Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Chronos

Chronos Guest

Ioana....iesi afaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa...cu pleonasm cu tot.

2. maimutica

maimutica Ambasador forum

:) Nu mai intru o saptamana cu din astea ,intru in tura de noapte , dar vine iarasi timpul liber ;), sa aveti o noapte linistita , sa visati frumos si un weekend placut .

stoiantudorel, dydyana97, yocoama și alți 8 apreciază asta.
  3. Chronos

Chronos Guest

Cand te vizitez? Deci cum arata acele clatite...nu stiu in ce tura intri dar sa stii ca sunt pregatit sa notez adresa.:D

maimutica, dydyana97, yocoama și alți 6 apreciază asta.
  4. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna seara maimutele, mirobolantele, gospodinele, frumoasele mele. :D Va pup nasucul, clarooo.♥

popikooo, Agroalimentara ti-a adus cafea si paine. Cafea de care beau eu si paine de secara. E bine sau merg sa le schimb? :D Hai popik, pupa si tu un pancreas, o splina, ceva....asa de amuzament. Cat de serioase vrei sa fim? :D
    Tweety, la raport sunt! Sunt toata miere. :D Si eu am observat ca ne-au disparut din neamuri, tweety. S-or fi saturat de noi. :D

Maimuticooo, belea arata clatitele. 4 feluri felurite, capsuni, fructe de padure, inghetata si ceva banane caramelizate? Sau mere?
    Mai ai sau ma servesc din poza? Noroc cu tine. Putin de citit, mult de bucurat ochii si delicios de mancat. Esti eficienta la casa omului :D

Unde o fi Ambra? Eu intrasem special mai devreme pe aici ca sa am timp sa o citesc pana nu adorm. Si cand colo...a disparut ca ambrozia in ceata. :D
    Hai din buric si din sold, cadanele mele. Ca in serialul Suleyman Magnificul daca va lasa lombarele. :D

maimutica, popik70, dydyana97 și alți 6 apreciază asta.
  5. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata !
    V-ati trezit, cafeaua mea unde este ????8)
    Lipseste omul cinci minute si gaseste pravalia goala....

Agro, m-ai lasat si fara clatite, dar lasa, te tin eu minte, te-am marcat.;)

Sefu'ca de obicei cu nasul in farfuriile altora... frumos, ce sa zic?:p

maimutica, popik70, dydyana97 și alți 5 apreciază asta.
  6. Agro80

Agro80 Conte forum

Deci...clar, nu eu le-am mancat. Eu daca mananc jumatate dintr-o clatita, ma fac miere zaharisita. Imi place acra, amara, sarata...:D
    Vrei tu sa stai "invizibila" pe forum sau e la deruta? :D
    Fara cafea la ora asta. Sau vrei sa faci noapte alba si sa ii tii companie maimuticai la tura de noapte?
    Lasa cafeaua si baga din sold. :D

maimutica, dydyana97, petra2172 și alți 4 apreciază asta.
  7. Ambra.

Ambra. Împărat forum

La mine nu mai are efect, pot bea si o galeata de cafea, degeaba, dorm neintoarsa.

Invizibila nu sunt, dar din motive tehnice nu putui tasta.
    Data viitoare cand fac clatite, pentru tine fac separat, umplute cu ciuperci si cu carnita, deasupra cu smantana si rumenite la cuptor.:)

Ce gatesti maine ? Vino cu o idee, ca eu sunt in pana.

maimutica, dydyana97, yocoama și alți 4 apreciază asta.
  8. Agro80

Agro80 Conte forum

Pfiuu, m-ai nimerit cu clatitele. Si cu "cata" branza merg umplute...si "cata" spanac. O nebunieeee. :D
    Bre, nu mai esti invizibila, te vad ca tastezi. :D Eu ziceam ca nu te vad cand esti sau nu esti pe forum, in lista...zic.
    Eu stiu cand esti pe forum doar cand primesc like de la tine. Asta intrebam...asa vrei tu sa nu te vedem sau?
    Tu apari acum ca si cand nu esti pe forum...dar noi vorbim. Esti, existi, misti din degete si ochi. :D

maimutica, dydyana97, yocoama și alți 3 apreciază asta.
  9. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Nu-s pe invizibil, da stai ca mai verific.

Verifica, amu ma vezi?
    Dar nu am schimbat nimic la setari.

maimutica, malagambafane, dydyana97 și alți 3 apreciază asta.
  10. Agro80

Agro80 Conte forum

Esti, esti.
    Buna idee mi-ai dat, maine fac clatite umplute cu spanac, branza si cascaval. Altceva... nu stiu daca apuc sa gatesc. Astea le fac rapid si cina cred ca va fi in oras.
    Zi-mi ce ai prin frigi ca sa pot sa-ti dau o idee.

maimutica, malagambafane, dydyana97 și alți 4 apreciază asta.
  11. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Carne, carne si iar carne,de toate felurile si culorile, dar mi s-a pus, sa nu o mai vad zece ani.
    Azi am facut un ghiveci de ardei cu rosii si smantana, pentru mine.

12. Agro80

Agro80 Conte forum

In conditiile astea... e obligatoriu sa gatesti si carne de toate felurile si culorile. Din legume poti face o lasagna pentru tine. Cu vinete, dovlecei, ardei, ceapa, rosii...sos bechamel.
    Acum te vede si ochiul meu cand esti conectata la forum. :D

13. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Sa stii ca e o idee buna, mai am o conopida si niste spanac ca tot ai pomenit de el, dar trebuie sa gatesc si cu carne, ca deh....cea mai buna legume e carnea, zice-se.

La lasagna, merge conopida amestecata cu celelalte legume ?

14. Agro80

Agro80 Conte forum

Daa, poti baga ce legume vrei tu. Si ciupercute daca ai, dau textura buna. Am si eu niste spanac congelat, tu mi-ai adus aminte de el. Poimaine cred ca fac si eu lasagna cu sos de carne tocata. Nu stiu daca mai am foi de lasagna...
    Mi se inchid ochii, cred ca ma indrept spre pat. Bagi sincron cu mine sau mai stai? Ai apucat sa vezi filmul recomandat?
    Noapte buna tuturor, vise frumoase! Va pup pe ficatei! ♥

15. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Nu am apucat sa vad filmul, azi am avut de munca.
    Merg si eu in pat, te pupacesc.

Noapte buna tuturor!

Modificat ultima dată: 21 Ian 2017
  16. petra2172

petra2172 Rutinat

Gata , maine si eu fac clatite !:inlove: Noapte buna, copii !:D

maimutica, Ambra., Agro80 și alți 5 apreciază asta.
  17. yocoama

yocoama General forum

Noapte buna dragilor si somn usor:D

maimutica, Ambra., Agro80 și alți 3 apreciază asta.
  18. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Hai cu buna seara ! N-are treaba Ambra, febra e de vina... M-a lasat traumatizata, traumatizanta,tra..., tra..., tra-la-la :p.

maimutica, stoiantudorel, popik70 și alți 7 apreciază asta.
  19. tweety`

tweety` Baron forum

Buna dimineata gospodinelor! Am luat deja micul dejun, iar acum urmeaza partea mea preferata: leneveala si filme. xD

dydyana97, maimutica, popik70 și alți 7 apreciază asta.
  20. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimineata tuturor! Sa aveti o sambata frumoasa si linistita! Va pup pe nas♥

dydyana97, maimutica, popik70 și alți 6 apreciază asta.