Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Chronos

Chronos Guest

Pai ce sa inteleg, ca ma apropii de final? Din pacate Anton Lupan nu mai este, Spanu nu mai este, piratul...nu se stie cat si cum.;) Cum filmarile s-au efectuat si prin Delta, de mistret de Letea nu ai auzit?

Petra, grea intrebare ai pus. Ia sa imi pun diplomatia la lucru. Franele de la vechea Dacie erau bune precum jiglerul. Ce am cu femeile? Chiar nimic.:D Babutele sunt babute, femeile sunt femei. Nu toate babutele sunt femei si nu toate femeile sunt babute deci nu sunt suparat pe babute. Babutele sunt ale mele si punct.:D

mimozaa61, -elenaion49-, Agro80 și alți 6 apreciază asta.
  2. petra2172

petra2172 Rutinat

Apropo de jigler, in tineretea mea am condus Dacia parintilor. Sa nu radeti prea tare cei/cele care stiti cum arata jiglerulo_O, si intr-o zi ma trimite tata la piese auto sa cumpar unul, io, desteapta , imi iau o sacosa mare, de rafie, deh, sa-mi incapa piesa. Va inchipuiti mirarea mea in magazinxD:D, mi-a incaput in portmoneu ! Lasa ca am stiut dupa aceea destul cum arata, era benzina proasta si ... se infunda jiglerul !xD

stoiantudorel, -elenaion49-, Agro80 și alți 6 apreciază asta.
  3. Chronos

Chronos Guest

Siiii...ai suflat in el?o_O:D

stoiantudorel, -elenaion49-, yocoama și alți 4 apreciază asta.
  4. petra2172

petra2172 Rutinat

Daaaa, am suflat !:p Si m-am maritat... ca sotul meu zice ca s-a indragostit cand m-a vazut pe marginea drumului, in fusta de piele(asa era moda pe atunci o_O) , desfundand jiglerul de relanti (asa se zice ? ) !:D:):p

-elenaion49-, Agro80, yocoama și alți 6 apreciază asta.
  5. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Eu pe pod, cu masina fireste, calc acceleratia si surpriza.....masina incet, incet incetineste. Calc din nou pedala de acceleratie si...surpriza din nou, nu mai simt nimic sub talpa.
    Inspirata am fost, in sensul ca am folosit o iesire care ducea spre o parte a orasului circulata mai putin. Masina s-a oprit singurica. Stau ca desteapta si ma intreb care-i problema si ce sa fac. Fireste, sun la tata. In timp ce ii explicam eu toate cele, trece un nene si ma intreaba ce s-a intamplat. Zic. Se uita nenea acela si imi spune ca s-a desfacut cablul de la acceleratie. Ridica capota, mestereste 1-2 minute nu stiu ce si gata masina, reparata.
    Asa ca am ajuns cu bine la destinatie.
    Doar probleme mi-a facut masina aia.....

Modificat ultima dată: 22 Ian 2017
    Agro80, yocoama, dydyana97 și alți 3 apreciază asta.
  6. yocoama

yocoama General forum

Noapte buna dragilor:D

stoiantudorel, Agro80, petra2172 și alți 3 apreciază asta.
  7. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Noapte buna va zic si eu !:)

Agro80, petra2172, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  8. Chronos

Chronos Guest

Doar ca tu nu te-ai maritat.:D Gata si filmul la mall. Cica ar trebui sa ma bag la somn dar dupa o cola inainte de film, ehe..s-ar putea sa ma prinda ora 1 treaz, ca mai breaz in nici un caz. Hai cu noapte buna babutelor.:)

-elenaion49-, Ambra., Agro80 și alți 4 apreciază asta.
  9. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Hop si eu sa va spun noapte buna :)!
    Pana acum am stat afara... Pot sa intru? Un ceai cald, ceva, mai gasesc pe aici? Alexandru Lapusneanu, de ce sa te scoli, daca tu nu te culci din cauza unei cola???

-elenaion49-, Agro80, leczeg_laura și alți 5 apreciază asta.
  10. tweety`

tweety` Baron forum

Buna dimineata! Parca parca s-a mai incalzit afara, des-ar duce si din gheata de pe jos ar fi perfect... M-am saturat de facut piruete spre munca si inapoi...:sleepy:

11. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata !
    Sunt convinsa ca sunt ultima care se trezeste, avand in vedere diferenta de fus orar, ca sa nu zic altceva...:sleepy::sleepy::sleepy:, si sunt prima care vine la o cafea p'acilea, dar cum masa a doua, scaunul cu vedere spre panorama fermei e rezervat pentru mine, nu-l pot lasa sa se prafuiasca.

