Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Agro80

Agro80 Conte forum

Gata, laura, bagam somn, te ascult cica orbeste :D. Noapte buna voua, tuturor! Somn dulce!♥

malagambafane, roliana57, Chronos și alți 7 apreciază asta.
  2. tweety`

tweety` Baron forum

Noapte buna celor care pleaca! Eu mai stau sa mi se faca pisicutele, oricum maine am liber.

malagambafane, Agro80, popescudana42 și alți 4 apreciază asta.
  3. Chronos

Chronos Guest

Chronos sunt, m-a cautat cineva? Hai noroc (asa saluta un jucator prin chat). Mai nene, cica am scapat putin de febra si de frisoane.

malagambafane, Agro80, roliana57 și alți 6 apreciază asta.
  4. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Baga un algocamin, in 30 min dispare febra si implicit si frisoanele. De data asta nu glumesc, chiar ajuta.

malagambafane, Agro80, roliana57 și alți 6 apreciază asta.
  5. tweety`

tweety` Baron forum

Ma bucur ca esti mai bine!

6. Chronos

Chronos Guest

Pai am luat deja si a trecut febra, temporar cel putin. Ma bag in pat cochetelor. Va multumesc ca v-ati gandit la mine si ca mi-ati simtit lipsa. Sunt un rasfatat. Va pupa Jean. Noapte buna!

maimutica, malagambafane, Agro80 și alți 8 apreciază asta.
  7. -elenaion49-

-elenaion49- Baron forum

Noapte buna tuturor!Sa ai un somn linistit Chronos,maine te vrem vioi!

malagambafane, Agro80, roliana57 și alți 7 apreciază asta.
  8. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Merg si eu sa verific daca intre timp sotul nu a cautat patul vecinei, ca deh... eu....reproduc pisici.
    Noapte buna!

goldhe, -elenaion49-, malagambafane și alți 8 apreciază asta.
  9. stoiantudorel

stoiantudorel Comandant forum

Neata fermieri si fermierite.O cafea si un ceai cald de la mine si o zi de joi usoara ....

-elenaion49-, malagambafane, Agro80 și alți 6 apreciază asta.
  10. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Buna dimineata si de la mine cateva cornuri extra pufoase cu gem de zmeura si ciocolata....
    O zi frumoasa si dulce ...

-elenaion49-, malagambafane, Agro80 și alți 6 apreciază asta.
  11. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna dimineata ! Chronos, sa stii ca sunt suparata pe tine... ai trimis la mine la Constanta cativa virusi mici dar puternici. Acum stau in pat si ma vait cu medicamentele la cap. Nu puteai sa-i tii numai pentru tine ? Urat... foarte urat !

12. georgeta

georgeta Scriitor activ

buna dimineata:D
    am lipsit ieri deci abia acum am vazut - ma bucur ca va placut , binenteles ca se poate adapta eu am dat reteta de baza oare nu asa adaptam si pizza ? nu folosim in general cam ce avem prin frigider sau ce ne place 8)?cred ca e cazul sa ocolim pozele pe cat posibil ca altfel nu ni se mai dezlipesc ochii de pe monitorxD iar pentru pofticiosii ca mine e viata grea va zic eu sa tot admiri la poze cand sti ca nu ai timp sa faci sau nu ai voie sa mananci-.-
    si astazi o supica de pui de tara cu cartofi si taitei din lipsa de timp :oops: dar sa ii vezi pe ai mei cand le-oi spune ce avem in meniuxD se va lasa cu :cry:
    dar sper sa le treaca repede caci la noi ningeeeee:inlove:
    iarina cred ca la voi oricum sunt virusi la punga vesnic e cate o mica ''epidemie'':oops:

Modificat ultima dată: 10 Noi 2016
  13. tweety`

tweety` Baron forum

Buna dimineata! Eu azi cred ca o sa gatesc ceva de pe la K*c xD. Am o zi libera dupa 2 luni si nu am de gand sa o petrec in bucatarie :))))))

14. Chronos

Chronos Guest

...Si urat voi fi de toate fara a prinde chiar de veste.:D:D

Imi pare rau sa aud ca nu esti bine. Eu mi-am mai revenit, am scapat de febra si frisoane dar vad eu mai incolo cum ma voi simti. Partea buna este ca am putut veni la munca. Eh, nu oi muri eu. La zodia mea se stie ca ORL-ul este calcaiul lui Ahile.
    Buna dimineata tuturor. Sa va mearga cafeaua la suflet.

15. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata !

[​IMG].

Merg sa fac cafeaua apoi cand imi revin, mai vorbim.

16. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimi tuturor! O cafeluta si de la mine. Trebuia sa ninga azi dar e soare, senin. E bine si asa, bine ca s-a oprit ploaia. ♥

17. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Nu stiti unde s-a ascuns Tweety?

Florile mele.

Vremea de afara. Si trebuie sa merg la cumparaturi....:oops:

18. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Buna dimineata si de la mine ! E bine ca la voi ninge sau e soare... La mine iar ploua de azi-noapte... :cry: Si nu se mai opreste... Ma apuca depresia cand ma uit pe geam dar bine ca e sus si nu mai vad ce se intampla afara... Daca o mai tine mult asa, il urmez pe Chronos din cauza umiditatii xD...

19. Agro80

Agro80 Conte forum

Ambra, vreau la tine :D. Ce muscate frumoase ai! ♥ Merg eu la cumparaturi :D.

20. roliana57

roliana57 Legendă vie

Tweety scrie retetele;)
    Florile tale sunt superbe:inlove: