana, pana la urma, gandeste femeia precum barbatul sau nu?:oops:

13. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Mai Chronos, oi fi eu de la deal, de prin padure, or mai umbla si cerbi si caprite negre prin zona, dar la coltul blocului meu mi-a trantit unul mandrete de gard, asa ca-s aparata de fiarele padurii, fie la munte, fie la ses.

Prin portbagajul masinii, intru de nevoie, si doar in conditii de criza.:p

14. Chronos

Chronos Guest

:D:D:D:D:D
    Stiu stiu, ai curte (de parca nu stiam) :Dsi este chiar ingradita de un gard frumos vopsit.
    Ia sa ma duc eu sa imi iau imunizantele.:D

15. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Da, stiu, si inauntru e leopardul.

16. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Gandeste, cum sa nu gandeasca, da' normal ca gandeste : Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura.

malagambafane, yocoama, fermiera11 și alți 2 apreciază asta.
  17. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Ai un tort mare de la mine.

18. Chronos

Chronos Guest

Vorba neamtului: "Tu ai dreptate, iar eu, linistea mea".:D

Agro80, malagambafane, leczeg_laura și alți 4 apreciază asta.
  19. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Am inteles esti frate cu Mircea Badea.
    Nu va da misoginismul afara din casa.:p

Agro80, -elenaion49-, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  20. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Iti dadeam eu o cafea cand veneai in tara, dar chiar si atunci ne despart vreo mie de km cred...:)

Agro80, malagambafane, leczeg_laura și alți 2 apreciază asta.