Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Chronos

Chronos Guest

Dar ce, trebuie sa aiba?:oops:
    Ambra, visezi numai suspecti. Sigur ai lucrat ca detectiv.:D Este vorba de cunoasterea omului de catre om.
    Dya, ma refeream la grupul acela VW-Audi unde mai intra o Skoda, un Seat.
    Deci mi se inchid ochii. Mascareala se opreste aici. Va somez (nu șomez) sa imi mai urati o data drum bun.
    Fetelor, va pupa Jean. Sa fiti cuminti.

Agro80, malagambafane, dydyana97 și alți 3 apreciază asta.
  2. petra2172

petra2172 Rutinat

Noapte buna tuturor ! Drum bun, sefu !

Agro80, Ambra., malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  3. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Cred ca le stie si pe ultimile 2... Nu-mi incarc memoria cu marcile pe care le repara, dar sunt cateva... In rest, zbor lin sau sofat linistit Chronos !

Noapte buna tuturor, cu miscare din sold, cum spunea Agro !

Agro80, Ambra., malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  4. maimutica

maimutica Ambasador forum

Neata , sefu a plecat , cand se intoarce vine cu flori pt fiecare cu bomboane , ciocolata ,pt fetele care il hranesc :) nu mai vine cu jucarii expirate , dydy tarta mai avem arata bine si este coapta mai trebuie sa curga sampania , dute linistit sefu sa te intorci cu bine .

Agro80, petra2172, dydyana97 și alți 3 apreciază asta.
  5. tweety`

tweety` Baron forum

Buna dimineata fetele! Ieri la ora asta dormeam, azi la munca :sleepy: Voi inca inca in concediu? Am o lene si sa duc paharu cu cola la guraxD

Mamica, azi tot absenta te trec? Cam mult chiul pe tine. Misca funduletu din pat, ca altfel te iau de urechi:D

Agro80, yocoama, petra2172 și alți 3 apreciază asta.
  6. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata! Am facut si eu ochi.

Tweety, mamica ta ne-a anuntat ca are o perioada mai incarcata , in consecinta putem sa spunem ca e intr-o mini vacanta. Dar stai linistita ca se intoarce ea.

Pe Ioana o las sa viseze frumos, gandindu-se la flori si bomboane, sper sa nu fie surprinsa cu vreun pui de sarpe schiop, sau un strop de zapada selenara in stare lichida.

La mine e groaznic, ger -5, ceata, intuneric, intr-un cuvant urat. Chiar, nu stiti cand vine vara?

Va las sa munciti, ca nici lenea nu a om**at pe nimeni.:sleepy:

Va pup, zi frumoasa si sa aveti grija de voi !

Agro80, yocoama, tweety` și alți 3 apreciază asta.
  7. tweety`

tweety` Baron forum

Stiu ca are o perioada mai incarcata, dar zicea ca va trece pe aici putin. De pedeapsa nu scapa. Mama e mama tocmai pentru ca trebuie sa isi faca timp pentru figurile copiilor, fie ele de orice natura xD Eu mi-am luat ceva sampon de par de la Phyto impotriva caderii parului. Acum cautam pareri despre aceasta gama. Am vazut ca au si tratament si balsam si mai multe chestii. Am zis sa testez samponul sa vad ce efect are, ca daca tot dau niste bani frumusei pe tratament sa fie si compatibil. Voi ce folositi pentru un par mai sanatos?

Agro80, yocoama, petra2172 și alți 3 apreciază asta.
  8. Ambra.

Ambra. Împărat forum

De ce nu incerci fiolele acelea de la Gerovital ? Se gasesc in magazinele naturiste. Sunt bune.
    Mai poti incerca masca de galbenus de ou cu ulei de masline, ca o maioneza, inainte de spalare.

Agro80, yocoama, petra2172 și alți 2 apreciază asta.
  9. Chronos

Chronos Guest

Neata babuskine. Drum bun sa am. Ma duc sa schimb aerul. Sa aveti grija de voi.