Cu ce va mai laudati?

La mine sunt - 9 grade, soare, sper sa se mai incalzeasca ca m-am s a t u r a t de ger.
    Cafeaua, sunt la a doua. Azi program de voie...apoi o raita la nenea doctorul.

Pai normal ca m-am maritat ce voiai sa ramana baba batrana? Asa ca am gasit protagonistul principal, ne-am facut planuri de viitor, am ajuns la un consens unanim, apoi am avansat inainte, promitandu-mi asigurarea securitatii, fara sa mi se pretinda vreo suma de bani, asumat pleonasmul, ca sa parafrazez pe cineva.:p

Diana asa-s copii, cola toata ziua, nu pot intelege sub nici o forma ca mai bun e un cico.

Zi frumoasa copii !

PS
    Na, ca mi-a luat-o Tweety inainte.:p

12. nicoleta_89

nicoleta_89 De-al casei

Buna dimi,cafeluta am baut-o,asa ca nu va m-ai servesc cu alta cafea...aviz se stie cui nu ii dau cafea:))asa ca vad ce voi face astazi prin farmerama mea live:))

13. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimi! Va doresc o zi cu soare si va pup pe nas! ♥ Cafea, ceai? O atentie, o maslina? :D
    Tweety, faci patinaj artistic? :D Sa ma inveti si pe mine.
    Ambra, foarte bine arata preparatele tale, abia azi am reusit sa le vad.
    Frig si soare, -12 grade. Cica trecem pe temperaturi pozitive de saptamana asta. Vedem...vreau sa vina primavaraaaa.:D
    Ce ziceti de expresia "happy wife, happy life"? O fi adevarata? :D

Nasa petra, mai ai fusta? A revenit moda cu fusta de piele. :music:

14. leczeg_laura

leczeg_laura Mogul forum

Buna dimi!
    Vaiiii...nicooo,tu aici ? :D
    Frig si la mine ...si trebuie sa plec in oras...veselieee :D
    Sa aveti o zi asa cum va doriti !

15. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Aha !
    Te-am prins la cotitura.
    Cand mi-a facut Aghaton semnatura aceasta de primavara, a facut-o si pe a ta. Mi-a placut foarte mult, asa ca ma gandisem sa-i spun lui Agathon sa mi le dea pe amandoua, faceam eu cumva sa sa le inghesui una langa alta, dar.... pana la urma m-am gandit ca asta a mea , cu urzici, mi se potriveste mai bine. Cu ingerasi....nu ma prea caracterizeaza.:p
    Bine ai venit in cafenea si te mai asteptam.

16. Agro80

Agro80 Conte forum

Nicooo, gata petrecerile? Fa-mi si mie loc langa sobita, mai pune un scaunel, dau de baut. :D

17. tweety`

tweety` Baron forum

Ambra... putina pauza am avut si am dat fuguta la cafenea. Mai ales cand am vazut-o pustie am zis ca nu ii sta bine unei cafenele asa...

Mamuca, eu nu stiu sa merg pe role dar deh, ma apuc de patinaj artistic :))) castig ultimul loc cu coronita cu tot, dar din aia speciala din stele verzi, dupa trante...xD Pe la inceputul lu februarie cica merg la sky. Cred ca o sa merg doar sa admir zapada si eventual daca este si partie pentru cei ca mine sa ma dau sacul :)))) Dar pe schiuri nu ma urc nici sa ma platesti...

Agro, cand o sa fiu "wife" o sa iti raspund si la intrebare. Fericita si cu zambetul pe buze oricum sunt. :D

Modificat ultima dată: 23 Ian 2017
  18. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Tweety, cu sacul ma imbii si eu, dar musai ne trebuiesc si bete, rezerve in caz de urgenta. Schiurile i le daruim lui Agro, sa ne salveze ea obrazul.:p

malagambafane, petra2172, dydyana97 și alți 3 apreciază asta.
  19. nicoleta_89

nicoleta_89 De-al casei

Linga sobita am loc doar eu...tu afara la ger...nu de alta dar sa te mentii "happy wife, happy life",da urato am venit si eu aici...sa te enervez asa de dimineata:))

20. tweety`

tweety` Baron forum

Nico, mami mea e frumoasa, nu urata :sleepy::cry: