Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Agro80

Agro80 Conte forum

Dyana, n-ai imaginatie, sa vezi cum ma dau uta cu lustra prin casa :D...atarnata cu capul in jos.

-elenaion49-, lollipop11_5, Ambra. și alți 5 apreciază asta.
  2. leczeg_laura

leczeg_laura Mogul forum

Aia e tot pentru tine...am sa-ti spun altadata ce sa faci cu ea :D

Ambra., malagambafane, yocoama și alți 2 apreciază asta.
  3. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Dandu-te uta, da, dar nu sa stai 24/24 nemiscata, atarnata de tavan... Nu te lasa inima sa stai tu atata timp cumintica :p.

-elenaion49-, Ambra., malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

Dya, cand ajungi sa cunosti cu adevarat ceea ce iti placea, constati ca nu iti mai place si vorba aceea "Schimb tot in viata cand ma ia flama". Chiar, sa o mai ascult inainte de dus.:music:
    Pentru mine, ca imi placea o femeie, nu se incadreaza neaparat la un sablon fizic. Daca stie sa sape santuri, este musai sa o iei la sanatoasa.

5. petra2172

petra2172 Rutinat

M-am tot gandit, raspund, ....nu raspund....da, raspund !
    Pai nu sunt mari schimbarile, din start se stia ca nu este un forum pentru adulti, ca ne citesc si copii si totul trebuie sa fie la limita decentei (fara nimic ,,hot"). Ce n-am inteles este cum s-a ajuns aici, si am recitit vreo 100 de pagini de forum, sa vad cum s-a ajuns pe ,,aratura" mai ales intr-un topic frecventat in majoritate de femei. Mi-au lasat un gust amar postarile cu pricina(sterse imediat ). ,,Marul discordiei " n-am apucat sa-l vad. Greu cu femeile, Chronos ;)
    PS :pEu v-as taia si pozele de mai sus, is din alea ce te afecteaza emotional, nu-i bine pentru copii ;)

-elenaion49-, stoiantudorel, Ambra. și alți 5 apreciază asta.
  6. Chronos

Chronos Guest

Nu sunt frumuseti in poze dar sa nu imi aduc eu aminte niste postari cu anumiti muschi si anumite chestii interne, pe care le-am lasat asa totusi, in ideea ca poate nu se mai repeta.;)
    Pai este dovedit stiintific ca femeile barfesc mai mult decat barbatii, ca se gandesc mai des la anumite lucruri decat barbatii. Greu cu femeile, mai ales cand vrei sa faci ceva pentru ele si uita repede datorita carui fapt au ajuns sa isi faca selfie in forum si sa faca tot felul de aluzii.

Dar, repet, am tras linie, o luam de la zero. Marul discordiei nu mai conteaza. Sunt tot felul de categorii de mere. La orice fabrica de sucuri, sunt triate.

Greseala imi apartine si mie, pentru ca m-am bagat prea mult in seama. Dar pot schimba lucrurile si o voi face. Speram sa nu fie nevoie sa moderez acest topic dar se pare ca este si o voi face, ca sa nu uit sa moderez totusi.

-elenaion49-, Ambra., malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  7. Agro80

Agro80 Conte forum

Nu, nu pot cumintica si nemiscata, de asta ziceam ca mi se potriveste mai bine rolul de lustra decat ala de veioza. :D

Laura, de ce lasi timpul sa treaca? E posibil sa uiti...uiti des de cand ma cunosti. Ti-am zis ca o sa te molipsesti, nu m-ai crezut deloc.

Sa va povestesc o faza tare...ma suna o prietena, ii raspund ca pregatesc masa si o sun dupa. Trece o saptamana, ma gandeam ca am suparat-o cu ceva de nu m-a mai sunat. Zic... asta e, o sun sa vad care e problema, sa imi cer scuze daca am suparat-o cu ceva.
    Rspunde si zice...dar multa mancare ai mai pregatit timp de o saptamana. :D Uitasem complet, blank total. God,doar eu pot face din astea. :D
    Am mai facut asa cu o alta prietena, ma sunase prin ianuarie, am raspuns, am zis ca am treaba si am mai revenit prin vara. :D
    Bine ca nu se supara pe mine, ma cunosc foarte bine, stiu ca nu fac din astea des si nici intentionat.
    Cu prietena despre care v-am povestit in a doua parte, ne auzim maxim de doua ori pe an dar vorbim de parca ne-am auzit ieri. Ea mereu imi spune ca asa ceva nu a mai trait cu nimeni si sincer...nici eu. De obicei, oamenii se supara daca nu sunt cautati des, se gandesc ca nu iti mai pasa de ei, ca nu te mai intereseaza...gresit.

