Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Chronos

Chronos Guest

Inseamna ca nu ti-ai insusit bine nici regulamentul initial.;) Este vorba de mici completari si adaugiri, ca deh, am dat un deget si acum port proteza.:D Hai sa ti le extrag aici.

La aceste fotografii, nu se poate vedea chipul dar se poate vedea parul, se poate vedea o mana, un cot, o palma, un picior (invelit de un pantalon lejer), un adidas, o sanda, o unghie. Oricum, pentru laude si alte chestii, am vazut ca se foloseste avatarul deci se poate "refula" acolo. Cred ca ai citit deja ce am scris acum cateva postari. Cafeneaua este in schimbare.;)

2. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Ok, dar vopseaua, vopseaua, ce culoare va avea ?:D

-elenaion49-, dydyana97, Agro80 și alți 5 apreciază asta.
  3. Chronos

Chronos Guest

Aceeasi culoare...interior-exterior.

4. popik70

popik70 General forum

Chronos , cu scz de rigoare , as vrea sa stiu daca trebuie sa-mi schimb avatarul. Eu sunt mai in varsta si pricep mai greu.
    Multumesc anticipat.

-elenaion49-, dydyana97, Agro80 și alți 6 apreciază asta.
  5. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Pai foarte bine, ca-i stricai tot feng shui-ul.

In plus poti face ceva imbunatatiri, in coltul din dreapta viv a vis de fereastra o flacara violet, pe fiecare masa o vaza cu bambus cu doua tulpini si musai, deasupra usii de la intrare, un manunchi de vasc.
    In plus, sper ca meseriasii sa nu schimbe pozitia mobilierului, privelistea spre ocean era spectaculoasa.:)

Cu atat mai putin marca cafelei.:p

-elenaion49-, dydyana97, Agro80 și alți 4 apreciază asta.
  6. Chronos

Chronos Guest

Popikuto, am incercat cat am putut sa fiu subtil dar nu am fost inteles, nu te-ai prins sau nu ai vrut sa te prinzi. Acum o sa fiu franc, ce sa fac.;)
    De cand am scris acum cateva zile (nefiind prima data), ca trebuie sa fii atenta la ce scrii pe acolo, tu ai inteles gresit si ti-ai sters avatarul. Nu poza de la avatar era problema ci multe remarci cu o tenta sexuala asa. Ai predispozitia aceasta cu acest tip de glumite si aluzii. Poate toti o avem sau multi dintre noi dar nu in forum. Nu trebuie aici ci in particular. La o iesire la terasa sau o vizita acasa, sunt convins ca s-ar potrivi de minune atmosferei dar nu aici. Bine, nu esti singura in aceasta situatie. Nu avatarul constituia problema ci aluziile si noptile "hot". Nu ne putem ura aici nopti fierbinti.
    Daca am facut referire la poze cu voi, la avatar, ca o refulare, m-am referit ca nu puteti posta in Cafenea poze cu voi dar la avatar puteti pune poze cu voi desi nici acelea nu pot fi oricum. Sincer, poza cu "luleaua" nu mi se pare potrivita pentru forum.
    Iar chestia cu "laudatul" este mai mult o gandire cu voce tare, cum ca pentru unii ar fi pentru agatat, in cazul altora, daca ii intrebi, nu.:D;) "Prietenii" stiu de ce.

Bun, concluzie: iti poti pune la avatar poza cu tine, oricine isi poate pune, conditia fiind sa respecte regulamentul si sa fie decenta.;)
    Sa nu credeti ca m-am suparat ca vacarul pe sat dar trebuie un pic de ordine si disciplina, daca altfel nu se poate.

7. popik70

popik70 General forum

ok. am inteles acum. ms f mult. o seara placuta.

8. yocoama

yocoama General forum

Buna seara dragilor, ce mai face-ti? O seara buna:D:D:D

9. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Nu stiu ce fac ceilalti dar eu ma fac nepopular.:D Sunt acasa, dupa o zi de leneveala. Ma pregatesc sufleteste de o saptamana de munca.

yocoama, -elenaion49-, dydyana97 și alți 7 apreciază asta.
  10. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Eu ma fac blonda. ;)
    Mi-a cazut pietricica de la un inel. Am recuperat-o, dar desi nu sunt trei luni de cand am dus-o la bijutier sa mi-o fixeze, se pare ca e de nefixat. Trebuie sa gasesc alta varianta, dar momentan nu stiu care e aceea. Drept ca si forma inelului e ciudata.

In rest bine, cu un ochi la faina cu altul la slanina. Explicit intre tv si ferma.

Sef, nu dispera, stii vorba aia cu munca si bratara?

Pe de cealalta parte, referitor la nepopular, nici o grija cautam noi ceva traditional in folclorul nostru sa te delectam, sau poate detectam, ca totusi era vorba de nepopular, nu de nepopulat.:p

malagambafane, Chronos, dydyana97 și alți 6 apreciază asta.
  11. maimutica

maimutica Ambasador forum

Buna seara , vrem sa te vedem blonda Ambra ,asteptam o poza la avatar , o zi de leneveala a fost si la mine Chronos , dar sefu totusi ai muncit astazi ceva pe aici in cafenea , o renovare :), sper sa nu fi calcat si eu cu ceva pe bec , ma retrag la tv spunandu-va noapte buna.

