Cafeneaua Farmerama

Discussion in 'Colțul vorbitorului' started by Chronos, Nov 5, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Am avut grija, mi-am pus ochelarii de dimineata, vorba lupului: "ca sa te vad mai bine". :DGata cafeaua? Atunci (acum) la treaba cu noi.:music:

2. Chronos

Chronos Guest

Eu abia acum ma duc sa imi beau cafeaua. Sa fiti cuminti.;)

3. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Drum bun Sef ' !

Net gratis ai in orice statie de carburanti, McDonald's, hoteluri peste trei stele,(ceri parola de la receptie),centrele oraselor mari, parcurile din vecinatatea hotelurilor de patru, cinci stele, si unele restaurante.

4. yocoama

yocoama General forum

Drum bun Chronos ,spor la treburile pe care trebuie sa le rezolvi si sa te intorci sanatos :D

5. maimutica

maimutica Ambasador forum

Sa ai drum bun , sa fi cuminte ghicitor in stele , noi suntem cuminti ,te asteptam sa te intorci sanatos si cu ceva poze .

6. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Drum bun Chronos!
    Fetelor, va dati seama ca ramanem singure? Petrecere in pijamale facem seara, pana se intoarce Sefu'. Ceva de genul ,,Cand motanul nu-i acasa..." xDxDxDxD

7. Chronos

Chronos Guest

Faceti pe naiba...maritate sau nu, sunt cu ochiul pe voi.:D

8. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Cu dedicatie pentru sefii prea exigenti.

Sa se bucure de un somn usor si relaxat.

9. yocoama

yocoama General forum

Asa Chronos fii cu ochii pe ele, mai ales pe cele tinere:p

10. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Aha tu te-ai dat cu ursul...buuunn....lasa ca pregatesc si pentru tine un set.:p

11. Chronos

Chronos Guest

Ma confunzi cu nikolae dar ce ai tu cu ea...este suporterita infocata. Ambra, ce mai semeni cu pisica aceea. Eu nu vreau somn usor, ca nu vreau sa ma trezesc usor din somn auzind orice zgomot. Ambra, am si eu pentru tine o pereche de casti de firma, chiar de mare firma. Daca gasesti in alta parte mai ieftin, iti dau eu...de doua ori diferenta.;)

Instructiuni: cand vrei sa adormi, te tragi de cercei.

12. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Maestre, credeam ca macar pentru babutele tale faci investitii serioase, dar sa te prezinti cu amaratele astea uzate, nu sperii nici gandacii, daramite soriceii. De mine ce sa mai spun, mai cauta.....:p

Of, of....cica e sef..... Astea -s bune de brichete, ca sa nu zici ca ai aruncat banii degeaba. Nu vrei sa o incerci pe cea din dreapta?:p

13. Chronos

Chronos Guest

Bine bine...ok..ia-o p-asta si strecoar-o in decolteu.:D:D:D
    Sa ma suni sa iti fac poza cand o sa strigi "opaaaaaaaaaaa".:D
    Mai pui tu cu Ioana pe ea niste frisca, pentru ca am lasat-o asa precum cafeaua...simpla si neagra. O luati si pe Dyana sa aplaude iar yocoama sa va bata cu prosopul ud pe spate.:D:D Noi, ceilalti, vom sufla in vuvuzele.

O sa fiti A-Team...sau dupa ce veti sari in aer...beeeeeee-team.

Parca ai stiut ca am purtat cercel in urechea stanga in adolescenta.:D

14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Ca esti dus cu pluta, si nu pe Bistrita la vale, stiam, dar totusi, acum m-am convins ca nu m-am inselat.

Vedeti fetele cat tine la noi?

Si-a luat o balena ucigasa indopata manual si acum ne-o plaseaza noua.
    Bun tinta principala-s eu. :cry::cry::cry:M-ar vrea pe fundul marii, mai exact prin Groapa Marianelor.
    Ca atentezi la siguranta mea inteleg, da ce-ai cu fetele?
    Si mai sufli si in vuvuzele, mai bine ai sufla in cimpoi.:p

15. yocoama

yocoama General forum

Draga Ambra trebuie sa tina cineva cu Chronos , voi sariti cu gura pe el si atunci eu echilibrz putin balanta(nu ca ar avea mare nevoie de ajutorul meu) .Asa ca nu ma certa prea tare:pVa pup

16. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Chronos, nu vrei sa ne faci o demonstratie, cum se folosesc grenadele alea?
    Nu pot sa aplaud ca am mainile ocupate :p.

Fetelor, incepem petrecerea? Am adus tarta cu mere :D

17. Chronos

Chronos Guest

Stiu, ti-a placut piesa Jump around de la House of Pain. Cand eram adolescent si dadeam volumul mare la piesa aceasta, mama mereu zicea "Iar ai dat mama drumul la herghelia de cai"? Dar mai bine iti fac tie respiratie gura la ureche ca sa iti umflu narile ca la brotacel. Tu atunci vei crede ca ti s-a intors CO2-ul de la cola inapoi pe nas si te grabesti sa pui narile deasupra la flacara de la aragaz, crezand ca daca dioxidul de carbon nu intretine arderea, vei stinge flacara.:D
    Yocoama (nici nu stiu cum sa ma adresez, ca nu stiu cum te numesti), ia zbarleste putin coama la Ambra, poate ii cad extensiile de par si ramane cu cei 3 cm de par ramasi dupa tunsoare.:D

Si acum, ce a urmat dupa ce ati "aterizat".
    Seamana cu peruca ta, Ambra?:oops: Aaaaa, nu, este creierul meu, ca este prea mare si bine definita.:)

18. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Dy, Chronos nu are voie nici sa miroase, baga de seama, el e alergic la mirosul de scortisoara. Data viitoare, pentru el in loc de praf de copt sa folosesti niste praf de pusca.:p

Imi pare bine ca ti-ai aratat partea scurtcircuitata a materiei tale cenusii. Se trage de la traznet sau de la explozii solare ? In conditiile acestea, pot intelege tot ceea ce ai scris.

Last edited: Jan 24, 2017
  19. Chronos

Chronos Guest

Diana, o sa ti-o coc eu...tarta, din nou, ca pare cam necoapta.-.-

malagambafane, Ambra. and dydyana97 like this.
  20. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Ce faci Ambra, il atentionezi???