Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Agro80

Agro80 Conte forum

Baga, Ambra! :D Am doua, una mi-am cumparat-o eu si alta e primita. Bratarica trece neobservata.
    La piept... n-am mai purtat martisor de mult timp, ori imi cadea ori ma intepam. Senzatii tari. :D

naivreasastii, dydyana97, petra2172 și alți 2 apreciază asta.
  2. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Nu cred. Vor fi doar curiosi. Si ai deja povestea ASTA. Sau ai postat-o doar asa, de "likeuri"? :p
    Esti om - o persoana, nu o masinarie, iar ei sunt tot oameni(cu un singur cap si cu traditii, la fel ca tine ;)), in mod sigur vor fi curiosi si fascinati de povestea snuruletului prins in pieptul tau. Si tot sigur, iti garantez, unii vor dori sa poarte snurulet alb-rosu.:D

-mamaleone, dydyana97 și Agro80 apreciază asta.
  3. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Imi permit sa te contrazic, de data asta. Nu vreau sa intru in amanunte, dar, cel putin in ceea ce ma priveste,m-am confruntat cu tot felul de comentarii legate de anumite obiceiuri pe care le aveam.
    Eu cand lucrez, ma imbrac in haine inchise la culoare, m-au "sfatuit" sa-mi schimb obiceiul ca aduc ghinion. Absurd, dar asta mi-au spus. Apoi, aveam parul lunggggg, mi-au zis sa-l scurtez, ca e "extrem". Daca le-am spus ca vreau sa tin post in acest timp, mi-au spus sa-l tin la mine acasa....asa ca.... nici macar nu incerc snuruletul alb rosu, pentru ca nu am cu cine.

4. _Agathon_

-.-
    Unde sunt? Sa vin sa le dau na-na!

Ambra., naivreasastii, dydyana97 și alți 3 apreciază asta.
  5. Agro80

Agro80 Conte forum

Am o prietena care lucreaza in italia, a primit cateva martisoare din tara, le-a impartit italiencelor si sa stii ca le poarta ca si cand cine stie ce le-ar fi dat.:D Le-a si povestit pe scurt ce simbolizeaza...
    Zi-le ca aduce sanatate si noroc, sunt superstitiosi, o sa tina.:D

Ambra., naivreasastii, dydyana97 și alți 2 apreciază asta.
  6. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Agro, la 80 de ani si dupa tot ceea ce au trait, norocul nu mai e luat in calcul. Ceea ce conteaza acum consta in concentratia de substanta activa detinuta de calmante. Atat.Nu au traditii, nu au oua rosii de Paste, nu au Craciun cum avem noi, nu isi tin ziua decat din 10 in 10 ani, etc.
    Aaa, si inca ceva, cheltuirea economiilor de o viata, atunci cand realizeaza ca nu iau nimic cu ei. Hai sa schimbam subiectul.
    Vine primavara!

stiucarul, naivreasastii, dydyana97 și alți 5 apreciază asta.
  7. _Agathon_

:D:D:D
    Chiar a venit!

dydyana97, petra2172, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  8. Agro80

Agro80 Conte forum

Este noroc ca sunt in viata, nu? :D Trist....
    Cald, sunt acasa, geamurile deschise peste tot, bag puf in sufragerie, de asta toamna n-am mai facut asta. Ce senzatie placuta! :D

Astaaaazi e ziuaaa taaa, zi frumoasaaa ca tinee, ti-am adus ghiocei ca sa-ti murmure ei cat de muuult va iubeeesc...la la laaa:D

stiucarul, -mamaleone, goldhe și alți 8 apreciază asta.
  9. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Sa inteleg ca a facut gargara cu oua crude. Va ca i-ai luat si periuta de dinti electrica. Ce marca ?:p

10. Agro80

Agro80 Conte forum

Nu el, eu am facut gargara cu oua crude. :D
    De 3 zile repet ca sa va cant, peria de sarma face minuni, marca e No Name dar cica e fake. :D

Asta e ultimul trend in materie de sandale.

Si niste tacamuri asortate.

goldhe, naivreasastii, dydyana97 și alți 4 apreciază asta.
  11. tweety`

tweety` Baron forum

Agro, iti inteleg perfect sentimentul de a avea geamurile larg deschise, sa simti cum intra mirosul de primavara in casa. A fost atat de placut la mine, incat am mers in tricou afara. Un singur lucru nu suport eu la sarbatorile astea. Cum isi aduc toti aminte de tine de Pasti, Craciun, Miculas, Martisor etc... si te eticheteaza impreuna cu alti 50 intr-o postare, iar de vb cu tine sau salutat nu au mai facut-o poate si de luni bune sau chiar ani, dar isi aduc aminte sa te eticheteze. Sa astept Pastele sa isi mai aduca iar aminte ca traiesc? :)))) Nu stiu de ce au impresia ca ti-au facut un mare favor.

