Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Daaa, si asa evoluati cum erati, ati devorat coscogea mistretul.

malagambafane, yocoama, -elenaion49- și alți 2 apreciază asta.
  2. Chronos

Chronos Guest

Pardon si parol, de mistret m-am ocupat singur. Seara, echipa s-a subtiat si am ramas doi. Celalalt s-a luptat cu un curcan. Eu am preferat mistret. Cu o seara inainte fusese un preparat foarte gustos din ruda sa domestica. Oricum, sosurile au fost dementiale. In fine, preparate de masterchef.

Agro80, Ambra., malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  3. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Ciorba de sosete flausate, vrei sa zici xD. Ambra, ti-a pus poza aia cu zapada sa stii unde te-ar anihila Chronos.
    Chronos, nu te supara, dar prezentarea papanasilor lasa de dorit... Ambra putea mai bine :p.

Din cate citesc eu, tu esti criticul ala din Ratatouille xDxDxDxD

Agro80, malagambafane, -elenaion49- și alți 2 apreciază asta.
  4. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Aha, dish fine dining.Mai inveti si tu cate ceva.

Bine punctat Diana, a crezut ca ma sperie cu neaua aia sau cu pantalonii din era mezozoica. N-ai sa vezi din astea.

Agro80, malagambafane, Chronos și alți 3 apreciază asta.
  5. Chronos

Chronos Guest

Dyana, esti doar o ofticoasa.:D8) Da, sosete flausate taiate subtirel si tare bune. Nu dyana, i-am aratat acea imagine ca sa vada ca nu are unde fugi, unde sa se ascunda deci nu are rost sa se mai gandeasca la evadari. Locul "anihilarii" era unul impadurit, garantat.8)
    Ambra nu putea mai bine, Ambra pur si simplu nu poate, varsta este de vina, pana corbului este de vina.
    Pai acel critic era spaima restaurantelor. Eu am laudat insa nu stiu daca a gatit un soarece.:oops:

Ai dat-o pe klingoninana?o_O

Agro80, Ambra., malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  6. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Ma gandesc ca prin pana corbului te referi la golul imens din interiorul cutiei mele craniene , nu la pleata mea balaie.
    Imi place ca esti amabil.:p

Agro80, malagambafane, dydyana97 și alți 2 apreciază asta.
  7. Chronos

Chronos Guest

In Balada lui Toma Alimos nu era vorba de nici un vid cranian. Plete balaie? Tu acum ma tragi de limba, ca tare curioasa esti....ce si cum.:D:D:D:D

Agro80, Ambra., malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  8. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Bre, nu te trag de limba ca te tragi tu singur.
    Dar vreau sa-ti spun ceva. Puteai manca zece mistreti, douazeci de papanasi, cinci galeti de ciorba de burta, daca nu ai mancat un bors autentic moldovenesc, niste sarmalute cu mamaliga cu faina de papusoi de casa si niste parjoale, degeaba fusesi in Moldova.

Agro80, -elenaion49-, popik70 și alți 4 apreciază asta.
  9. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Ofticoasa pe ciorba de burta??? Niciodata !
    Ambra, te transforma Cronos in Elodia 2 :oops:.

Da, dar eu n-am zis ca te-ai comportat ca el, ci doar ca ai ,,jurizat" calitatea mancarii.

De acord Ambra, dar ceea ce spui tu poti manca doar in gospodaria cuiva. In oricare alta locatie, retetele sunt mai mult sau mai putin alterate...

