Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Esti binevenita si tu alaturi de alti doritori. Nu ma urc eu pe schiuri, dar promit ca va fac galerie si va tin cu ceaiuri calde cat sunteti pe partie.

Aaa, vezi, sa nu uit sa-mi iau si un megafon, se pare ca voi avea nevoie, ca nu vreau sa ragusesc.:p

Agro80, petra2172, -elenaion49- și alți 2 apreciază asta.
  2. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Ambra, banuiam ca ai calculat recoltarile, am glumit la faza cu dormitul Sper ca nu te-ai suparat :oops:. Am postat aici fiindca dincolo eram off-topic si-mi rupeam picioarele pe gheata (doar ,,Vine iarna", nu? ) fugind de moderatori...

3. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Stai linistita ca asta nu-i motiv de suparare, duc destul la gluma.:)

4. tweety`

tweety` Baron forum

In spate sau in buzunare? ::>_<::

stoiantudorel, malagambafane și petra2172 apreciază asta.
  5. Ambra.

Ambra. Împărat forum

In spate ca buzunerele-s pline cu alte cele.

malagambafane și petra2172 apreciază asta.
  6. tweety`

tweety` Baron forum

Iar ai dat iama in frigiderul meu :)))))

Fetelor, pana una alta, ma mai uitam asa la ce se comenteaza pe forum si imi venea in minte un singur citat: "Doamne da-mi rabdare, ca de imi dai putere ii bat/omor" depinde de versiune :DxD

misu_mama, llyillyi, -elenaion49- și alți 4 apreciază asta.
  7. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Pai cum ii spuneam lui Chronos, "Cand pisica nu-i acasa.....", facem si noi ce ne convine.

Mai vrei balegar ? Iti trimit o caruta, e fermentat de anul trecut, dai si tu la schimb o caruta de ingrasamant din ala de calitate superioara, ca azi nu fac agricultura bio. Zi, bem aldamasul?

-elenaion49-, Agro80, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  8. petra2172

petra2172 Rutinat

Cred ca se potriveste si ala cu : ,,mare-i gradina ta, Doamne !"

-elenaion49-, Agro80, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  9. tweety`

tweety` Baron forum

Nu mai vreau nici un balegar :)))) Dar apareau tare ciudat ofertele. Zicea Team Leader pe la piata ca sunt ceva erori. Am avut eu norocu sa le prind pe pielea mea. :p

::)))))) clar...deci nu sunt eu intr-o ureche si mi se pare...

10. Agro80

Agro80 Conte forum

Tweety, ai ramas "blocata" cum am ramas eu ieri :D.
    Ambra, vreau oua de la tine si schi, vreau si poze mari :D.
    Nasa petra, ai avut profesoara buna, asa se vede. Baga practica altfel se pierd invataturile :D.
    Nu mai barfiti forumul, nu vreti sa starniti forumiada :D. Noapte buna voua! Va pup! ♥

tweety`, -elenaion49-, goldhe și alți 6 apreciază asta.
  11. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineta dragi romani ! Va invit la o cafeluta, desi vremea te indeamna sa te intorci in pat.

M-am inbracat in hainute noi, numai caprita aia incapatanata nu vrea sa plece de la avatar. Staruie sa faca si iarna la mine-n batatura.

matusam, stoiantudorel, EVE.violetta și alți 9 apreciază asta.
  12. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimineata, sa traim, sa ne veselim :D.
    Multumesc pentru cafeluta, Ambra.♥ Am avut o surpriza frumoasa in dimineata asta cand m-am dat jos din pat,a niiiiinnnsss :D
    Ce faceti azi? Cum sarbatoriti daca sarbatoriti? Gatiti ceva specific zilei? Dupa mine, micii si fasolea cu afumatura, nu au voie sa lipseasca :music:

matusam, stoiantudorel, EVE.violetta și alți 9 apreciază asta.
  13. tweety`

tweety` Baron forum

Buna dimineata! Eu traiesc cel mai specific romanilor in aceasta zi: prin munca :)))))

Am avut in cap in cap inca de dimineata melodia Voltaj- Din toata inima.

Altii probabil sunt mai norocosi. Aaaaa, si ma mai dor niste degete de ieri de la bowling xD

14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Fasole nu am, mici nici atat, friptura am avut ieri, asa ca azi....nu stiu inca, poate dupa ce beau cafeaua imi vine vreo idee.

matusam, stoiantudorel, petra2172 și alți 6 apreciază asta.
  15. Smarannda

Smarannda Novice forum

La multi ani romanilor de pretutindeni si va astept la o fasole cu cirnati traditionala in aceasta zi mare pentru noi romanii!

stoiantudorel, petra2172, dydyana97 și alți 6 apreciază asta.
  16. Agro80

Agro80 Conte forum

Ambra, sigur gasesti tu ceva, o sarmaluta, o atentie, o maslina :D.
    Tweety, tu ai doua capete sau ai repetat ca sa intelegem cat mai bine? :D Imi pare rau ca muncesti chiar si azi. Altii sunt mai norocosi sau altii isi fac ei norocul :D. De asta vara n-am mai jucat bowling, mi-ai facut pofta. Ultima oara am invins toti baietii, ei poate jucau tehnic dar cu norocul meu...:D. Nu mergi nici la parada, tweety? Eu o sa vad parada din loja, se desfasoara sub balconul meu :D.

stoiantudorel, petra2172, dydyana97 și alți 5 apreciază asta.
  17. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Mai oameni buni, nu-mi mai faceti pofta cu fasole cu diverse afumaturi ca....o sa ma deshidratez daca pierd prea multa apa.:p

Eu azi mi-am primit primul cadou din decembrie. L-am gasit pe presul de la usa. Consta intr-o invitatie la toate evenimentele din decembrie organizate de biserica de aici, un pliant cu activitatile culturale organizate in orasel si trei ciocolati invelite in staniol cu maginea bisericii. Asta se intampla in fiecare an.

Modificat ultima dată: 1 Dec 2016
    matusam, stoiantudorel, petra2172 și alți 7 apreciază asta.
  18. Agro80

Agro80 Conte forum

Foarte frumos cadoul primit, Ambra. Si craciunita ta imi place, n-am avut craciunita niciodata dar cred ca imi iau un ghivecel anul asta.

matusam, stoiantudorel, petra2172 și alți 6 apreciază asta.
  19. tweety`

tweety` Baron forum

Super dragut Ambra! Ma mir ca nu ti-a disparut de pe pres pana l-ai luat :)))) Ehhh asta e cu munca. iar de parada nici nu se pune problema, nu am cum sa ajung... Lucrez intr-un domeniu in care octombrie -ianuarie e varf. Dar in schimb anul ce vine incep munca in 9. Asa recompenseaza ei zilele libere lucrate.

App mami, tu cand ziceai ca vii in Bucuresti? Mergem la un bowling xD

20. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Pai n-a disparut ca am fost pe faza. Glumesc, poti lasa pe casa scarii orice, nu dispare nimic.
    Cat despre bowling, lasa-l Tweety, nu-ti mai chinui degetelele, iti cumpar eu o minge sa poti face miscare in siguranta.:p