Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. maimutica

maimutica Ambasador forum

:) Chronos trebuie sa miros si eu acest parfum daca vrei sa primesti clatite , sa sti ca imi plac mai mult parfumurile de barbati , acum de cateva zile mi-am comandat unul , as vrea si unul din acesta cu care te parfumezi , zeule musai sa miros si eu acest parfum , cum sa fac ?

Agro80, nicoleta_89, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  2. Chronos

Chronos Guest

Pai cum facem? Eu la Gherla sau Gherla la mine?:D Stiu ca poate par cocalar dar daca nu ma pricep la gatit, cu ceva trebuie sa contracarez si eu. Nu sunt nici parfumuri de nisa dar nici parfumuri pe care sa le foloseasca toata lumea, in cazul de fata, toti barbatii. Mai am unul in plan dar sa vad ce salariu iau. Desi stiu ce salariu voi lua dar vorba aceea, rate mi-au trebuit, rate am avut.:D

maimutica, Agro80, nicoleta_89 și alți 6 apreciază asta.
  3. maimutica

:) ZEULE ai spus corect destinatia , te astept pe tine ;),dar trebuie sa-mi arati neaparat si tatuajul :) sa sti ca eu sunt mai curioasa de fire si musai sa vad tatuajul .

Agro80, malagambafane, dydyana97 și alți 4 apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

Pai crezi ca este asa simplu? Dai cate doua clatite pentru fiecare tatuaj in parte. Deci ai de facut clatite, nu gluma.:D:D:D

Agro80, nicoleta_89, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  5. maimutica

Batem palma Zeule , 2 clatite de 1 tatuaj , dar sa nu-ti mai faci si alte tatuaje :) , le numar eu cand ajungi ?
    Am terminat cafeluta , acum ma pregatesc de munca , va doresc noapte buna si vise frumoase .

Agro80, malagambafane, dydyana97 și alți 5 apreciază asta.
  6. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Multumesc, Dy, stai linistita ca nu mor din atat.;)

Agro80, malagambafane, dydyana97 și alți 2 apreciază asta.
  7. Chronos

Chronos Guest

Serviciu usor. Stiu si eu cum este sa lucrezi noaptea. Am si eu cativa ani buni cumulati de ture de noapte, fie la 8 ore fie la 12 ore. Este istorie si sper sa ramana asa.

Agro80, malagambafane, maimutica și alți 5 apreciază asta.
  8. yocoama

yocoama General forum

Buna seara dragilor, vad ca aici in cafenea miroase a parfum si clatite, asteptam si alte tenttii olfactive.O seara buna:D:D

Agro80, malagambafane, petra2172 și alți 6 apreciază asta.
  9. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Bate vantul frunzele, au plecat babutele.
    Va pupacesc si eu si va spun noapte buna!:)

Agro80, malagambafane, petra2172 și alți 5 apreciază asta.
  10. yocoama

yocoama General forum

Noapte buna si somn usor dragilor:D

Agro80, malagambafane, Ambra. și alți 4 apreciază asta.
  11. Chronos

Chronos Guest

Neata babutelor. Acordurile melodiilor Vicii si Urmatorul pas (deh, sunt nostalgic), bagaje, apa curgand in cada, muzica data tare, televizor deruland imagini, ganduri, griji, gol, tic-tac, tic-tac, la cafea sa dati atac. Sa aveti o zi frumoasa.

