Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. tweety`

tweety` Baron forum

Te imbratisez cu drag si iti doresc o noapte cat mai linistita. Ne citim maine la paharu de apa/cafea.:inlove:

2. Chronos

Chronos Guest

Ismail ma chemam si inca o poza veche la Ambra dadeam. Ismail eram si verisor de-al doilea aveam. Leustean aveam, ia-l pe verisoru` si du-te la bairam. Hai cu noapte buna!

spate 2.JPG

3. maimutica

maimutica Ambasador forum

Buna diminata , abia am 75 de hartie foto argintie si mai sunt 54 de ore , pot sa-mi iau adio de la acest event ,merg sa fac o cafelutza cu frisca , va astept si pe voi

malagambafane, adrianapatran, Ambra. și alți 3 apreciază asta.
  4. petra2172

petra2172 Rutinat

Buna dimineata ! Cafea neagra cu putin zahar garnisita cu cale galbene, si apoi plec sa caut cabana pentru revelion, da-le incolo de cale:). Mie imi mai trebuie 50 de hartii argintii, am facut calcule peste calcule, daca culeg de minim 3 ori ,la o medie de 50 drop la recoltare, cat a iesit ieri .in 2 zile ar trebui sa termin. Asa ca Maimutica spor, ca-ti trebuie doar 150 drop, nu te descuraja !

5. tweety`

tweety` Baron forum

Neata la toata lumea! Va pupacesc si va doresc o zi frumoasa! Fetelor, daca aveti nevoie de drop, rugati lumea pe la tema de discutie despre event sa va ajute cu drop. Cu siguranta sunt fermieri cu suflet mare care vor trimite. In 3 zile faceti dropul de pe 5 campuri de cale galbene :p

6. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata!

M-am trezit la cinci jumatate, m-am tarat cu ochii mijiti pana la laptop, am cules calele, si m-am deplasat incetisor inapoi, atenta sa nu dau cu capul in usa. Am avut noroc,am dat cu piciorul. Mi-am completat somnul si acum beau cafeaua. Afara-i soare, ca vara 8 grade la umbra. Asa ca pun mana pe sapa si merg in sera sa stimulez cumva productia.

llyillyi, petra2172, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  7. tweety`

tweety` Baron forum

Ambra, macar tu ai reusit sa culegi. Eu viteaza de mine, am zis ca astept pana la 1 azi noapte sa culeg si apoi sa dorm. Flori de primavara :))))) Am cules pajistea principala, am plantat am pus apa, am cules pasunea salbatica, am plantat am pus apa, iar la luminis mi s-a rupt firul, si am adormit dupa ce am cules.xD

petra2172, malagambafane, Ambra. și alți 3 apreciază asta.
  8. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Da, e o mare transformare intre felul cum te prezinti acum si cum erai cand te-am cunoscut eu.

Dar tot raul spre bine, ti-am zis de atatea ori ca daca nu-ti revii, iti pun o pila la ciclul primar sa te angajeze pe post de plansa la anatomie.:p

9. Chronos

Chronos Guest

Nu la tema de discutie ceri ajutor jucatorilor pentru drop. Pam pam.

10. tweety`

tweety` Baron forum

Ambra, mi-ai stricat tot feng-shui-ul pe ziua de azi. :( Poza aia.....nu place la mine....

Chronos, credeam ca se poate cere tot acolo... Am cascat ochii mai bine si am gasit unde se cere ajutor pt drop...exact aici . Fetele, cu incredere.

petra2172, malagambafane și Ambra. apreciază asta.
  11. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Nici mie nu-mi place Tweety, si-l felicitam pe Ismail , ca nu mai arata ca inainte

stoiantudorel, malagambafane și Agro80 apreciază asta.
  12. tweety`

tweety` Baron forum

-.- pai ala nu cred ca doar prin antrenament o ajuns asa.... prafuri, mai mult ca sigur..... Are antrenorul meu un spate... na ca pacatuiesc de buna dimineata xD

13. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Tweety, chiar nu ma pricep la ce iau culturistii sau cei care trag de fiare sa ajunga asa, dar nu mi-au placut niciodata. Intotdeauna i-am numit planse de anatomie, se pot studia la perfectie muschii pe ei. La femei e si mai groaznic, daca ma pot exprima asa. Imi place un corp frumos, muncit, lucrat, cu forme, dar sunt unii care chiar exagereaza. Si totusi castiga concursuri internationale. Dar, na, parerea mea.

