Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. petra2172

petra2172 Rutinat

Asa zice stiinta, dar parul tine si de genetica si echilibru hormonal, serios .xD

Agro80, yocoama, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  2. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Nu te-am contrazis, dar subliniam ca de multe ori sunte induse in eroare se cantitatea de par pierdut, nestiind de fapt numarul firelor. Daca pierzi 100 fire de 5 cm, sunt insesizabile, dar la 100 de fire lungi de 40 cm sau mai mult, alta e povestea. E suficient sa privesti peria dupa scarmanare.:D

3. tweety`

tweety` Baron forum

Sa nu radeti dar tocmai mi-am masurat parul :)))))))))) am undeva la 43-45 de cm firul. Dar presimt ca saptamana aceasta se va micsora vizibil, intr-un bob drept pana la umeri xD

4. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Daca te avantajeaza, de ce nu?
    Dar desi si eu m-am debarasat de vreo 20 de cm, si asta ca sa-i dau putina forta, in general consider ca parul lung da alta distinctie unei femei.
    Bun, nu ma refer la mine, ca, claia mea e de nearanjat. Sarmanele frizerite....Una singura s-a descurcat cu parul meu, si nu am schimbat-o ani buni, acum...fiind aici....deja imi este frica sa merg la frizer. Astea tare-s incuiate. Stiu doar scurt sau ras....si cum nu rezonez cu moda actuala....mai bine lipsa.

5. Chronos

Chronos Guest

Daca este pe baza de micoze sau dermatite, nu vor functiona naturistele.

IMG_20170125_131644.jpg

Agro80, yocoama, maimutica și alți 5 apreciază asta.
  6. tweety`

tweety` Baron forum

Pana acum asa scurt (desi pot sa zic ca e totusi o lungime medie) nu l-am avut decat cu breton. Ma incapatanam sa imi fac, desi nu ma prea prindea. Avand parul subtire si deloc bogat, un breton din crestet era exclus. Iar daca nu imi va placea, ma trag de el pana creste la loc. Oricum, raman la parerea mea, un par sanatos indiferent de lungime, arata mai bine decat o claie lunga si lalaie.

Agro80, malagambafane, dydyana97 și alți 2 apreciază asta.
  7. petra2172

petra2172 Rutinat

Si eu cred la fel,(vizavi de parul lung ) dar... pana la o anumita varsta. Personal, si repet este strict parerea mea , nu-mi plac pletele in vant la o femeie de 60 si ceva de ani, mi se pare nepotrivit, vorbind de par lung , nu lungime medie.

Sefu, ati gresit granita ! Mai la vest..... ca-i zapada mai pufoasa, sau nu-i deloc.;)

Modificat ultima dată de către moderator: 25 Ian 2017
    Agro80, yocoama, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  8. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Cand eram prin clasa a zecea, aparuse moda cu par tuns "filat" Aveam parul lung, lung, si m-am gandit sa fie si eu in trend.:D
    Ma duc la frizerita(n-o sa o uit niciodata) si ii spun ca vreau o tunsoare filata. Bun...imi prinde jumatate din par cu clame prin varful capului . Puna mana pe foarfeca si taie putin mai jus de urechea dreapta. Nu am mai apucat sa reactionez, deja taiase suficient si inapoi nu se mai putea pune. In fine, m-a tuns gen bob, dar un varful capului ciufulit. In vremea aia se numea conopida. xD
    Bunnn, ma duc acasa, ma uit in oglinda si ma gandeam ca asa nu pot iesi pe strada, motiv pentru care, ii sun pe frizerul lui tata si ii spun ce si cum, si ca musai azi tre sa ma tunda. M-am dus la el acasa, si i-am spus Nea Ghita, scurt ca soldatii. Cum clientul e seful, m-a tuns de ramasesem cu 1-2 cm lungime in spate. S-a chinuit sa-i dea o forma. Ideea e ca a doua zi cand am intrat in clasa, s-a facut brusc liniste. Se uitau colegii la mine ca la ratusca neagra. Nu-mi amintesc, dar cred ca am avut nevoie de doi ani sa-l aduc la o lungime cat de cat normala.
    Mai am o poveste cu parul, dar aia e de domeniul horror si mai bine nu v-o spun.;)

Grenzgebiet inseamna granita.
    Deci sa sarbatorim, sefu s-a dat cu bulgarii.:):D:D:music::music:xD:D:D:D

Agro80, yocoama, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  9. tweety`

tweety` Baron forum

Eu pe la 20-21 de ani am patit ceva de genu. Aveam parul cam pana la jumatatea spatelui si am zis ca sa ii dau si eu o forma. M-am dus la salon, si i-am zis ca il vreau pana la urechi. Mi-a mai facut si breton .... Mai are rost sa zic ca am mers plangand acasa dupa ce am vazut cat par era pe jos? Nu imi statea tocmai rau, dar totusi... parul meu....

10. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Tweety, ceea ce e important, e sa te simti bine in pielea ta, sa nu dai doi bani pe ce spun altii despre tine, sa nu te simti niciodata inferioara, indiferent de situatie, lasa la na*ba dieta aia, sunt oameni pe lume care nu se uita numai la un chip sau trup frumos, ci de multe ori la caracter, la suflet. Frumusetea vine din interior.

Frumusetea e trecatoare, un suflet meschin , cand nu mai are ce arata, e dat deoparte, pe cand un om frumos si curat sufleteste, e de preferat de oricine , si multi isi doresc sa-l aiba alaturi.
    Asculta de o baba batrana, ca stie ce spune.;)

Te pup, ai grija de tine, ca eu acu ma bag la o maioneza, pe maine poate niste haios.;)

11. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Salutare Chronos ,ai trecut pe <langa< mine :p

Agro80, yocoama, Ambra. și alți 2 apreciază asta.
  12. tweety`

tweety` Baron forum

Ahhh, dar eu ma iubesc si ma simt foarte bine. Cui nu-i place chiar nu imi pasa. Dieta care o tin e mai degraba un regim sanatos, in care consum legume, fructe si mult peste. Si cate-oleaca de carne de alte natii. De cand mananc sanatos ma simt foarte ok, mai am momnte cand trisez cu o prajiturica sau ceva, dar mai rarut ca e mai dragut. Mai am un pic si ajung unde imi doresc. Apoi va trebui sa ma mentin.

Haiose banuiesc ca faci cu marmelada de prune :inlove: Pe la capitala nu am gasit nicaieri, iar de aluat in multe foi... xD unde mai pui ca trebuie osanza buna. Iti dau adresa sa imi trimiti si mie cateva. Azi am zi de cantar , deci numai bine ca pana peste 3 saptamani nu se observa ca am papat ce nu trebuie. Spor sa ai.

Agro80, dydyana97, yocoama și alți 2 apreciază asta.
  13. maimutica

maimutica Ambasador forum

Un tratament de par pe care-l face fiica mea din 2 galbenusuri , 4 linguri ulei de masline , o lingura de ulei de ricin , se aplica pe parul uscat, se sta 1-2 ore si apoi se spala de 2 ori sa nu ramana uleios .[​IMG]

Am dormit foarte bine , nici nu imi amintesc ce am visat ,sefu sa se intoarca sanatos e cel mai important , oricum de acolo de unde e ne supravegheaza nu ne lasa El asa , e ca seful meu de la munca nici nu sti din ce unghi te spioneaza dar e un om excelent mai rar asa sef .

Sefu nu ne-ai spus cand te intorci .

Modificat ultima dată de către moderator: 25 Ian 2017
    malagambafane, Agro80, popik70 și alți 4 apreciază asta.
  14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

No, nu fii asa indiscreta, ca ne indispui, lasa se ne bucuram in voie de lipsa sefului.:D
    Stii vorba aia, mai rarut ca-i mai dragut. Nu ai vazut ca toata ziua-i cu ochii pe noi ?:p

Iti invidiez fiica, are un par superb.:)

15. Chronos

Chronos Guest

Salutari de la Haskovo. Imi cer scuze, miros a tuica.:D Asa e in gașca. IMG_20170125_180203.jpg IMG_20170125_174747.jpg

malagambafane, Agro80, dydyana97 și alți 2 apreciază asta.
  16. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Patru stele, Parc Hotel Europa, cu tot respectul,nu-i de nasucul dumneavoastra Master Chief.:p

Dar am inteles, te-au chemat la curatat zapada din fata hotelului. Mai bine veneai la noi, avem zapada din belsug.

17. maimutica

Nu tie dor de sefu ? :) sefu la distractie noi cu munca , e corect asa ? Da este frumos parul , a taiat din el de vreo 2 luni , a fost cand la avut pana la genunchi si ia fost mult mai bogat dar a facut o prostioara ca si-a facut multe codite subtiri peste 100 de codite le-am numarat de curioasa , la lasat asa impletit cam o luna vroia sa-l aiba incretit si atunci la distrus foarte tare nici nu credeam ca o sa-si revina asa repede dar cu tratamentul de care spuneam la adus cat de cat la normal .

malagambafane, Agro80, petra2172 și alți 4 apreciază asta.
  18. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Ce dor sa-mi fie de sef ? Tu nu vezi ca si cand nu-i, tot isi face simtita prezenta ?
    Dar nu-i la distractie, l-au angajat acolo ca personal auxiliar. Tocmai a schimbat becul la veioza... urmeaza zapada din parcare, apoi mutatul mobilierului din sala de sedinte.:p

19. Chronos

Chronos Guest

Sefu-i sef...:D Ne ducem sa cautam un restaurant.

20. maimutica

Sa ai pofta sefu la ce comanzi , ai dreptate sefu-i sef .