-elenaion49-, matusam, lollipop11_5 și alți 8 apreciază asta.
  8. petra2172

petra2172 Rutinat

Agro, se spuna ca asta inseamna adevarata prietenie. Si eu stiu asta , prietena si colega mea de banca din liceu (si au trecut vreo 25 de ani ) sta la 200 km, vorbim la telefon de cateva ori pe an ,5-6, de fiecare data e ca si cum ne-am fi vazut ieri. Cred ca pur si simplu cu unii oameni rezonezi , ca sa spun asa, si raman legaturile...

9. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Chiar n-as vrea sa faci asta. Pentru mine este o placere sa-ti citesc frazele intortocheate. La fel de mult imi plac si cele ale fetelor. Nu stiu cum s-a depasit limita, dar nu cred ca a fost cu intentie...

Asta a fost o gluma, sper ca nu te-ai suparat :oops:

-elenaion49-, petra2172, Ambra. și alți 4 apreciază asta.
  10. yocoama

yocoama General forum

Dupa o zi plina cu tot felul de pareri si multe discutii gandul ma duce la un vechi proverb:"nu ii da nas lui Ivan ca se urca pe divan".;)
    Deci dupa cum am inteles kilometrajul a ajuns la capat si trebuie dat din nou de la zero, sper ca "masi mai poate face fata unui nou kilometraj.;)
    Iar acum dragi "cafegii si cafegite" va urez noapte buna si un inceput de saptamana asa cum vi-l doriti:D

-elenaion49-, Ambra., malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  11. Chronos

Chronos Guest

In acordurile melodiilor Cheloo - timp pentru mine si Cheloo - Antisocial va spun Noapte buna.

Asa ma stii tu pe mine? Dar stai ca nu ma cunosti. M-oi cunoaste tu vreodata. Ma ironizez in viata reala mai mult decat ma poate ironiza cineva, asa ca stiu de gluma. Daca am de gand sa ajung prin Buzau sau daca voi ajunge , o sa stii.

-elenaion49-, petra2172, Ambra. și alți 4 apreciază asta.
  12. Agro80

Agro80 Conte forum

Cred ca e o prietenie mai altfel, deosebita. Ceva ce se gaseste rar. Ma bucur ca ai si tu parte de asa ceva, petra.♥
    Asta nu inseamna ca cineva cu care te auzi zilnic, iti e mai putin prieten. Dar... asa cum si mancarurile sunt de mai multe feluri, la fel si relatiile de prietenie.
    Mie mi-a dat Dumnezeu de toate felurile. :D Nu iti da mai mult decat poti duce.
    Cica o femeie e neajutorata doar cat i se usuca oja pe unghii. Ce ziceti de asta? :D

13. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

In regula :).
    As zice ca nu, ce ajutor ii trebuie la salon? Acolo oricum se duce singura si dupa ce se aseaza pe scaun, nu-i mai trebuie nici un ajutor... Iar acasa, eu una am grija sa fiu singura cand imi fac unghiutele. Dar aia pe care ai vazut-o tu e facuta la salon si 100% naturala :).

Noapte buna, cafengiilor !

Modificat ultima dată: 29 Ian 2017
    -elenaion49-, Agro80, tweety` și alți 3 apreciază asta.
  14. maimutica

maimutica Ambasador forum

Buna dimineata ! Chronos cafelutza ness cu lapte este pt tine de aceasta data , aia amara e a mea , am intrat in cafenea de dimineata sa-ti spun ca imi cer scuze pt glumele facute ( cum ar fi cele cu tatuaj si parfum ) nu vreau sa am o bila neagra pt cateva glume facute oricat de mult mi-ar place parfumurile de barbati, tatuajele prea putin ,nu m-am gandit serios la ideea ca doresc sa le vad , am glumit doar ,voi bea cafeaua amara sa ma fac amara :) dar asa cu cate o prajiturica am voie sa vin in cafenea ? am planificate in meniu pe ziua mea( cand o sa vina )in februarie , sarmalute , cozonaci , am voie cu ele in cafenea ??

Agro80, stoiantudorel, yocoama și alți 5 apreciază asta.
  15. tweety`

tweety` Baron forum

Buna dimineata! Dupa un week-end plin si minunat, iti vine sa iti iei campii lunea cand te trezesti la birou. Nu am apucat sa citesc tot ce s-a scris pe aici, in schimb mi-au ramas ochii pe sarmalute. Dar nu cred ca mai am eu norocul sa fi ramas macar una. o_O Ioana, daca faci sarmale bune ma autoinvit la ziua ta si iti aduc cadou ce vrei tu :D

-elenaion49-, Agro80, petra2172 și alți 5 apreciază asta.
  16. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata !

Cica m-am trezit si eu. La mine e urat si rece -6 grade.

Draga Yoco, nu am spus ca m-am vopsit blonda, am zis ca ma voi vopsi, dar (azi sunt razgandacul forumului) pana la urma mai bine abandonez ideea, pe principiul ca daca un lucru este evident, nu are sens sa mai si semnalizezi.