Agro80, stoiantudorel, dydyana97 și alți 7 apreciază asta.
  12. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Buna dimineata! Muzica e viata mea, dupa cafea:D. Sau ziua buna se cunoaste de dimineata. Soare in fereastra, cafeaua fierbinte si concentrata si muzica, multa muzica...Avem un eveniment aniversar aici online:inlove:, viata de "afara" ca viata si urarile matinale de la mine...
    O zi frumoasa! :)

Agro80, stoiantudorel, dydyana97 și alți 7 apreciază asta.
  13. Chronos

Chronos Guest

Hmmm, muzica, o daaa. Chiar acum imi desfata simturile Cheloo & Euphoric - Calamitati literare. Un ritm demential ce imi aduce aminte de vremuri, discoteci, lanturi de argint, bratari, muuulte piese de pus pe degete, haine scoase din videoclipuri, gasca de hip hop-eri care lasau discotecile cu amintiri, dansuri. De versuri nici nu mai comentez, sunt sublime. Au trecut anii si cica mai incolo ai dat de oameni. Multi oameni, putine suflete ar spune refrenul unei melodii de-a lui Bitza. Am un chef de bagaje cum am chef sa fac din nou armata, mai ales primele 4 saptamani ale ei.:D
    Sa va mai urez o data o zi frumoasa? Niet, ca vi se urca la cap.

Agro80, stoiantudorel, dydyana97 și alți 6 apreciază asta.
  14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata !

Mie mie frig, am uitat geamul deschis peste noapte si....la - 11 grade acum, .....se simte.

Vremea aiurea, te indeamna sa te intorci in pat. Dar totusi nu, mai bine ma bag la inca o cafea.

Aaaa, sa nu uit din nou. Desi cu intarziere, Nico, La multi Ani ! Am observat cu intarziere ca ai devenit mai inteleapta cu un an.:)

Eu va doresc o zi frumoasa in care sa faceti tot ce va place.:)

Agro80, stoiantudorel, dydyana97 și alți 5 apreciază asta.
  15. petra2172

petra2172 Rutinat

Hai cu buna dimineata ! Va trimit o ceasca de cafea aromata, plina cu optimism .:D Si ...urari...de care vreti voi !
    Unde pleci Chronos, la schi ?;)
    Ambra, imi pare bine ca esti mai bine cu mana:).

16. Chronos

Chronos Guest

Afara din tara.:D Va voi trimite salutari, daca voi avea posibilitati tehnice.8)
    Daca nu, se cheama ca nu am putut si atunci cerul e albastru.:D
    Urari, da, eu vreau sa fac urari, ca vorba lui Cheloo, sunt celcareuraste. :D(titlu de melodie si nu numai).

17. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Afara din tara.:oops: Unde sunt autostrazi si unde realizezi ca viata chiar e frumoasa. Am voie sa te invidiez?:pAsteptam totusi un mesaj, cu ce muzica vei asculta. Cheloo acolo nu e "valabil":D

18. Chronos

Chronos Guest

Deci cum ar spune Cheloo intr-o alta melodie, "minoritatile au drepturi, majoritatea nu", Deci acolo voi fi minoritate iar Cheloo va fi valabil oriunde ma voi duce, daca voi simti sa il ascult pe acolo. Nu stiu daca voi avea timp, ca este iar in interes de serviciu si nu ma duc singur ci in haita...haita de porci, dupa cum descrie si avatarul..:D De fapt timp ar fi dar net sa fie.8)

Agro80, petra2172, stoiantudorel și alți 5 apreciază asta.
  19. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Ai dreptate cu net-ul acolo, e scump d-le e scump, orice secunda de navigare se contorizeaza. Si alta frumusete de afara, "unde-i lege nu-i tocmeala":p zi-le Ambra ca le stii mai bine...:)

Agro80, petra2172, stoiantudorel și alți 6 apreciază asta.
  20. Chronos

Chronos Guest

Ei lasa ca nici prin Peninsula Scandinava nu ma duc. Ma invart tot prin zona balcanica. Sa fiu sana tos (dulce ca zaharul tos) sa ajung acolo si nu va las eu fara o poza. Sa va puneti ochelarii, babute mici si carcotase. Ia sa ma imbrac eu pe acorduri de Steez feat. Mr.Levy - Drumuri Diferite si sa imi fac plimbarea pana in panzele albe apoi mai am si ceva treaba.

Agro80, petra2172, stoiantudorel și alți 6 apreciază asta.