Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. tweety`

tweety` Baron forum

Neata mamica! Eu nu te pup pe nas, dar iti dau o imbratisare calda si stransa. Azi e ziua internationala a imbratisarilor gratuite.[​IMG]

Agro80, davidsiirina08, dydyana97 și alți 7 apreciază asta.
  2. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata.
    Nu mai am cafea. Stiam ca mai exista o rezerva startegica, dar.....pestera e goala

-7 grade, soare, gheata....tot tacamul.

Zi frumoasa tuturor, aveti grija de voi !

Agro80, dydyana97, maimutica și alți 4 apreciază asta.
  3. yocoama

yocoama General forum

Weekend placut tuturor:D

Agro80, davidsiirina08, dydyana97 și alți 5 apreciază asta.
  4. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Ce weekend! Munca tatica.

Pustiu pe acilea, pe unde va umbla piciorusele?

Eu am gatit, ma gandisem la sarmale in varza proaspata, (le-am facut dar le fierb maine) si niste chiftele, dar s-a schimbat schimbarea, cu gandul la lasagna lui Agro, am facut o "minunatie Vegan "cu carne de porc amestecata cu vita. Chiftelele cu alta ocazie.
    Dulce,am facut un cremes, dar inca e teapan, nu s-au inmuiat inca foile, tre'sa mai stea otara spre disperarea unora :D.

Ioana, esti invitata mea, caci ieri cand ti-am vazut clatitele......mai, mai sa avortez, copilul vecinilor, dupa cum v-am mai spus.

Cand se mai incalzeste, o sa fac si eu niste clatite cu inghetata, caci acum pe gerul asta risc sa raman fara dantura si se pare ca inca mai am nevoie de ea.:p

Agro80, petra2172, yocoama și alți 4 apreciază asta.
  5. maimutica

maimutica Ambasador forum

Buna seara , acum am ajuns si eu acasa trezita de la 4 dimineata , dorm putin si la 4 trezirea din nou pe urma imi urmeaza o saptamana de noapte .Arata foarte bine preparatele tale , cremes si la mine s-a terminat saptamana trecuta , multumesc de invitatie , imi place foarte mult cum arata si sunt sigura ca sunt si foarte gustoase , eu sunt si pofticioasa , dar cremesul urmeaza pe sambata ce vine , e trecut pe lista.

Cu drag ,te astept !

Modificat ultima dată de către moderator: 21 Ian 2017
    Agro80, petra2172, yocoama și alți 4 apreciază asta.
  6. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Nu ma mai lauda atat ca mi se urca la cap. :p

Agro80, petra2172, yocoama și alți 2 apreciază asta.
  7. maimutica

Sunt banane caramelizate nu mere , mai am in poza :)

Eu v-am vizitat in cafenea , intru sa recoltez rapid sa vad ce mai fac vecini mei si ma pun la somn sunt obosita , dar mi-a fost dor de voi toti , sa aveti o seara linistita , somn usor !

Modificat ultima dată de către moderator: 21 Ian 2017
    Agro80, petra2172, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  8. Chronos

Chronos Guest

Multumesc de "adresa". Sunt tata zeilor dar nu ghicitor in stele.:D

Agro80, petra2172, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  9. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Zici? Eu credeam ca esti ghicitor in bobi, in cuvinte, litere, printre randuri si... ma opresc ca ma dai afara :D.
    Ambra, numai bunatati, dar ce era langa cremes? Arata super bine... Fine dining ;)

Agro80, -elenaion49-, petra2172 și alți 4 apreciază asta.
  10. maimutica

:) Adresa iti spun tie personal , nu am voie aici :)Vai Chronos :) daca citeste altu mai repde si ti-o ia inainte , eu nu am de unde sa stiu ca nu e taticul zeilor , sau ar fi o idee sa vad daca are tatuaj , gresesc ? :)

