Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Agro80

Agro80 Conte forum

Amyyy, ce rau imi par ca nu-ti pot arunca niste fructeeee, as mai avea cat sa ocupi o pozitie fruntasa cred. E buna girafa, da, eu n-am avut norocul tau, m-am ales cu larice in schimb. Sau varice, nu mai stiu. :D
    O sa-ti fac eu ceva dulce, dar nu azi, azi ne tinem de cuvant cu leneveala. Pe la tv si eu, ma uit la ce n-am vazut aseara din Vocea Romaniei si fac vocalize. :music::D
    Si daca tot nu fac altceva decat sa scriu, ma apuc de o campanie in privat, fugiti ca va scriu mesaje. :D:D

llyillyi, mariuta48, dydyana97 și alți 4 apreciază asta.
  2. popik70

popik70 General forum

Agro , da , tin post. xD Cea mai buna leguma e porcul. :p
    Scortisoara nu am pus ca nu-mi place. O singura data pe an folosesc asa ceva , la mucenici muntenesti.
    Treci si fa un masaj ca ma dor oasele de la puisor xD ( stau si halesc putina supica )
    Turta dulce am facut intr-o craticioara ca am facut juma' cantitate.Si cum al meu sot e f amator dupa dulciuri facute in casa , abia am apucat sa gust.

llyillyi, mariuta48, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  3. Agro80

Agro80 Conte forum

Draga de tine, mai mult te-ai muncit decat sa mananci. :D Asta inseamana ca au iesit foarte bune, popik.
    Fac masaj, dar da-mi si mie supica. :D Pai si atunci ce te-a apucat sa faci de post? Mie imi place scortisoara foarte mult.
    La placinta cu mere...e nelipsita.

llyillyi, mariuta48, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  4. popik70

popik70 General forum

Arunc supica cu ce am luat de la BF :p
    Reteta asta mi-a cazut la prima vedere si am zis sa incerc , nu am facut niciodata turta dulce. Si am zis ca daca nu iese buna , macar nu arunc ingrediente multe.
    Ma bag la un film.
    Va kiss de kiss :)

geckofeet666, llyillyi, mariuta48 și alți 6 apreciază asta.
  5. Agro80

Agro80 Conte forum

Am inteles, bine ai facut. :D Vizionare placuta, draga mea! Vin si eu, fa-mi loc. ♥

popik70, llyillyi, mariuta48 și alți 5 apreciază asta.
  6. amy46

amy46 Maniac forum

Vad ce mai adun pana la sfarsit si daca nu va trebui sa donez asa mult,am sa dau atunci(macar pe locul 3000) sa fiu..:Dam scos parcelele si mi-am pus la loc adaposturile,iar pomii sunt acolo...:)ma bag si eu la tv...pupici pt voi si o seara minunata:inlove:

geckofeet666, llyillyi, mariuta48 și alți 6 apreciază asta.
  7. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:)buna dimineata!
    nu e nimeni pe aici?
    nu ati deschis Cafeneaua?
    vai vai, Sf. Lene de ieri se tine si azi, de bunaseama!;)

atunci, umblu eu la bucatarie, fac tot ce trebuie si va astept cu cafele aburinde, cu lapte/fara lapte, cu zahar/fara zahar, cu/fara scrumiere, si cu un zambet pe fata pentru o zi buna tuturor!:)

8. Criselt

Criselt Legendă vie

Ups! Daca n-am baut cafeaua... iar am incurcat borcanele!!! :oops:

9. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimineataaa tarzie! Va pup pe nas si va doresc o zi superba, fara nori, fara ploaie! ♥
    Cum sa nu fie nimeni, kiri? Pai noi suntem nimeni? :D:D Doar ca abia acum am apucat sa va scriu, de la 9 tot incerc. :D
    Haideti la o cafeluta pana va incarcati 100%. Eu m-am blocat la 76%.

Azi e fara lene, kiri, e cu energie turbo la mine. :D Multumesc pentru cafeluta.♥
    Criselt, nu cred ca ai incurcat borcanele, ai nimerit combinatia perfecta. Vreau si eu castraveti la sticla. :D
    Azi va fi o zi linistita ca si ieri. Am de gand sa bucataresc ceva, sa merg pe la cumparaturi si cam atat.
    Voi ce aveti in plan azi?

mariuta48, lenutzyka, malagambafane și alți 8 apreciază asta.
  10. tweety`

tweety` Baron forum

Buna dimineata sau buna ziua! Fiecare cum doreste. :D Agro, am vazut dupa ce am recitit din urma ca ai pus si tu glumita aia.xD De revenit, asa printre picaturi, cand si cum am timp.

Azi leneveala la mine. Da-mi si mie putina energie :))))

O duminica superba tuturor!

amy46, mariuta48, lenutzyka și alți 5 apreciază asta.
  11. Agro80

Agro80 Conte forum

Iti dau tweety, cum sa nu-ti dau? Fara numar, fara numaaaar :D:D
    Ce tot mesteresti? Tot frumuseti din alea?

Lyly, scrie si tu ceva, lasa like-urile. :D

mariuta48, lenutzyka, llyillyi și alți 6 apreciază asta.
  12. amy46

amy46 Maniac forum

Agrooo,iesi afara din bucatarieee,pai asa ne era intelegerea? :DLa mine si azi e sarbatoare....deci lenevesc in continuare...
    Va pupicesc si o zi superba sa aveti..:inlove:

13. tweety`

tweety` Baron forum

Acum vreau sa fac pentru nepotel ceva frumos cu tematica de Craciun. Sa vad ce o sa iasa...Mi-am pus si unghii si ma chinui sa fac, dar nu ma dau batuta.xD[​IMG]

14. Agro80

Agro80 Conte forum

Pai asa ne intelesesem de ieri si pentru azi? Am uitat eu? o_O Daca da, zau ca dau cu spatele usor si ma repozitionez in canapea. :D:D
    Nu te las la greu, stai linistita. :D
    Oricum, bucataresc ceva rapid, doua bucati antricot de vita buna la gratar, nu din aia talpa, niste cartofi cu rozmarin la cuptor si sa vad ce sos fac la friptura. Tac, pac, rapid. :D:D
    Iti fac si tie dulce, nu te-am uitat, dar zilele viitoare. Lasa lenea, hai sa dansam macar. :D:music:

Superba poza! ♥

Vaaaii, tweeety, dar ce unghiute mici si gingase. Eu le-as lasa putin mai mari, prea din carne le-ai taiat, zau. In schimb, culoarea e belea. :D:D:D
    Ia sa pui o poza cu ce mesteresti, sa vada lumea ce fata talentata mi-am tras. :D

mariuta48, lenutzyka, llyillyi și alți 5 apreciază asta.
  15. tweety`

tweety` Baron forum

Ma gandeam eu ca sunt cam scurte, dar prea tarziu. Data viitoare o sa le las mai lungi. O sa pun in Decembrie ce fac cu tematica, daca iese asa cum vreau. Pana una alta fug sa fac si eu mancare si apoi plimbare si relax . Pupici

16. popik70

popik70 General forum

Neata pe la pranz.La mine inca nu a trecut leneveala cronica. Dar , am bagat o praji cu dulceata de gutui , la cuptor. Cum zice si Agroalimentara , tac,pac,rapid. Reteta simpla , o gasiti rasfoind prin '' cafenea '' .
    Azi cred ca am sa iau toate cartile cu retete sa vad ce meniuri sa mai fac de sarbatori. Fiimea a zis sa facem altceva decat meniul traditional. Dar sa nu lipseasca sarmalutele. Ca si dulce de sarbatori , nu vor lipsi cornuletele si tiramisu.
    O duminica cat mai placuta sa aveti. :)

17. llyillyi

llyillyi Mare-maestru forum

scriu agro, scriu ... dar baiu' este ca mi se aburesc ochelarii de la atata ras citindu-va si nu mai vad literele! o_O

Modificat ultima dată: 19 Noi 2017
  18. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:D buna ziua, vizitatori ai Cafenelei!
    va salut cu drag si o zi usoara va doresc...se vede ca e luni, treaba, serviciu, samd...8)
    va astept la o cafea buna si o vorba dulce...;)...cand treceti pe aici...

Agro80, lenutzyka, malagambafane și alți 7 apreciază asta.
  19. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

multumesc Kiri, m-am servit cu cafea , la pranz, dar la cat sunt de somnoroasa cred ca-mi trebuie una si diseara
    foarte buna cafeaua :)

Agro80, lenutzyka, malagambafane și alți 8 apreciază asta.
  20. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimi voua! Va pup pe inimioare si va doresc o zi frumoasa! ♥
    Va las o cafea si dispar. O sa fiu plecata cu treaba pe la Bucuresti pana maine seara. Sa fiti cuminti, dar nu foarte tare. :D

deea4u, donnadmn, dydyana97 și alți 7 apreciază asta.