Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimi! Va pup pe inimioare! ♥
    Cafeluta va asteapta!

Cu drag, maimutica! Sa ne arati si sa ne spui cum ti-a iesit.

Criselt, am uitat sa-ti spun ca n-am mancat niciodata dulceata de kiwi, dar sigur trebuie sa fie exotica si delicioasa.
    Endorfinele astea functioneaza exact invers la mine, scad daca ma bag in cursa finalizarii tuturor eventurilor.
    Aleg orice imi incetineste ritmul. De ce? Dintr-un milion de beneficii. :music:
    La mine functioneaza sportul. Va dau o poza cu mine din timpul antrenamentelor.

Pot sa va pun si eu o intrebare indiscreta si sensibila? Da, pot. Deci...cand va apucati de curatenia de primavara? :D:D
    Maimutica s-a apucat deja, eu ma pregatesc intens pentru saptamana viitoare. :D

dydyana97, donnadmn, popik70 și alți 9 apreciază asta.
  2. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Buna dimineata la toata lumea !
    Kiri tu esti draguta oricum, dar stalpul face parte tot din coafura? Poate rujul e prea pal....xDxD
    Agro, cu tot respectul, intrebarea ta nu stiu daca e indiscreta dar deprimanta e cu siguranta xDxD

dydyana97, donnadmn, llyillyi și alți 4 apreciază asta.
  3. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:D saru'mana, Gecko, sa stii ca stalpul e doar asa, un moft acolo...rujul e pe ton pastel ca parul meu lila (sau lolo :p)

Agro, ce curatenie, ce primavara...:(aici, in sud, meteorologii ameninta iar cu ploaie inghetata, cu ger ascutit, nici nu pot aerisi ca lumea, imi ingheata apa in ibric!...hihihi;)...poate intre Florii si Paste sa se imbuneze vremea si pe Dambovita...:oops:
    :music:

Modificat ultima dată: 4 Noi 2018
    black_snow69, dydyana97, donnadmn și alți 9 apreciază asta.
  4. Agro80

Agro80 Conte forum

geckooooo, iarta-ma, retrag intrebarea. :D:D:D Ma gandeam eu ca va crea si putina depresie, dar am riscat. :D:D

kiri, de dimineata am postat amandoua sincron, zici ca ne-am vorbit. :D Coafura...ce sa zic despre ea? Acum mi-am sunat coafeza sa-mi faca o programare si sa ma coafeze la fel.
    Tu te poti apuca de curatenia de iarna. Sufletelele alea frumoase din poze....iti apartin? Ce figura haioasa are miau miau, draguta foc. :D

Azi am soare cu frig. Tie iti ingheata apa in ibric, mie imi ingheata apa de la genunchi. :D:D
    Ieri a nins mai consistent si la mine, dar nu ca in pozele tale.

dydyana97, geckofeet666, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  5. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

...daca poti, si stiu ca poti, :)trimite mi si mie niste soare, intr o punga bine stransa la gura, sa nu iasa razele cumva...
    :eek:chiar mi s a urat de zapezile astea intarziate si de Boboteaza din martie...si de coduri de vreme rea!

dydyana97, geckofeet666, donnadmn și alți 7 apreciază asta.
  6. Agro80

Agro80 Conte forum

kiri, momentan doar foarea soarelui as mai putea sa-ti trimit pentru ca a fugit si de la mine soarele. :D
    Vrei? Daca vrei, sa-mi spui daca sa iti trimit cu tot cu floare sau doar semintele. :D
    Daaaa, ador animalele indiferent de rasa, culoare, dimensiuni. Sigur ca am si eu preferinte, dar de iubit...le iubesc pe toate. Te inteleg, da.
    Dar cainelui ii lipseste o bucata din urechea stanga? :cry: A avut scandal cu altii?

Si daca tot e vremea asa, si bucatareala e tot in ton. Pregatesc o iahnie de fasole fara carne, dar va pot praji niste carnati de casa langa.
    Productia mea de carnati de anul trecut e cam pe duca...dar mi-au mai ramas cat sa va servesc si pe voi. Pun si ultimele muraturi la bataie si gata masa.
    Sau...daca doriti, am si asa ceva...