petra2172, malagambafane, Agro80 și alți 2 apreciază asta.
  14. georgeta

georgeta Scriitor activ

buna ziua sar peste cafea si raman la cacao cu lapte
    dupa cateva zile de absenta - am fost doar cititoare din lipsa de timp pt a comenta- vad ca s-au discutat diverse
    vad tot felul de mancaruri iar eu personal azi nu mai stiu ce sa gatesc vorba cuiva sclifositi domn'le , sclifositi
    apropo am si un bebe de 8 luni daca aveti ceva idei de meniu:inlove:

Ambra., malagambafane și Agro80 apreciază asta.
  15. Chronos

Chronos Guest

Mai am foarte foarte mici legaturi cu poza acum. Mi s-a rupt firul cu sala de la o operatie. Pauza 6 luni si apoi nu m-am mai dus la sala.

Ambra. și malagambafane apreciază asta.
  16. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Sa-ti traiasca, sa creasca mare si sa te faca sa te simti o mama implinita si fericita!

Papica, poti incerca diverse pireuri de legume amestecate cu piept de pui curatat de pieliti, fiert si maruntit.La fel e bun si spanacul crema cu ou, mamaliguta cu branzica ,iaurt etc....

Chronos, lasa ca e mai bine asa, noua ne esti simpatic oricum, si cu burta si fara, si cu par si fara, ideea e sa fii.

lollipop11_5, malagambafane și Agro80 apreciază asta.
  17. tweety`

tweety` Baron forum

Georgeta, meniu pt tine sau bebe? Stiu ca atunci cand eram mica, la fratiorii mei mai mici le dadea mar razuit cu biscuite. Eu aveam vreo 4 anisori, ei cu 2, respectiv 3 ani mai mici. Chestia aia mereu mi-a placut, iar cand am mai crescut puneam si scortisoara. Iar daca e vb de tine, am o pofta de o ciorbita mexicana :( ti-o recomand. E super gustoasa si satioasa.

18. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Da? si cum faci ciorba aia? Ca si pe mine ma batea gandul sa fac ceva supa, ciorba, azi ,dar nu ma hotarasem de care.

malagambafane apreciază asta.
  19. georgeta

georgeta Scriitor activ

si uite cum '' curg'' ideile
    e valabil pt toti si restul familiei si bebe:D

malagambafane, Agro80 și Ambra. apreciază asta.
  20. tweety`

tweety` Baron forum

Ai nevoie de un amestec mexican, eu cumpar din acela congelat+1 conserva de porumb suplimentar, 2-3 ardei iuti si un ciolan afumat potrivit ca marime.( eu iau cu os ca are un alt gust supa)
    Pui intr-o oala sa fierbi ciolanul, la foc mediu, pana se desprinde carnea de pe os (aprox 1-2 ore, in functie de ciolan). Cand fierbe, scoti ciolanul si il tai cubulete mici, si in apa de la ciolan pui legumele la fiert, de preferat la foc mic, pt a avea timp sa tai ciolanul. Cand legumele sunt apoape fierte, adaugi ciolanul taiat peste, dai focul putin mai mare si lasi sa fiarba impreuna. (sa nu uiti sa pui sare, eu mereu uit sa pun in mancaruri :)))) ).
    Intre timp, intr-un castron pregatesti un amestec din 2-3 linguri faina + o smantana de 250 grame. Daca iei din cea de 20% grasime, adaugi putina zeama din supa sa o faci mai cremoasa. Trebuie sa ai consistenta unei creme mai groase, dar sa nu fie tare, iar in amestecul acesta de smantana + faina adaugi curry + chilli, in functie de cat de iute doresti sa fie( sa nu uiti ca ai in supa si ardei iute). Inainte de a opri supa, adaugi putin cate putin zeama, peste amestecul de smantana, pana ajunge lichida, pt ca in momentul in care oo adaugi in oala sa nu faca cocoloase. Mai lasi vreo 4-5 minute sa fiarba impreuna, gusti sa fie suficient de condimentata si sarata si poti opri. Daca vrei mai poti adauga otet sau piper, da eu nu pun.