Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Eu mai am de decorat tot teatrul, restul este gata, dar am vreme, asa ca nu ma stresez.

Fetele, cucuietele, eu va las si ma deplasez incetisor catre pat. Ne-om vedea maine la cafea.

V-am pupat si va spun noapte buna !

-elenaion49-, Chronos, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  2. yocoama

yocoama General forum

Noapte buna draguti si dragute si vise placute!:D:D:D

-elenaion49-, Chronos, petra2172 și alți 4 apreciază asta.
  3. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimineataaaa! Va pup pe nas! Am facut cafeaua, trezireeeeeaa si la raport. :D

-elenaion49-, goldhe, yocoama și alți 5 apreciază asta.
  4. petra2172

petra2172 Rutinat

Buna dimineata ! Esti fata de cuvant, ai facut prima cafeaua:) Inca n-am raport , pana nu termin cafeaua nici macar nu gandesc, sunt cam asa:sleepy:. O zi minunata va doresc !

-elenaion49-, goldhe, yocoama și alți 5 apreciază asta.
  5. popik70

popik70 General forum

Buna dimineata pe dupa pranz. Ms de cafea Agro , buna ca si tine.
    O dupa amiaza placuta sa aveti.

Agro80, malagambafane, petra2172 și alți 4 apreciază asta.
  6. popik70

popik70 General forum

Liniste si pace pe aici. Unde-i toata lumea ? La disco ? :oops:

-elenaion49-, dydyana97, Agro80 și alți 4 apreciază asta.
  7. yocoama

yocoama General forum

E clar nu putem avea nimic fara munca.Pupici

-elenaion49-, dydyana97, Agro80 și alți 3 apreciază asta.
  8. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Eu is la Mall, numai ce am terminat cu decorul. Lumini aprinse peste tot, vitrine fantastice, amu m-am deghizat in femeia fatala, sa vad de cine ma lipesc.:p

-elenaion49-, dydyana97, Agro80 și alți 4 apreciază asta.
  9. popik70

popik70 General forum

Eu sunt pe la gara de nord . Cica am de luat ultimul pachet cu gem de guave. Nu-mi plac guavele , dar cica-i musai sa le iau.
    Va tuc si va doresc o noapte frumoasa. ;)

Modificat ultima dată de către moderator: 28 Ian 2017
    -elenaion49-, dydyana97, Ambra. și alți 4 apreciază asta.
  10. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Apai m-am lipit de unul, nu are rucsacul asa doldora, scuze, am vrut sa spun proeminent, dar a fost singurul care nu a observat ca am uitat sa-mi schimb cizmele de cauciuc.
    Am fugit, noapte buna tuturor !

Modificat ultima dată de către moderator: 29 Ian 2017
    dydyana97, petra2172, Agro80 și alți 2 apreciază asta.
  11. Chronos

Chronos Guest

Cu siguranta...si nu imi este rusine sa fac aceasta afirmatie.;)

Bitza & Tataee - Urmatorul pas ;)

Hai cu Noapte buna babutelor. Mi-am clatit ochii in parfumuri iar acum sa bag un film. Va las pe mana...destinului.;)

-elenaion49-, dydyana97, petra2172 și alți 6 apreciază asta.
  12. yocoama

yocoama General forum

In sfarsit Chronos ai scos capul dintre parfumuri,ma bucur ca ai revenit pe "micile si marile ecrane".Noapte buna tie si celorlalti locuitori ai cafenelei!:D:D:D

-elenaion49-, dydyana97, petra2172 și alți 4 apreciază asta.
  13. maimutica

maimutica Ambasador forum

Buna dimineata !
    Cine vrea o cafelutza ?
    Mai dulce ? cu frisca ?