Si tot pentru ca vine Craciunul, aveam niste sorici la congelator...l-am decongelat. Asa ca...sa va cant Florile Dalbe????:music::music:
    Imediat scot si bradul, nu ma provocati. :D:D

dydyana97, geckofeet666, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  7. Agro80

Agro80 Conte forum

Fac pariu ca Bruni s-ar fi atasat rapid de mine. :inlove:

Gata si fasolea mea. Am pus si digestiv in canuta, aveti si sticla pe masa, va mai serviti voi. Eu trebuie sa plec acum, dar revin inainte sa terminati sticla. In caz ca nu va termina ea pe voi. :D
    Sa aveti grija de canuta, o am de la un prieten fermier...tare drag mie. ♥

Am aranjat tot, doar voi mai lipsiti. Hai noroc si pofta bunicica! :D:D

Aaaa, stati sa va fac si eu o urare, nu plec asa oricum. :D:D:D

dydyana97, goldhe, geckofeet666 și alți 8 apreciază asta.
  8. Criselt

Criselt Legendă vie

Agro, avem acelasi meniu astazi. Si eu am facut fasole cu afumatura si muraturi, dar voi gusta si de la tine... asa... ca schimb de experienta. Kiri m-ai innebunit cu coafura ta! Vreau si eu, repede-repede da-mi te rog numarul de telefon al stilistei... poate ajutam primavara sa vina! Vom fi ca-n cantecul lui Tudor Gheorghe "Au innebunit salcamii/ De atata primavara,/ Umbla despuiati prin ceruri/ Cu tot sufletu-n afara"... indiferent de gradele din termometru...

P.S. Ghicitoare: Ce rezulta din intalnirea pisoiului lui Kiri cu ultimii carnati din camara lui Agro?

Modificat ultima dată: 22 Mar 2018
    dydyana97, goldhe, Agro80 și alți 7 apreciază asta.
  9. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:music: si tu mi cer sa fiu cuminte...Tudor Gheorghe citire...Criselt, iubesc cantecul asta...:inlove:
    ..
    .
    ...apropos, :D Agro, hai repede inapoi...fermierii ospatati si fericiti vor sa ti faca o cantare...Lerui ler si-un patrunjel, ia mai toarna-un paharel...ce oi fi pus in licoarea aia, de ne-am incalzit asa?!...ca doar n-o fi de la ceapa din fasolica...
    ...hai ca s-o duce si iarna asta si vine frunza pe campii!:)

dydyana97, goldhe, Agro80 și alți 6 apreciază asta.
  10. Criselt

Criselt Legendă vie

Fetelor, ma gandeam ca totusi, mai devreme sau mai tarziu tot va veni caldura si ar fi bine sa ne gaseasca pregatite pentru un concediu la mare... la soare... ce ziceti?

Modificat ultima dată: 22 Mar 2018
  11. maimutica

maimutica Ambasador forum

Ai dreptate , am terminat cu geamurile in saptamana in care am prins soare , timp frumos pt asa ceva , covoarele sunt ale sotului , jaluzelele sunt noi nu trebuie curatate ,asa ca perdele nu am de calcat , praful pana la Paste il mai sterg de N -ori , prajiturile si gatitul mancari cat apuc pt ca sunt la munca , importante sunt oule pe care le voi face cu coji de ceapa , ceva macarons , o prijiturica si gata mai facem si dupa Paste .

dydyana97, goldhe, ciresica42 și alți 8 apreciază asta.
  12. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:D...minunat solarul, cand mergem?...numai sa mi incalt sandalele cele nou cumparate, sa fiu trendy...:p

[​IMG][​IMG]

13. popik70

popik70 General forum

doamneeeee.... da' (ne)bune mai sunteti
    scz va rog , am fost '' absent nemotivat '' cu vandamme. pot sa aduc scutire de la '' vraciul '' polonez , parca.
    la noapte va fi viscol si ninsori cu nea zapada.
    va imbratisez cu drag .
    semnat , o alta ( ne ) buna.