Agro80, yocoama, Ambra. și alți 3 apreciază asta.
  10. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Drum bun Master Chief !

Ai grija sa nu te arda soarele prea tare.

Agro80, yocoama, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  11. tweety`

tweety` Baron forum

Nu sunt bune deloc. Cel putin la mine nu si-au facut deloc efectul. Tot de la Gerovital, din gama Expert am folosit ser anticadere si inca o solutie care imi scapa numele. Am zis sa icnerc ceva mai profi acum. Aseara am luat samponul, iar azi o sa il folosesc pentru prima data. Iar de masti, pffff... nu prea am timp. Singura masca pe care o folosesc e cea de la L`oreal, Elseve Arginine Resistx3, pe care o folosesc pe post de balsam ca sa nu am parul "matura".

12. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Se poate, fiecare organism este altfel. Mie mi-a spus odata o doctorita, ca cel mai bun pentru piele, in orice situatii este uleiul de masline extravirgin. Ajuta in toate, este emolient, cicatrizeaza, intareste radacina parului, etc.
    Si eu intampin probleme din cauza apei calcaroase, daca nu folosesc un balsam , dupa spalare nu-mi imi mai pot pieptana parul. Dar nu sunt sanatoase. Bun e si otetul,dar totusi, nu-mi place sa-mi miroase parul la otet.

Asa ca nu stiu ce sa spun, incearca, poate da randament noul sampon.
    Aaa, pe vremuri, batranii foloseau ulei de ricin, tot asa inainte de spalare cu cca. doua ore. Acum sunt pe piata diferite uleiuri, poti incerca si aceasta varianta. Plus vitamina B 6. O gasesti in farmacie sau
    in cartofi;
    - banane;
    - carne de vita;
    - cereale;
    - fasole;
    - piept de pui;
    - faina de ovaz;
    - cotlet de porc.

In general carenta de vitamina B6 duce la caderea parului, poti face niste analize sau intreba un doctor.

Agro80, yocoama, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  13. Chronos

Chronos Guest

Dar ati luat in calcul existenta unei micoze sau a unei dermatite?

14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Nu ma pot pronunta, motiv pentru care i-am recomandat sa consulte un medic. Dar pana la medic, poate incerca si cu tratamente naturiste.

15. Chronos

Chronos Guest

Daca este pe baza de micoze sau dermatite, nu vor functiona naturistele.

16. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Cu trufandalele astea nu m-am confruntat asa ca...bat in retragere.

Agro80, malagambafane și dydyana97 apreciază asta.
  17. tweety`

tweety` Baron forum

Nu am probleme la pielea capului, cel putin nu vizibile. Cel mai probabil e de la alimentatie. Se zice ca un fir de par mort, cade dupa aproximativ 3 luni. Iar de doctori fug mai rau decat dr... de tamaie. Decat sa imi zica acolo o sumedenie de boli mai bine lipsa. xD

18. petra2172

petra2172 Rutinat

Pana la un punct este normal sa cada zilnic cateva fire de par, unii zic ca pana la 100. Dar parul se regenereaza si creste in mod normal. O cadere excesiva ( cand se exclude dermatita seboreica si micozele, care se observa, oricum ) poate fi cauzata de stres, anemie prin lipsa fierului, curele de slabire ce includ o lipsa de proteine , vitamine si minerale, sarcina si inclusiv anticonceptionalele.

Agro80, yocoama, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  19. Ambra.

Ambra. Împărat forum

La un par lung, 100 fire cazute pe zi, par 1.000.:D Mai ales daca e si zbarlit, adica ondulat sau cret.

20. tweety`

tweety` Baron forum

Nasico te pup. Offff femeile si curele de slabire. Fratele meu mereu rade mine cand ii zic ca nu mananc aia ca is la dieta si zice: ehhh gusta ca nu mori, oricum toata viata unei femei e o continua cura de slabire, care invariabil incepe MAINE. xD Cand luam pastile pe baza de drojdie de bere si selenium (pline de vitamina b si alte chestii benefice) aveam si unghii puternice si parul era mai sanatos.