Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Am finalizat si eu comanda, pentru tine, o pijama imprimata cu Donald Duck si o pereche de botosei cu Chip si Dale, dar stai linistit, nu-ti vei deranja vecinii, sunt silentiosi.
    Ti aduce Rudolf.
    Daca esti nerabdator, iti pot trimite catalogul pentru edificare .

Merry Christmas!

Gata pe azi, la somn.
    Noapte buna tuturor!

2. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimineataaa! Trezireeeeaaa si la raport! :D

Arata bine ciupercutele tale, tweety. Si calitatea pozelor e foarte buna, cu ce ai pozat? Ziceai ceva de cel putin "26 de ani", pai nu prea mai am cum sa-ti fiu mama. Micsoreaza-te :D
    Nasa, nu ai cum sa o iei de nora pe tweety daca este fata mea si tu esti nasa mea :D.

Chronos, sa pui cearsaful pe un bat si sa-l atarni pe balcon.

3. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna dimineata!

M-am trezit si eu. Vremea e urata, ceata, intuneric si -6 grade.:sleepy:

Azi zi destinata activitatilor domestice.

Sa va bucurati de o zi frumoasa !

4. Agro80

Agro80 Conte forum

Soare dar -9 grade si la mine. Ambra, daca ai luat activitatile domestice, eu ma voi ocupa de alea salbatice :D.
    O zi minunata va doresc si eu! ♥

5. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Musai, maine incep lucrul, asa ca azi trebuie sa gatesc mai mult, fac o salata de boeuf, o supa si niste paste cu legume.
    Putina ordine, o tura de rufe la spalat si cam atat.

Asa ca spor sa am, dar pana nu termin si a doua cafea, nu mai am mult, nici gand sa ma apuc.:)

6. tweety`

tweety` Baron forum

Buna dimineata! La mine a inceput ziua prost, sau mai bine zis ieri s-a terminat prost. Sa va zic ce a facut "desteapta" de mine. Ma complimentez singura sa nu va mai obositi oi. :sleepy: Din lipsa de ocupatie, aseara m-a apucat sa imi pun si eu parola la telefon, cu amprenta faciala. Si ca sa fie meniul complet, parola de rezerva era un desen complicat care trecea nu stiu cum prin toate punctele. Ca deh, vream sa fiu sigura :))))) Toata smecheria a inceput aseara inainte s amerg la somn. La ce fata aveam de obosita, nici macar telefonul nu ma recunostea. Dupa 3 scanari a fetei nu puteai debloca decat cu minunatul model sau sa restartezi telefonul. Si de nu am bagat la modele, de ma durea capul.... La un moment dat, ma intreaba daca am uitat modelul si sa imi trimita mail la congul de google. Mai are rost sa va zic ca nu stiu parola, ca e logat de pe telefon, si parola salvata tot in telefon? :))))))))))) Intr-un final, azi pe metrou am reusit sa imi surprind minunatul zambet la recunoasterea faciala si am reusit sa intru in telefon sa modific modelul. Acolo a mai trebuit sa il incerc de cateva ori pana l-am nimerit. Dar atat de sigura eram ca nu il bag corect, incat l-am si uitat. Pana la urma tot parole de genu anul nasterii sau 1234 sunt cele mai sigure :))))xD:D

7. popik70

popik70 General forum

Neata. Eu deja am dat o tura pe afara. Nu aveam paine si tigari. La capitala e placut afara.
    Ambra , daca tot esti '' domestica '' azi , nu treci si pe la mine ? Nu am multe de facut , putina ordine , ceva rufe de spalat . Ca mie mi-e cam lene. xD

8. Chronos

Chronos Guest

Nu mai bine pun tricoul tau?8)

Hai `neata!

9. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Tweety, pana la urma bine ca ai rezolvat problema. Am meu e cu senzor de amprenta digitala, dar nu am activat-o.

Draga, azi nu am vreme sa vin si la tine, am eu destul de munca la mine, dar cu alta ocazie, dau o mana de ajutor.

Gata, acum va las, poate mai pe seara.
    V-am pupat !