P.S. Vreau si eu un set de tacamuri!:DxD

-mamaleone, dydyana97, petra2172 și alți 3 apreciază asta.
  12. Agro80

Agro80 Conte forum

Frumos cu geamurile deschise sa intre aer de primaveraaaa si sa iasa fumul, da! :D
    Bine ca isi aduc aminte de tine si atunci.
    Eu nu calculez bagatul in seama, sa fie rar dar bun, simtit si dorit. Asta conteaza.
    N-ai tu prea mari asteptari? Sunt lucruri muuult mai importante...♥
    Nu fii necajita, eu iti ofer un martisor, un buchet de ghiocei si o cantare daca vrei. :D:music:

goldhe, dydyana97, petra2172 și alți 3 apreciază asta.
  13. tweety`

tweety` Baron forum

Nu sunt necaita, doar ma irita chestiile de genu. Noroc cu nenea fb ca iti dai seama ca mai traiesc :)))

Ambra, ciudati sefi ai. Cred ca pana la urma tine de persoana, nu neaparat de natie.

Ambra., dydyana97, petra2172 și alți 2 apreciază asta.
  14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Tweety, nu-s ciudati, asa sunt ei. Si nu v-am spus tot.;)

Dar, sa ne amintim de copilarie.:)

goldhe, dydyana97, petra2172 și alți 3 apreciază asta.
  15. Agro80

Agro80 Conte forum

Tweety, iti dau eu o legatura de urzici pe spate ca sa ai motive de iritat. :D Daca tot m-ai luat de "mami", imi permiti, nu? :D
    Vad ca oamenii astia ne tot pregatesc prin presa scrisa si vorbita... despre un mareee cutremur. V-ati pregatit? o_O
    Voi folositi zatul de cafea si la altceva in afara de pus la flori? Eu i-am descoperit beneficiile de cativa ani si il tot folosesc pentru fata si corp.
    Ambra, acum sunt telefoane de faci scuba diving cu ele, e poza mai veche :D

dydyana97, petra2172, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  16. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Trimite-mi o poza in timp ce......

Agro, mulatra.:p

goldhe, dydyana97, petra2172 și alți 2 apreciază asta.
  17. tweety`

tweety` Baron forum

Iti dau voie, cum sa nu iti dau, dar la cat sunt de darnica cu siguranta iti voi intarce favorul 8)

Nu stiu de ce cutremur vorbesti tu maica, da io una nu vazui. In general, ocolesc stiri de genu. Brrrr....

Ambra., dydyana97, petra2172 și alți 2 apreciază asta.
  18. Agro80

Agro80 Conte forum

Trimit,Ambra, trimit, cum nu? :D

Doua tipe ies la un bar si ambele comanda ceai cu gheata.
    Una dintre ele bea 5 pahare de ice tea in timp ce cealalta bea doar unul.
    Cea care a baut un pahar, pleaca dintre noi, cealalta supravietuieste.
    Bauturile amandurora erau otravite.
    Cum a reusit sa supravietuiasca cea care a baut 5 pahare de ice tea??? o_O

Tweety, pe mine sa ma bati cu o legatura de rozmarin. :D

Va pup pe nas, va doresc o seara minunata! Ma retrag, sa ne regasim cu bine! ♥

Ambra., goldhe, dydyana97 și alți 2 apreciază asta.
  19. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Buna seara ! O primavara frumoasa sa aveti fetelor !
    Agro, nu vreau sa aud de cutremure :(. Pe mine ma zguduie, cred, lunar... Bine ca nu-l simt mereu...

P.S. Vreau sa ma joc si eu... Acum ceva timp in urma (destul de mult as zice...) jucam wist sau rentz on-line pe un site de gen

Ambra., Agro80, Hellen2012 și alți 2 apreciază asta.
  20. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna ziua, sa fie!
    Azi fusei plecata, dar musai sa mancam oare ce, asa ca va invit la un gulas adaptat. Cu mamaliga. E prima data cand fac mamaliga cu faina din zona. E otara picanta mancarica, dar asa am vrut.

petra2172, malagambafane, maimutica și alți 6 apreciază asta.