Amu,am o treaba de lamurit cu nea sefu'.

Stimabile domn, cum adica sa-ti fiu prietena?
    Pai noi suntem prieteni de la inceputuri. Dupa ce ca mi-ai mancat ficatii (noroc ca eu am doi, cate unul pe fiecare parte)si m-ai facut sa dau peste cap tensiometrul in asa fel incat, recunosc ca daca erai mai aproape de mine, te radeam in cap si-ti plombam toti dintii sanatosi, acum vrei sa fim prieteni ? Serios?xD

Stai sa vin mai aproape, sa vorbim in privat, fata in fata.8)
    Bun...asa...acum sef, ca nu ne aude nimeni, ce spui, care nuanta ma prinde mai bine? Cum ti-s mai draga, blonda sau bruneta ? Cu dantura nu-i problema ca nu-i de la mama natura, normal ma port fara, nu-mi ia atat de mult timp intretinerea. Muschi, la fel, numai in farfurie, ca eu nu am in dotare. Dar sunt fata buna. Cand dorm.:p

Pe partea cealalta nici cu tine nu mi-e rusine.

Cum ai tu destula culoare, eu prefer sa fiu mai stearsa. Ce spui iti onorez cererea prin lipsa?:p

Copii, zi frumoasa sa aveti!

-elenaion49-, Agro80, petra2172 și alți 7 apreciază asta.
  17. maimutica

maimutica Ambasador forum

Ok tweety , o sa le fac bune :), o sa pun si un ciolan ;) de porc in oala cu sarmale sa fie gustoase ,deci o persoana am pe lista :)

-elenaion49-, Agro80, petra2172 și alți 5 apreciază asta.
  18. tweety`

tweety` Baron forum

Perfect! Pun de o rezervare la avion, sa fiu sigura ca sunt cand se ia capacu :p:D

-elenaion49-, Agro80, petra2172 și alți 4 apreciază asta.
  19. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Nu mai bine ne aduci oala in cafenea?:)
    Buna dimineata mai la pranz!

-elenaion49-, Agro80, petra2172 și alți 4 apreciază asta.
  20. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua tuturor! Ioana, nu trebuie sa te autoflagelezi, nici tu si nici altcineva. Tu ai fost cumintica, nu ai exagerat si cred ca ai inteles de la bun inceput care este scopul Cafenelei si in general cam toata lumea a inteles. Insa daca eu am fost mai volubil, mai vorbaret, mai cu glume (desi am pastrat decenta) si bautorii nostri de cafea s-au dat usor dupa mine. Usor usor lucrurile au "alunecat" tot usor. Cat priveste glumele cu tatuajele nu au incalcat nimic. Nu am spus ca am tatuaje in zona intima si tu ai spus ca vrei sa le vezi. Am spus doar ca am tatuaje si punct. Ma bucur ca iti plac tatuajele. Ca iti plac mai mult sau mai putin barbatii tatuati este mai putin important aici. Din pacate, a fost episodul care a fost si vorba aceea, unde nu este, nu se cere. Asa ca stai linistita ca nu este vorba de "calcat pe bec" sau de vreo lista neagra. Sper doar sa intelegeti ca sunt niste limite si sa nu cadeti acum nici in extrema cealalta. Trebuie gasit acel echilibru. Vreti sa puneti poze, puneti poze, vreti sa puneti poza cu voi la avatar, puneti, este treaba voastra. Avatarul nu este doar pentru cafenea. Mie mi s-a spus candva ca daca pun poza la avatar este pentru agatat indiferent de ce ar fi. Am zis, ok, bine, inseamna ca asa este si cand vad poze la avatar la altii, am zis, ok, nu imi ramane decat sa "cred" pe cuvant persoana respectiva. Inseamna ca regula este valabila pentru toti desi nu cred acest lucru.:D Dar cine sunt eu sa contrazic. Asa ca Ioana, sa vina pozele cu mancarica. O sa te cert dar ai sa razi, prezentarea de poze cu mancare, de retete, ajuta pe ceilalti si constituie o sursa de inspiratie. Asa ca deconectati-va si bucurati-va de Cafenea indeplinind minimul de reguli, decente zic eu.

Ambra, cum sunt mare adept al teoriei existentei extraterestrilor, asa cum cred ca geneza omului este alta decat cea indoctrinata, nici ca ma puteai nimeri mai bine cu acel tatuaj. Este figura si pavaza pe care o afisez, pana ajungi sa ma cunosti. Asa urat sunt si in realitate dar uratul atrage deochiul. Desi nu cred in deochi, se pare ca tot mai des cica as fi deocheat.:D

Agro80, -elenaion49-, petra2172 și alți 7 apreciază asta.