Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. tweety`

tweety` Baron forum

Chronos, am vrut sa iti zic eu ceva referitor la voalul de mireasa, dar ma abtin. Apoi sigur luam bilet la clasa intai sa privesc pe forum prin binoclu xD

2. Chronos

Chronos Guest

Doamne, cum imi ridici tu mingea la fileu. Mi-a venit in minte o replica din alt "film": "Depinde cat costa pantofii".:D:D

Avand in vedere ca Pamantul este rotund, nu te-ar fi ajutat binoclul, asa departe erai.:D:D

3. tweety`

tweety` Baron forum

Ce amabil esti tu!:p

Mami, varsa o galeata de drop si la mine!:inlove:

4. maimutica

maimutica Ambasador forum

Nu le-am insiropat .

5. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Aaa, acum mi-am dat seama personajul aduce putin cu Ismail bucatarul, atat ca-i lipseste polonicul. Tinuta alba impecabila, capul acoperit din motive tehnice.

"- Gata estem, poftim mancam!
    - Asta ciorba de perisoare estem, ca la ghiauri cu leustean. Leustean , mult leustean.
    - Poftim gustam!"

6. Agro80

Agro80 Conte forum

Tweety, incerc sa fac maine asta, azi nu mai am cum. La ce familie mare ai...doar sa deschizi gura si sar toti :D.

7. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Din partea mea poti sta linistita, mie nu-mi trebuie, am adunat deja 15 din suta necesara. Dar am dat in bobi si mi-a iesit ca la noapte ploua si maine dropul va fi precum ciupercile dupa ploaie.

8. tweety`

tweety` Baron forum

Ehhh Agro, eu zic ca sunt ok, mai am de adunat 330. Am cules acum la 10 si am mai pus turcoaz ce am mai avut un teren si restul magenta, sa mai culeg o data in aceasta seara(sper sa adun vreo 30) si undeva la recoltatul de miercuri de la 12 jumate AM eu zic ca termin. Fara investitie de SC sau alte minunatii....

9. Agro80

Agro80 Conte forum

Ambra, l-am gasit pe Ionut Rusu, momentul maxim a fost cand si-a pus sapca aia in cap :D

10. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Crezi? Daca nu ne-ai sufla in ceafa, n-ar avea haz cafeneaua :p, cafeaua, frigiderul lui tweety...

11. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Am ras cu lacrimi, de mult timp nu am mai ras atat la o gluma, mie mi-a placut absurdul din finalul rugaciunii craioveanului
    "Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, Doamne!"

12. tweety`

tweety` Baron forum

Diana, si tu atentezi la frigiderul meu?xD Si prefer s anu mi se sufle in ceafa, e destul de frig afara 8)

13. Agro80

Agro80 Conte forum

Gata, am ras destul pe ziua de azi, ma duc la somn zambind :D . Noapte buna si seara minunata in continuare! Va pup pe nas! ♥

14. tweety`

tweety` Baron forum

Noapte buna mami!♥

15. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Tweety, azi cand noi doua munceam de zor, restul fetelor isi faceau somnul de frumusete, asa ca fiind prima, consider ca am prioritate. Prin urmare, daca hranesti toata familia, ramai saraca. In ziua de azi trebuie sa fii pragmatica. Imparti jumatate, jumatate cu mine, gata. Asa poti sa ramai cu jumatatea ta, linistita , fara grija zilei de maine din punct de vedere financiar... Asculta de un om mai in varsta ,ca nu se gandeste la tine.

16. tweety`

tweety` Baron forum

xDAmbra .... da daca facem jumi-juma pe legea mea nu e mai bine? eu 85% tu 15%. Eu zic ca e perfect :inlove:

17. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Mai copil, baga de seama, nu e bine sa te lacomesti de mic, ai vreme toata viata sa te perfectionezi.:p

Modificat ultima dată: 22 Noi 2016
  18. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Nuuuu, astept prima recolta de la clocitoare. Ma multumesc cu puii cand vor iesi :p.

19. tweety`

tweety` Baron forum

Da tanti... si ca sa vezi ca mi-a prins bine ce m-ai invatat din adancul inimii facem eu 80% si tu 20 la suta%8)

Diana, te tin la curent :D

20. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Copil incapatanat, sunt convinsa ca noaptea e un sfetnic bun, asa ca sunt convinsa ca maine dimineata, cu mintea limpede ca apa de izvor, imi vei da dreptate. Acum varsta ma determina sa ma retrag. Dar ca sa stii ca ma gandesc la tine, uite, iti ofer ...off ...palaria mea moderna , astfel poti sa intri si tu in randul femeilor emancipate. Offf, atat de greu ma despart de ea, dar ce nu fac pentru bani...scuze, am vrut sa scriu pentru tine. Te pup si-ai urez un somnic usor.