Agro80, dydyana97, -elenaion49- și alți 4 apreciază asta.
  11. Chronos

Chronos Guest

Dyana....iesi afara.:D Ei lasa Dyana ca "de ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu".;)
    Am inteles...va fi o adresa personalizata deci ne vom personaliza.:D Da, ar fi o idee sa te uiti dupa tatuaje. Iar de luat inainte, nu cred si ca sa adaptez o melodie, daca este vorba de mancare, ma bag in față deci ar fi de luat inapoi.:D

Agro80, maimutica, dydyana97 și alți 4 apreciază asta.
  12. petra2172

petra2172 Rutinat

Buna dimineata ! Cafeaua e gata, pachetul cu mancare la student trimis, iuhuuu:D, azi , relaxareeeee:D !

Agro80, dydyana97, -elenaion49- și alți 5 apreciază asta.
  13. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata!

Bre, da matinale ati fost.

Eu abia acum imi beau cafeluta.
    In casa e cald si bine, afara soare si ger -15 peste noapte, amu inca nu am scos nasul pe terasa, dar cred ca e rece ca si ieri.

Diana, imi mai ramaese putin aluat si ca sa nu-l arunc, am pus cata mar taiat cu putina scortisoa si l-am rulat.
    Dar nu am apucat sa-l gust.

Va doresc sa aveti o ruhetag linistita!

Agro80, dydyana97, petra2172 și alți 2 apreciază asta.
  14. Chronos

Chronos Guest

Sarbatori Fericite si tie.:oops: (probabil inseamna dupa-amiaza):D

Agro80, dydyana97, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  15. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Inseamna zi de odihna.
    Nu te speria, daca vreau sa te insult scriu in de asa natura sa intelegi.:p

Agro80, dydyana97, Chronos și alți 3 apreciază asta.
  16. Chronos

Chronos Guest

Aaaa, deci deci cum ar spune melodia..."sunt facut de asa natura....". Bine, stau linistit. Nu mi-e frica. Atunci cand eram mic eram terifiat de cutremure si injectii, acum nu mai imi este frica nici de una nici de alta si mai cu seama de tine.:D
    Desi imi este in general frica de oameni, in ideea ca nu mai poti avea incredere in NIMENI si este cam nasol, ca nu mai poti discuta mare lucru cu NIMENI.:D

Agro80, pacurarul, maimutica și alți 4 apreciază asta.
  17. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Pai nu eu sunt Bau Bau, dar sigur nu ti-e frica nici de el.
    Da vad ca te-ai dat cu Omul invizibil.
    Cat despre oameni eu zic sa nu mai fi atat de pesimist. Niciodata nu stii de unde sare iepurasul.:)

Agro80, dydyana97, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  18. Chronos

Chronos Guest

Ca omul invizibil am inceput, ca omul invizibil voi iesi la pensie. Pesimist? Dar realist ce are?
    Am incredere in femei cum am in franele de Dacie...si cateva persoane pe lumea asta stiu ca am dreptate...ehe...ia sa ma imbrac eu sa imi fac plimbarea pana in panzele albe.
    Iepuras? Nu sunt prieten cu iepurasul ci cu mistretul, la fel cum e romanul frate cu codrul, din pacate toate se fac precum in codru.

Agro80, maimutica, dydyana97 și alți 5 apreciază asta.
  19. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Te-ai dat si cu piratii dupa cate vad, ori joci rolul principal in Toate panzele sus.:p
    Insa pe acolo nu vazusem nici mistreti nici iepurasi, numai un catel.

Agro80, yocoama, dydyana97 și alți 3 apreciază asta.
  20. petra2172

petra2172 Rutinat

Si franele de Dacie erau bune !;) Daaa , acum avem ABS :p. Ce-ai cu femeile, Chronos ? Si noi intram in categoria asta (sau daca suntem babute ,nu ? ) si uite ce de treaba suntem :inlove::D.

Agro80, yocoama, dydyana97 și alți 5 apreciază asta.