Agro80, -elenaion49-, yocoama și alți 3 apreciază asta.
  10. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Draga Diana, dupa cate bag de seama , te-ai dat cu ursul, in speta sefu'.:p
    Tu lasa asa cum am zis eu, ca el oricum nu stie.
    Crezi cumva ca a dat o raita pe la bucatarie sa caute in oale?
    Sigur a ramas infipt in scaun, cu ochii dupa fete frumoase, in timp ce nea Ploiesteanu ii canta de inima albastra.:D

Agro80, -elenaion49-, yocoama şi o altă persoană apreciază asta.
  11. Chronos

Chronos Guest

Fata draga, am fost la restaurant, nu in vizita la parintii Mihaelei Radulescu sau Iuliei Khan..pardon, Vantur.
    Sa stii ca nu am vazut fete mai frumoase ca in orasul meu si ca de obicei, care erau mai rasarite erau cu din astia cu burtile mari si cu ochii straini si goi.
    Si eram doi insi asa ca am vorbit intre noi. Oricum, in lipsa fetelor singure, a fost altceva de admirat mai mult.
    Ce sa fac Ambro(zio), ma trag de limba, ca e lunga si incalcita in cutia limbii. Ia vezi, ca te trag de plete.:D
    Daca nu stateai prin Austria, la poalele mistretului, treceam sa ma hranesti tu.

12. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

N-am vrut sa fiu asa directa ;)

13. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Ma faci sa rad, pai daca tu esti in necunostinta de cauza, te luminez eu. Burtile alora cu ochi straini si goi, erau de fapt rucsacuri, pline cu niste bilete valorice de culoare verde, dar oamenii erau discreti.;)
    Pe de alta parte, ce sa zic de orasul tau, in afara de fete frumoase si cascaval....:p

De plete nu ma mai poti trage ca tocmai ce m-am lipsit de vreo douazeci de cm, si ce-a ramas il prind in coc, cu tepi.
    Cat despre mistreti, sunt animale speciale, protejate prin lege, motiv pentru care,in afara de gogosele nu pot sa-ti ofer altceva. :p

malagambafane, Agro80, -elenaion49- și alți 3 apreciază asta.
  14. Chronos

Chronos Guest

Ce sa ma luminezi tu?:D:D:D Crezi ca nu pot recunoaste dintr-o privire anumiti oameni? Crezi ca am crescut in spatele altarului? Pai pe respectivii scria de la o posta ce hram poarta. Dupa gesturi, mimica, epatare si altele. Discreti? Dar ce, erau evrei?:D Am ras acum doua seri, cum se apropia Nelu Ploiesteanu de masa lor, cum duceau mainile la buzunare. Era asa ca un joc..se apropia, duceau mana la buzunare, se departa, luau mana de la buzunare si rasuflau usurati. Dar ghinion, i-a "mirosit" si a cam stat la masa lor. Am dus si noi o data mana la buzunar si am scos banul dar am avut motivele noastre.;)
    De orasul meu ce sa zici? Hai spune ceva daca te tine si daca ai curaj.8) Ce stii tu de partea de sud a Dunarii?
    Zici ca te-ai tuns? Precum Makanaki cand avea vitiligo? Fato, femeia trebuie sa aiba par in cap, eventual si lung desi nu este o conditie vitala pentru mine. Pot fi coafuri care sa avantajeze si un par mai scurt. La par usor ondulat, cred ca trebuie sa fie mai lung. Ce ti-a venit? Adica ce ti-a venit sa te tunzi? Te-ai devidat?
    Lasa ca gasesti tu de oferit, nu? Am mancat deja mistret asa ca poti veni cu o contra oferta.

Deci tocmai am vazut un film bunicel pe care vi-l recomand. Ca actiune, subiect, nu este nemaivazut. L-am vizionat pentru actor si pentru genul filmului si mi-a placut. Actorul este Rowan Atkinson si este foarte interesant, neobisnuit dar si placut sa il vedeti in alta ipostaza. Ne-am obisnuit s ail vedem in comedii, ne-am obisnuit s aii spunem Mr. Bean.
    Filmul se intituleaza Maigret sets a trap (2016) si este vorbit in engleza iar actiunea se petrece in Franta postbelica parca.
    Va recomand de asemenea si filmul din aceasta seara de pe PRO. Este cu Mark Walberg si nu numai, film gen gangsta dar bun. Actiune, drama, actori buni. Peace out si sa pun telefonul la incarcat. Ca sa iasa rima..8)

15. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Doamne, ce roman ai facut Chronos !

