Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. MariusDaniel

MariusDaniel Novice forum

amy46 acum am aflat si pretul pentru cafea daca imi faci. Este ok :D:D:D:D

llyillyi, dydyana97, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  2. Agro80

Agro80 Conte forum

Foarte tare poza. Fetelor, nu stiu ce ati facut, ce n-ati facut, dar eu nu ma mai opresc din ras, nu pot. :D:D:D:D
    Ai iesit din bucatarie, amy? Inchide usa cu cheia si apoi arunc-o de la balcon. Cheia, nu bucataria, da?

Ia sa va mai dau si eu poze cu haiosenii din astea....:D:D

Deci...sa vedeti surpriza. Aseara am comandat ceva de pe net pentru cel mai rasfatat om din lume (dupa parera mea), ca sa-i pun sub brad. Si ce credeti? La 9 dimineata suna curierul....a adus ce am comandat? Dar cum asa? Mai ales ca eu nu prea am primit colete sambata. Ar fi tare sa fie de la un magazin de pe langa mine....si eu sa fi platit aiurea curierul. Pffff...lesin de ras, mooor. :D:D:D

llyillyi, dydyana97, lenutzyka și alți 6 apreciază asta.
  3. Criselt

Criselt Legendă vie

Nuuu, nu aberezi, mi-ai amintit de vremurile frumoase din "generala"... ce mai tupaiam pe capace, mai ales in zilele in care aveam teze, lucrari sau stiam ca vom fi ascultati! Ma mir ca nu ne-am rupt nimic prin vreun canal, sa fi fost putin deplasat capacul si nu mai conta numarul de gauri, ghinionul era asigurat!! :cry: Capacul cu 4 gauri trebuia evitat, cel cu 6 gauri era norocosul (cica!). Si 3 pasi inapoi + un scuipat peste umar daca pisica neagra iti taia calea, in drum spre scoala...

kami12., llyillyi, dydyana97 și alți 7 apreciază asta.
  4. tweety`

tweety` Baron forum

Ioai, da buna dimineta cafengiilor. Mult ati scris, sper sa apuc sa citesc tot pana maine. La mine e frig tare, nici ca iti vine sa scoti nasu din plapuma.Va pup si imbratisez pe toti la gramada. De va iau separat, mai trece jumatate de zi. :D

llyillyi, dydyana97, lenutzyka și alți 5 apreciază asta.
  5. Agro80

Agro80 Conte forum

Criselt, multumesc ca mi-ai confirmat. Incepusem sa am banuieli ca imi fileaza si amintirile rau de tot...pe langa memorie, minte, si multe altele. :D:D:D
    Dar era si cu 6 gauri? Nu mai stiu. Nu-mi aduc aminte de scuipat, parca nu scuipam nicaieri. :D:D:D Peste umar zici....iti dai seama ce noroc avea cel din spate? :D:D La mine adrenalina cea mai mare era sa sar peste canalele fara capace, si peste tot felul de gropi adanci....vai ce nebuna eram, fetelor. Fara gluma, cautam cela mai inalte si periculoase locuri....Pfiuu. Si acum ma mai catar prin copaci, nu m-am lecuit. Cu toate astea...n-am cazut nici macar o data si nu mi-am luxat nimic...sau rupt.
    Dar a fost frumos. :D:D Mai erau niste arbusti ornamentali pe strada... care faceau niste bobite albe toamna, cam pin perioada asta. Ce-mi mai placea sa le culeg, sa le imprastii si sa calc pe ele, sa pocneasca, o placere nebuna. :D:D Si acum mai fac asta.
    Deci, cam asta faceam eu ori in drum spre scoala, ori la intoarce. Daca nu cumva imi gaseam vreun baiat care se oferea sa-mi duca ghiozdanul si il luam la bataie. Salbatica mai eram, fetelor. :D:D Nici acum nu sunt mai altfel. :D:D:D

kami12., llyillyi, dydyana97 și alți 7 apreciază asta.
  6. popik70

popik70 General forum

Buna dimineata , oameni dragi.
    Lume noua.... Bine ai poposit pe la noi , Marius.
    Agroalimentara , am gasit o reteta de turta dulce de post. Am incercat-o , mi-a placut. Am facut doar jumatate de cantitate.
    apa - 500 ml
    zahar - 500 g
    praf copt - 2
    ulei - 50 ml
    faina - 500 g ( daca e necesar , se mai pune )
    se caramelizeaza zaharul , se pune apa si se fierbe pana se topeste caramelul .se lasa deoparte la racit. praful de copt se stinge cu otet si se pune in siropul de caramel. se adauga uleiul. in reteta mai era trecut si putina scortisoara. eu nu am pus. se pune treptat faina si se amesteca bine. compozitia trebuie sa fie ca de chec. se unge o tava , se tapeteaza cu faina , se toarna compazitia si se da la cuptor.se taie dupa ce s-a racit f bine. eu am mai pus nuca macinata ( ma '' incurca '') .
    de vinerea neagra mi-am luat si eu ceva . anul asta doar o bucata. la anul am sa iau restul xD

kami12., llyillyi, goldhe și alți 8 apreciază asta.
  7. MariusDaniel

MariusDaniel Novice forum

Multumesc frumos Popik :)

llyillyi, dydyana97, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  8. Agro80

Agro80 Conte forum

Stati asa, nu va miscati. Nu mai fac nimic cu voi, stati sa termin ce mai am de facut si revin. :D:D:D

9. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

popik azi leneveala este laitmotivul cafenelei:D...iar la bucatarie? Sandala?:D:D e buna sa ne arunci niste turta dulce gata facuta "oriunde ne aflam":p