14. Criselt

Criselt Legendă vie

Ioano, noaptea ma visez si eu finalizand curatenia de Pasti...

... insa dimineata ma trezesc o gospodina adevarata!!! xD

Popikuto, bine ai revenit! Ti-am simtit lipsa, sa stii! Trebuie sa ne impartasesti neaparat din "maretele realizari" din perioada absentei...

dydyana97, popik70, goldhe și alți 9 apreciază asta.
  15. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

;)...si o postare cu bunatati a la Popik...:p...se stie!

dydyana97, popik70, goldhe și alți 6 apreciază asta.
  16. Criselt

Criselt Legendă vie

'Neata la toata lumea! Dati-mi un sfat, va rog! Cu ce sa ma duc eu azi la scoala?

Cu motorul...
    [​IMG] ...sau cu bicicleta? [​IMG]

llyillyi, dydyana97, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  17. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimiiii! Va pup nasucurile ninse! :D

La mine ninge de "rupe" S-a pus strat gros deja... si ninge abundent. Asta dupa ce ieri se topise toata zapada si era soare.
    Parca am adormit primavara si m-am trezit iarna. E un fel de hocus pocus al anotimpurilor.
    S-a trasnit si vremea, incepe sa semene cu jocul. :D

Haideti la sanius. Ia sa va cant ceva tematic....Am plecat sa colindaaaam, floooriileee daaallbeee, la, la laaaa :D:D

Criselt, pai nu s-au inchis scolile? E geniala ideea de aragaz cu net. :D:D

Popikooo, hai sa te tzuc. Unde ai disparut asa, femeie? Te-a furat Van Damme? :D

llyillyi, dydyana97, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  18. Criselt

Criselt Legendă vie

Nuuuu... cum sa se inchida? Pai vrei sa ramanem needucati? Apoi eu (care locuiesc in capatul diametral opus al orasului fata de scoala), in situatii de genul asta ma identific cu Ana Mesterului Manole... nu ma opresc fortele naturii dezlantuite! xD

P.S. M-a furat peisajul hibernal si am uitat sa va servesc cafeaua! Sa-mi fie rusinica...

Hai cu fulgii, daca soare n-avem! O zi frumoasa, fug, ne auzim mai tarziu!

llyillyi, dydyana97, malagambafane și alți 7 apreciază asta.
  19. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

...buna dimineata sa fie,o_O dar vremea e tare rea prin sud...nici nu ies din casa, stau pe tastatura mot!
    ...o sa dau zapada din curte, cu o lopatica ceva, :D...pana mi o ingheta nasul...
    ...iau si eu de la voi optimism si buna-dispozitie, ca tare sunteti tonice ;)...
    ...cafelute cat de multe azi, sa fie pentru toti infriguratii :D...sau o dam pe ceai cu rom, sau pe alte lichide cu scortisoara...care se duc in cap!

[​IMG][​IMG]

Modificat ultima dată: 23 Mar 2018
    llyillyi, dydyana97, Criselt și alți 8 apreciază asta.
  20. Agro80

Agro80 Conte forum

Pai nu e bine, Criselt, pe Ana lui Manole au oprit-o toate fortele definitiv...saracuta. :D
    Lasa ca nu ramane nimeni needucat dupa o zi lipsa la scoala, in schimb...pot ramane inzapeziti. :D
    Eu cunosc needucati care n-au lipsit nici o zi de la scoala. :music:

Daca voi ati dat cafeaua, eu dau un buchet de flori sub forma de mic dejun sau antreu.

Daca ne dam pe licori de la ora asta, ne prinde pranzul luandu-ne la intrecere cu omul ala de zapada, kiri...si mi-e ca stam mai mult decat el in cap. :D:D

llyillyi, dydyana97, Criselt și alți 8 apreciază asta.