-elenaion49-, yocoama, dydyana97 și alți 4 apreciază asta.
  14. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimiiiii tuturor! Hai va pup pe nas, se stie. :D♥ Ce aveti in plan astazi?
    Daca va plictisiti, va dau eu activitati, apelati cu incredere. Va dau reteta antiplictiseala. :D

Doar ce mi-am terminat cafeluta, maimutica. Imi ajunge o cescuta, multumesc.♥ Am trecut la un ceai caldut.
    Popik, de ce e musai sa cumperi gem de guave? :D Cine te obliga sa-l cumperi? :D Pune inapoi poza cu tine la avatar, doar ce ma obisnuisem cu nasul tau pe care il pup zilnic. :D

Sfatul zilei:daca nu va merge ceva bine, nu va iese,daca nu e soare, daca ploua, daca nu aveti bani, daca va supara sotul, va certati sau suparati dintr-un oarecare motiv, dati vin pe mine cu incredere, duc mult, sunt calita...varza calita. :D

Dyana, ti-ai mai cumparat mop sau ai abandonat? Ambra, tu in ce stadiu esti cu mopul?
    Anul maimutei abia incepe, nu ai citit horoscopul care trebuie. :D

-elenaion49-, yocoama, popik70 și alți 5 apreciază asta.
  15. maimutica

maimutica Ambasador forum

:)) Aha , deci anul maimutei abia incepe , atunci e numai buna poza de maimuta la mine , sa-ti fie de bine de cafeluta , eu mai am inca o servesc mai incet , astept sa vad ce ne mai ofera Chronos la calendarul pe luna februarie , ai dreptate cu popik sa-si puna poza inapoi si eu am vrut sai spun aseara dar m-am gandit sa nu o supar .

16. Agro80

Agro80 Conte forum

Daaa, abia incepe anul nostru, maimutica. :D
    Sunt curioasa si eu ce vom avea pe luna februarie in joc. Asteptam cumintele.
    Eu nu ma mai gandesc daca supar ca oricum supar. :D Si daca se supara... o pup si mai mult pe nas.
    Hai sa dam drumul tare la muzica sa le trezim pe fete, vrei? :D:music:

-elenaion49-, yocoama, dydyana97 și alți 4 apreciază asta.
  17. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata ?

Primiti cu sorcova la sfarsitul lui ianuarie?
    Ohhh, multumesc, multumesc.

Cine da o cafea, ca nici scobitori nu mai am?

Agro, maimutica, cocos, sau paianjen de apa dulce, pentru mine tot aia este.

Mopul este bun, dar trebuie sa gandesti, si cum aceasta activitate imi este straina, mi-a dat cu zecimale.
    Pai cam asa, acel mop are pe maner un dispozitiv care se invarte Trebuie sa pui mana pe acel dispozitiv si lasi mopul liber sa se invarta in acel cos roritor in timp ce pedalezi. xD

EU, mare inteligenta, apasam pe mop in cos, precum la modelele vechi, si nu intelegeam de ce trebuie sa fac muschi la piciorul drept, iar apa ramane in mop.:oops:
    Dar, gresesc, nu eu sunt de vina ci Agro, caci nu a citit prospectul apoi sa-mi spuna si mie.:D

Asa ca, am primit ajutoare, si acum , il sprijin in acel cosulet si apas repede pe pedala, il stoarce bine, in consecinta e functional.

Merg sa imi fac cafea ca nu se poate fara, bag de seama.

Va pupacesc!

Mancare, pui la cuptor, piure de cartofi dulci, conopida pane si de ieri ciorba de perisoare.

-elenaion49-, yocoama, popik70 și alți 4 apreciază asta.
  18. leczeg_laura

leczeg_laura Mogul forum

Buna dimi !
    Agro,eu iti dau sarmale in loc de cafea ,tu oricum mananci sarmale dimi,la pranz si seara :D
    Hai sa ma pupi pe sapca :D
    Soare la mine,nu cred ca este foarte frig .
    Sa aveti o zi minunata !

19. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Laura, sarmalele arata bine, mi-e pofta ca-s cu varza acra, eu am facut dar cu varza dulce.

Insa vreau sa te intreb altceva, nu vinzi pantofii aia, ca tare-mi plac?:D

20. Agro80

Agro80 Conte forum

Iiiiiii, sarmaleeee. Ce zgarcita esti, imi dai 3 in farfurie in loc sa imi dai toata oala. :D
    Nu e nevoie de tacamuri, le mananc si cu mana, stai linistita. Hai te pup pe sapca daca tot te-ai etalat. :D
    Astept oala in privat. :D

Inca nu stiu ce gatesc azi dar am ceva in plan.