12. Ambra.

Ambra. Împărat forum

N-ai sa vezi din astea, si doar din consideratie si grija pentru voi. Nu vreau sa aveti cosmaruri cand dormiti, e mai bine asa incognito8)

Va pup si eu si va zic noapte buna !

-elenaion49-, malagambafane, Chronos și alți 7 apreciază asta.
  13. petra2172

petra2172 Rutinat

Gata, toate babutele ne-ati pupat si-ati plecat ? Eu am mai am un ochi ...de soacra, in ceafa, :) cu unul ma uit la tv, cu un ochi ma uit la ferma si cu al treilea ma straduesc sa fac ce-ar trebui si n-am chef.

-elenaion49-, Ambra., malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  14. Agro80

Agro80 Conte forum

Hai voi cu noapte buna si eu cu buna seara! Va pup pe nas!♥
    Ambra, bine ai decis cu poza la avatar. Ramai nerefulata ca-ti sta bine. :D Totusi, o poza cu inelul, poti pune. Sunt curioasa de ce nu sta pietricica aia acolo.
    Sa nu-mi zici ca sunt prea curioasa... ca stiu. Stiu si ce se intampla cu oamenii curiosi. Cica nu mor repede, mor mai destepti. :D

Popik, te-am ratat cu pipa in gura. Atunci...te pup pe porumbel. :D
    Petra, ce ar trebui sa faci si nu ai chef? Te ajut eu. :D

Hai sa va trezesc cu lumina facuta de lustra asta. :D

-elenaion49-, stoiantudorel, Ambra. și alți 8 apreciază asta.
  15. yocoama

yocoama General forum

Buna seara din nou,sa stii ca in general atunci cand apar reguli noi sau explicatii transante spuse ferm dar corect,vor aparea si tendintele de a creea nepopularitate.Dar nu cred ca asta ar fi o problema.
    Iar pentru saptamana viitoare spor la munca si toate cele bune,oricum ne "auzim" pe forum:D
    Ambra ma bucur ca te-ai vopsit blonda,sa-ti fie de bine! Dar cum erai inainte?
    In legatura cu piatra de la inel, fata mea care o vreme a facut bijuterii hand made, a spus ca foarte bun este chitul de montaj de la Bison, transparent.O seara si o saptamana cu spor iti doresc:D

-elenaion49-, Ambra., malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  16. petra2172

petra2172 Rutinat

Mamaaa, ce imaginatie a avut cel care a facut asta, nu stiu daca mi-as dori-o, o masina de tocat pe post de lustra !:D Mai bine veioza in forma de pantera , de acum vreo 60 de pagini. :D Eu as vrea s-o vad pe Ambra, nu neaparat blonda ,si nu neaparat aici, pentru ca uneori vrei sa asociezi toate povestile cu un chip.:) Ma bucur ca te-am vazut pe tine( Agropedia );) Ce-ar trebui sa fac si nu am chef e pentru serviciu, asa ca nu ma poti ajuta.

-elenaion49-, stoiantudorel, Ambra. și alți 7 apreciază asta.
  17. goldhe

goldhe Locuitor permanent

superba ! hai salut !

-elenaion49-, stoiantudorel, Ambra. și alți 4 apreciază asta.
  18. Chronos

Chronos Guest

Ambrozio, dar eu credeam ca esti blonda. Asa stiam. Insa trebuia sa imi dau seama ca ai glume de bruneta in tine. Stiu ca ti-am gasit contul de hi5 si aveai aceasta poza. Pari a fi tu totusi.:oops:

Sau esti cumva bruneta?

Daca esti bruneta din imagine, te intreb hotarat si cu tupeul care nu ma caracterizeaza: "Vrei sa fii prietena mea"?:oops:

Multumesc babutelor pentru ganduri. Daca veti intelege de ce a fost nevoie de schimbari aici, bine, daca nu, ghinion.:D
    Insa eu sunt convins ca va veti obisnui incet incet si totul va fi bine.

Noapte buna babutelor si o saptamana buna!

-elenaion49-, stoiantudorel, Ambra. și alți 5 apreciază asta.
  19. Agro80

Agro80 Conte forum

Super tare lustra, mi-a placut maxim ideea. :D Si in lustra ma transform pentru tine, petra, imi place atarnata. :D
    Ba da, fac eu tot ce trebuie pentru serviciu doar sa ma inveti, prind repede cand vreau sa ajut. :D
    Eu te-as invita sa ma vezi mai mult si mai des, petra. Si mie mi-ar placea sa te vad. Stiu ce zici...asocierea scrisului cu figura.
    De cele mai multe ori iti ofera niste surprize uluitoare. Asa ca, nu e deloc ok sa iti imaginezi persoana... nici macar daca se descrie amanuntit. Ceva tot va ramane care sa te surprinda placut... sau nu.

Laura, am uitat sa iti spun sa-ti faci funda la gat cu panglica aia, nu ma lasa sa iti fac eu papion. :D

lollipop11_5, Ambra., malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  20. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Sefu' multumesc pentru rezumat !
    Fetelor, clar ne-am facut de cap cat a fost seful plecat, daca a modificat regulamentul cafenelei xD.
    Agro, frumoasa lustra, te vad in loc de veioza, dar atarnata, nu :p
    E bine ca ne-ai aratat si noua ce iti place xD

-elenaion49-, stoiantudorel, Ambra. și alți 6 apreciază asta.