Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. maimutica

maimutica Ambasador forum

:)) da ai dreptate , ca are si putin negru :), uite ca e cu ochii pe noi , LA MULTI ANI ! daca tot te-am gasit online :) arata foarte bine eclerele , sa ai distractie placuta alaturi de cei dragi .

Agro80, malagambafane, Ambra. și alți 3 apreciază asta.
  2. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Fetele, babute sau tinerele, va multumesc din suflet pentru urari si, sincer ma bucur ca am relationat cu voi.

De multe ori e greu sa fii singurul din sat fara acoperis pe casa, dar cand vezi ca mai lipseste si altora o tigla , doua, mai uiti ca tu ai ramas doar cu sindrila.:D

Modificat ultima dată: 26 Ian 2017
    Agro80, anlyy04, popik70 și alți 6 apreciază asta.
  3. yocoama

yocoama General forum

Ambra draga mea,sunt de acord cu tine iar asta cu zodiile este o o optiune pentru fiecare nu este ceva obigatoriu.Unii sunt fascinati la fel cum altii sunt dezinteresati de acest lucru.Pupici:D

Agro80, malagambafane, -elenaion49- și alți 4 apreciază asta.
  4. maimutica

Frumos sefu , dar nu iti sunt buni ochelarii pt 4D ,poza nu ai facut-o 4D

Agro80, malagambafane, petra2172 și alți 5 apreciază asta.
  5. Chronos

Chronos Guest

Am facut-o....in spatele retinei.:D
    Nu v-am mai pozat pastele carbonara.
    Sa vad daca pozez desertul.:D

Agro80, stoiantudorel, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  6. maimutica

Cand treci prin Gherla sa vi pe la mine sa-ti dau o pereche de ochelari 4D am patru perechi ,una ti-o dau tie , atunci iti pregatesc si desertul :) , imi areti si tatuajele :))

Agro80, stoiantudorel, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  7. Chronos

Chronos Guest

Greu sa ajung pe la Gherla dar cine stie, vreodata. Unul din tatuaje este la semnatura si mai sunt cateva. Voiam sa mai fac unul pe picior dar cu cine am vorbit s-a dat pe tanjeala dar nu ma las. Dar trebuie facut iarna asta, altfel ramane la iarna viitoare. Sa vad ce desert iau.

Agro80, stoiantudorel, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  8. yocoama

yocoama General forum

Ambra chiar ai crezut pentru o clipa ca esti singura "fara acoperis pe casa"?draga mea nu exista in toata lumea, dar mai ales la noi oameni cu"acoperisul perfect pe casa"asa ca stai linistita si petrce alaturi de cei dragi.Stii, Ambra ma gandesc sa nu mananci tot desertul opreste-i si lui Chronos, poate iti aduce vreun cadou de pe meleaguri straine nu?:D

Agro80, popik70, Chronos și alți 6 apreciază asta.
  9. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Dar zapada, zapada de ce nu ati curatat-o ?

Numai la mancare va este gandul.....:)

Daaaa, stiu eu, de la sef eventual piciorul drept in partea posterioara, sau in cel mai bun caz, bombardeaua aia neagra si urata ca si el.:D

Agro80, Chronos, stoiantudorel și alți 4 apreciază asta.
  10. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Chronos, poți să comanzi orice la desert că pălește in fata savarinelor și a eclerelor Ambrei :p

Agro80, Chronos, stoiantudorel și alți 5 apreciază asta.
  11. maimutica

Ok Chronos , aseara spunea baiatul meu ca vrea sa-si faca un tatuaj si m-am aprins un pic , imi plac dar nu exagerate sunt care au si nu se intelege nimic din cauza ca sunt foarte inghesuite

Agro80, dydyana97, petra2172 și alți 4 apreciază asta.
  12. yocoama

yocoama General forum

Ce te-am rugat eu Ambra sa-i pastrezi lui Chronos desert? Si tu in loc de,desrt il critici? S-ar putea sa nu mai primesti cadou .Tu nu stii ca seful este sef si nu trebuie criticat? Mai gandeste-te....:D:D:D

Agro80, dydyana97, petra2172 și alți 3 apreciază asta.
  13. maimutica

Va doresc noapte buna !Chronos sa ai pofta la desert .

Agro80, malagambafane, dydyana97 și alți 4 apreciază asta.
  14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Never. Jamais. Nie . Nunca . adica Niciodata .

Nici daca ii mananc desertul nu recunosc, ma fac ca ploua, dau vina pe pisica, dar sefu-i sef la el acasa , acu-i in delegatie cica, asa ca suntem Home Alone, cat timp motanul nu-i acasa..... Cruella e prietena noastra , asa ca nu se pune.:D

Agro80, malagambafane, dydyana97 și alți 4 apreciază asta.
  15. yocoama

yocoama General forum

Nu ete frumos din partea ta Ambra, chiar daca nu este acasa ,nu inseamna ca nu exista si mai ales ca nu se va intoarce sii atunci o sa vezi tu ce "papara" o sa primesti.Eu ca o persoana mai in varsta trecuta prin viata te rog pentru ultima data nu-i declara razboi lui Chronos ca o sa regreti....:D:D:D

Agro80, malagambafane, dydyana97 și alți 3 apreciază asta.
  16. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Stii melodia aia ?

Nu mi-e frica, nu mi-e frica de Bau Bau ?

Modificat ultima dată: 26 Ian 2017
    Agro80, malagambafane, dydyana97 și alți 2 apreciază asta.
  17. Chronos

Chronos Guest

Mai nene, ce zapada sa cureti aici....aici a nins separat...doar aici. Au niste nameti. Ieri aseara am trecut prin niste aventuri simpatice. Am ras cu colegii mei zilele astea de ne-am stricat. Nu au strazile deszapezite, pe unele trotuare sunt poteci de o singura persoana, printre nameti. Au mare problema aici cu acest aspect. Arata ca un oras din Siberia.
    La ora 19, 80% din magazine sunt inchise. Nu am gasit sa cumpar un suvenir. Nu au nici un shopping center, un winmarkt ceva, nu mai zic de mall. Hotelul in schimb e belea. Ma duc sa fac dus, bagam ceva hamei lichid. Am luat rummy la mine degeaba.
    Gata, fug. Aaaaa...am mancat un tiramisu. A fost mortal doar ca in loc de cafea, avea cacao. Va pupa Jean.:)

Agro80, -elenaion49-, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  18. yocoama

yocoama General forum

Draga Ambra eu am incercat sa te invat de bine,ce vei pati tu v-a fi numai din vina ta.Sa nu zici ca nu ti-am zis.Daca ti-ai fi amintit provrbul "In fata sefului si la coada calului sa nu stai niciodata"poate aveai o sansa....:D:D:D

-elenaion49-, malagambafane, Chronos și alți 4 apreciază asta.
  19. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Am ras cu lacrimi cand te-am citit. Sa vezi cand se intoarce calul. :D:D:D:D:D

Da stai linistita ca i-am scos caielele din potcoavele de pe fata, asa ca nu mai dispune de tractiune 4x4.:p

Agro80, -elenaion49-, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  20. yocoama

yocoama General forum

Ambra nu ti se pare suspect ca Chronos tace.Eu o sa traduc acest lucru astfel:"linista de dinaintea furtunii"....:D:D:D

-elenaion49-, malagambafane, Chronos și alți 3 apreciază asta.