Daaar.... Agrooooo esti pe aici???

malagambafane, Agro80, -elenaion49- și alți 2 apreciază asta.
  16. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Precum e tuns respectivul fotbalist (nu-i scriu numele ca mi se innoada limba in gura pana tastez)te las pe tine sa experimentezi8)Vitiligo, ai tu pe caninul stang.
    Si nu am spus ca m-am tuns scurt, am zis ca am taiat douazeci de centimetri. Asta nu inseamna scurt.
    Despre orasul tau pot spune un lucru cert, te mananca tantarii, de aia umbli tu camuflat.:D

Contraoferta la mistret, sticksuri cu sare, ca sa nu ti se urce mistretul la cap.:p

Filmele recomandate, incerc sa le urmaresc, sa vad daca te pricepi.:p

Nu stiu unde-i Agro, dar si mie mi-e dor de ea.

malagambafane, Agro80, -elenaion49- și alți 2 apreciază asta.
  17. Chronos

Chronos Guest

Acum ma tragi tu de limba. Sa iti infig caninul in par.:D Pai Makanaki avea parul pana pe la ureche doar ca era facut codite, genul impletit. Pai nu stiu cat de lung aveai parul (stiu, nu conteaza cat de lung ai parul) dar 20 cm mi se pare destul de mult. Adica sa tai atat si sa mai si ramana. Dar din moment ce cocul este scurt...hmmm, nu stiu ce sa zic. Trebuie sa vad ca sa ma conving ce si cum.
    Mistretul nu mi se urca la cap, pentru ca am ceva in cap deci capul este ocupat. Daca nu mi s-a urcat berea daramite mistretul. Oricum, tie ti s-a urcat mistretul la cap, din moment ce stai la poalele mistretului.
    Filmele recomandate, iti vor placea. Vor placea sigur "barbatului" din tine. Am pus ghilimele ca sa fiu sigur ca se intelege ce trebuie.;)
    In rest, ce sa zic..ia un pleonasm...iesi afara. Ia-o si pe indirecta de Dyana cu tine.:D

malagambafane, Agro80, yocoama și alți 2 apreciază asta.
  18. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Ca sa concluzionez, esti un ingamfat urat, care poarta "batic" ,nu ca sa nu-i intre parul in ochi, ci ca sa se apere de tantari.

Asta pentru ca stai toata ziua cu picioarele-n balta, ma rog fluviu, dar tot balta se cheama.:p

Asa. Am zis.:D

19. Chronos

Chronos Guest

Vai, sa ma cataloghezi ingamfat, este complimentul clasic pe care il primesc. Dupa acel compliment imi aleg si parfumurile.:D
    Deci sunt Leana lui Costel.:D Deci ma ador(m)i.:D:D:D Dar nu vad nici un tantar. Macar sa vrea sa ma ciupeasca tantarul si eu sa ma feresc. Dar nu vad nici un tantar hotarat asa ca imi expun scalpul cu incredere. Daca ai vazut filmul Constantin, ai sa intelegi de ce stau cu picioarele in apa. In aroganta mea, trec destul de des "dincolo", la nord de Dunare.
    Si ca sa concluzionez, ce ai zis?:D:D:D

Agro80, stoiantudorel, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  20. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Hai Ambra, sa ne retragem la film, zic. Si acum direct : sa-l lasam pe Chronos sa se linisteasca si sa-i treaca efectul de la mistret...sau de la sosete flausate xD.

P.S. Voi glumiti sau nu??? Mie mi se pare ca va rafuiti putin si nu vreau sa pic la mijloc :oops:

stoiantudorel, malagambafane, Agro80 și alți 2 apreciază asta.