10. popik70

popik70 General forum

Da' cine a zis ca am facut azi ? Am facut ieri si deja aseara nu mai era. Am incercat doar o juma' de portie , sa vad ce , cum , cat iese.
    Pai mie mi-e lene si sa lenevesc la ce vreme e in capitala. Tigari am , cafea este , mi-am '' spart '' 2 rodii , in mijlocul patului cu laptop-ul in brate. Deci , azi am leneveala cronica. Al meu sot vrea sa faca clatite. I-am zis ca daca tot merge la bucatarie , sa-mi faca si mie un bors cu fasole. :D
    Agro , mai stau mult nemiscata ? :oops:

kami12., llyillyi, dydyana97 și alți 6 apreciază asta.
  11. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Si eu am ramas la fel :oops:ca in padurea adormita...frumoasa e la "agatat rufe" :D;)

llyillyi, dydyana97, lenutzyka și alți 7 apreciază asta.
  12. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:) am lipsit si eu vreo 2 ore si am parte de o lectura pe cinste cu ce ati postat aici, zau asa...
    Poate nu stiati, dar s a ieftinit pretul la ciori de oras, de Black F...se dau insotite de pescarusi de Dambovita...8)
    Pentru cine e amator de asa chilipir, ma ofer sa fac mic trafic :)
    ...probabil prea multa cofeina stimuleaza imaginatia...ce ati pus in cafea azi?...hihihi:p

kami12., llyillyi, dydyana97 și alți 8 apreciază asta.
  13. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Adrenalina de la top:p :D

llyillyi, MariusDaniel, Agro80 și alți 5 apreciază asta.
  14. popik70

popik70 General forum

Cafeaua s-a facut cu apa de ploaie .

'' Plouă, plouă, plouă,
    Vreme de beţie -
    Şi s-asculţi pustiul,
    Ce melancolie!
    Plouă, plouă, plouă...''

llyillyi, dydyana97, lenutzyka și alți 8 apreciază asta.
  15. tweety`

tweety` Baron forum

Ceva de genu? xDxD

llyillyi, goldhe, dydyana97 și alți 7 apreciază asta.
  16. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Perfect, asta era si de acolo m-am inspirat:D
    Amyy ce faci ai depus armele? ;) Eu ori urmaresc topul, ori urmaresc topul;):D

Pauza de masa...v-am salutat frumos!:)

llyillyi, tweety`, dydyana97 și alți 9 apreciază asta.
  17. Agro80

Agro80 Conte forum

Vaaaaiii, am ametit fetelor, peste tot sunt solicitataaaa. Vreau concediu. :D:D:D
    Asa, acum sa va citesc....

popik, dar de ce turta dulce de post? Oricum, multumesc mult, o sa caut si eu prin reviste ce reteta mai gasesc si le voi compara cu a ta, sau combina cu a ta, nu as vrea sa fac de post. Tii postul? Iar turta dulce fara scortisoara, e ca mancarea fara sare parca. Cum de nu ai pus scorti? Multumesc din sufletel ca ai testat tu pentru mine, si pentru mine! ♥
    Am eu bors de fasole, nu mai face si tu:)) Scuze ca te-am tinut nemiscata, daca ai intepenit, ma revansez cu un masaj.
    La fel e vremea si pe aici, uraaaaataaaa.
    Iti fac si tie, mariuta. :D
    Kiri, azi cafeaua a fost cu praf de ras cu lacrimi si praf de aberat. :D:D Tu ziceai ca vii de la serviciu si abia astepti sa citesti la Cafenea? Sau cine zicea? Daca da, chiar ai avut ce citi, nu gluma. Azi a fost oferta la Black Friday la scris.
    Si daca-i asa, vreau si eu o cioara din aia cu pescarus. :D:D
    Tweetyyy, ai aparut, fata draga? Pup! ♥ Da, da, aceeasi poza am postat si eu mai in spate, la ea ma refeream. :D:D

Pofta buna, mariuta! Am reusit sa mananc si eu intr-un final. Eu nu urmaresc niciun top. In primul rand pentru ca se deschide greu, mi-e frica sa intru:))) Si alt motiv ar fi ca n-am ce urmari...Tu ce urmaresti? Ciorile si pescarusii lui kiri? :D:D

O sa inceapa baletul in curand. :D:D

kami12., llyillyi, tweety` și alți 11 apreciază asta.
  18. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Draga Agro, multumesc pentru saftea, ai din partea mea 10 ciori si 10 pescarusi, pachetel cu fundita, pentru tine!
    ;)...numai ca mai guita zburatoarele astea, iti trimit si partitura dupa care canta...:music:
    si oferta e deschisa...:p

19. Agro80

Agro80 Conte forum

Cra, cra, zapacita esti, kiri. :D:D Multumesc frumos, esti o darnicuta. Daca guita... e clar ca se transforma in porc pana ajung la mine. Am ce pune pe masa de Craciun. Groh, groh. :D:D O sa cant"Impodobesteee maaamaaa pooorcuuul" dupa partitura ta. :D:D
    Pescarusii ii las sa-i imiti tu. :D

kami12., llyillyi, lenutzyka și alți 6 apreciază asta.
  20. amy46

amy46 Maniac forum

Bauuu,da,da am depus armele peste tot,la top sunt picata,dar nici nu mai dau nimic ,m-am ales cu o girafa si mi destul..:D...in rest chiar am lenevit,nici pe ferma nu am stat ca imi era lene si sa scriu...m-am cuibarit in pat si m-am uitat la tv...si tv-ul la mine dupa ce am atipit..:pharnicute sunteti voi,si eu vreau ceva dulceeee,dar sa nu fac eu:D:D