Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Multumim. :)
    Chiar am mancat varianta asta de gogosari zilele trecute, la cineva. Yummy!!!:D
    Lichidele in grame?

dydyana97, black_snow69, adriane45 și alți 3 apreciază asta.
  2. popik70

popik70 General forum

Ei, si tu acum xD , in mililitri :D. Reteta mi-o spusese cineva la telefon si am scris-o repede.

dydyana97, black_snow69, lenutzyka și alți 3 apreciază asta.
  3. gggggg53

gggggg53 Conte forum

10Kg. ardei capia copti fara cotoare si seminte, curatati fara apa
    3-4 linguri de miere
    3-4 linguri de mustar
    1 cescuta otet
    600ml. ulei
    piper
    La cuptor o ora ,la foc potrivit.
    Cand se ridica uleiul deasupra se pune o lingura de sare.
    Se pun fierbinti in borcane calde si se invelesc in paturi.
    Se pot folosi ca antreu sau garnitura/ salata.

Eu caut o reteta de pasta de gogosari.

LORENA1971, dydyana97, veve47 și alți 7 apreciază asta.
  4. _Agathon_

Multumesc clauliviu pentru reteta.
    Din pacate mesajul a fost sters deoarece pe forumul Fa nu se face reclama altor site-uri.

in.the.rain, dydyana97, clauliviu și alți 2 apreciază asta.
  5. raisa2005

raisa2005 Talent de excepţie

Folosim rețeta de foarte mult timp, excelentă. Poți mânca gogoșarii simpli, pe pâine sunt atât de buni, yammmmyyy. Mai ales dacă pâinea-i caldă.
    Din spusele alor mei rețeta-i culeasă de prin banat sau ardeal. Mulțumim frumos!
    Recomand, poftă bună!

LORENA1971, in.the.rain, dydyana97 și alți 7 apreciază asta.
  6. _Agathon_

Ta-daaaaaaaaaaaa!!!! :D
    Multumesc pentru retete. Am facut o combinatie, "din ochi". xD

gogo.jpg

LORENA1971, axell67, vinfiert și alți 14 apreciază asta.
  7. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Varianta cu mustar este delicioasa ,ti-o recomand

8. _Agathon_

Hei, salut! :D
    In acest colt de spam si barfe, vreau sa va impartasesc o poveste pe care am trait-o zilele trecute si care mi s-a parut si o lectie de viata primita de la o fiinta pe care majoritatea o considera proasta si pe care o exploatam la maxim.
    In urma cu 2 saptamani cocosul meu a cazut bolnav, nu se mai ridica si am crezut ca a ologit. Chiar daca toata lumea mi-a spus sa-l fac ciorba -.-, am chemat veterinarul sa-l vada. Nu avea probleme cu picioarele, era ceva de la cap, o meningita sau un AVC. Si el mi-a recomandat sa-i curmam suferinta si sa ne scutim si pe noi de eforturi - mutat de la soare la umbra, scos/bagat de la/la culcare, etc.
    Intr-o seara, cand ma pregateam sa-l duc la culcare, mi s-a parut ca este cazut pe o parte, cu o aripa desfacuta. M-am gandit ca s-a terminat... :cry: Dar cand m-am apropiat, am vazut mai bine - era o fata de a lui, o gaina, culcusita in iarba langa el. Nu a vrut sa-l lase singur in noapte. :):inlove: Mi-a venit in minte o "cugetare" primita pe WhatsApp:
    "Daca vei cadea, voi incerca sa te ridic...
    Daca nu pot, ma voi aseza langa tine."
    O gaina mi-a dat o lectie de compasiune, devotament, respect si toate sentimentele frumoase care pot exista intre doi parteneri de viata.
    Evident ca aceasta interpretare sentimentala (si probabil mult exagerata :p) m-a facut sa incerc sa-l tin in viata cat mai mult. Mai ales ca este cel mai bun si mai frumos cocos, primul meu cocos. Nu ca nu as mai fi intanit unii care au incercat sa se dea cocosi in fata mea (dar nu le-a mers!!!) ;)xD
    Dupa studii si calcule sofisticate, :oops: am reusit, zic eu, sa-i dozez o portie de vitamina C si un medicament pentru recuperare dupa AVC (uman) si am inceput sa-i dau un tratament. A inceput usor, usor sa se ridice, aseara chiar a vrut sa-si faca datoria fata de fetele lui, :inlove: iar astazi am alergat dupa el sa-i dam tratamentul. :sleepy:
    Speram sa se recupereze macar 75%.

PS.: il cheama Florin P. (sa nu fac reclama), dupa chica lui "piersichie" pe care si-o flutura in vant in vremea tineretii. :D

florica.jpg

vinfiert, Claudia, LORENA1971 și alți 25 apreciază asta.