10. petra2172

petra2172 Rutinat

Buna tuturor ! Tot ,, domestica " si eu azi. Frumos afara, soare pe cer, gheata pe jos, deja am testat-o iesind la cumparaturi, am tras o tranta de toata frumusetea:wuerg:. Ieri am testat ABS-urile masinii, dar macar am ,, dansat", n-am picat !xD Spor la treaba !
    Uite , Agro, ti-am raportat .;)

dydyana97, stoiantudorel, Agro80 și alți 2 apreciază asta.
  11. tweety`

tweety` Baron forum

Mami, vezi sa nu te ratacesti prin jungla si sa te salbaticesti de tot :D Telefonul e unu din ala cu touch xD

Ambra, puteam sa stau si eu linistita si sa raman la modelul simplu de la inceput.... mi-a trebuit mie sa mi se recunoasca fata de telefon... E clar, am fost renegata....

Nasa, ce " norocoasa" esti tu! Ca tine, numa sa nu fim :)))))-.-

12. Agro80

Agro80 Conte forum

Hai buna seara, cucuietilor!♥
    Te intrebam cu ce ai pozat pentru ca e diferenta mare intre poza cotletului si a ciupercutelor, ma gandeam ca ti-ai "tras" alt aparat, tweety. Mai salbatica decat sunt, sper sa nu mai. Zapacita esti, fata mea, ai mostenit si tu ceva bun de la mine :D. Nu fac chiar din astea, dar fac si eu destule, zapacita si eu, ametita, uituca. Am parola din cifre, nu ma complic. Oricum, ma mir ca tin minte parola desi nu e chiar simpla. :D

Nasa, multumesc pentru "raport". Vin sa-ti fac un masaj de recuperare dupa tranta. Daca eram impreuna cand ai cazut, sa vezi ras.
    Aseara, am mutat un scaun la bucatarie, am facut niste modificari pe aici si am mutat scaunul meu putin. Obisnuita sa ma asez in locul meu, m-am asezat linistita dar pe jos . Era acolo un sac de cartofi, a amortizat, nu m-am lovit deloc dar crede-ma, eu deja radeam din cadere, anticipand ce urmeaza. In cadere mi-am dat seama ca nu mai e scaunul unde trebuia :D. Deci, cred ca am presimtit caderea ta si ti-am luat-o inainte, nasa :D.

Popika, maine vin eu sa te ajut. Pe tine te pun la un film si fac eu tot, e bine asa? :D

Chronos, fluturaaa in vaaant...Care tricou dintre toate alea cu inimoare si love? :D

Ambra, sa ai maine o zi usoara! ♥

dydyana97, -elenaion49-, popik70 și alți 3 apreciază asta.
  13. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Sper sa o am, dar va anunt eu. Azi am muncit ca un rob.

Ultimele poze cu mancare de la mine pe anul acesta.

De maine astept de la voi.

black_snow69, llyillyi, dydyana97 și alți 6 apreciază asta.
  14. Agro80

Agro80 Conte forum

Foarte bine arata ce ai pregatit, Ambra. Ce mezel este cel folosit in paste?

15. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Se numeste Braunschweiger.

Este putin mai scump, e de la macelarie, dar are un gust foarte bun, este in membrana naturala., asa ca merge.

llyillyi, dydyana97, -elenaion49- și alți 4 apreciază asta.
  16. Agro80

Agro80 Conte forum

Da, arata foarte bine, sunt convinsa ca e si gustos. Abia astept sa fac si eu carnatii, mai mult sa ii fac decat sa ii mananc. Pregatesc cu mare drag preparatele culinare specifice Craciunului. Colinde pe fundal, niste vin fiert cu scortisoara...Ii tin o zi la uscat si apoi ii duc la afumat. Astept sa primesc carnea de porc in preajma Craciunului si ma apuc de bunatati. As face si niste toba anul asta, sa vad ce chef am si cum imi casuna. Ati mancat toba de porc afumata?

llyillyi, malagambafane, petra2172 și alți 2 apreciază asta.
  17. Chronos

Chronos Guest

Doamne, cred ca radeam pana faceam temperatura. Parca te si vad, ca in reclama aceea cand sar micii sau carnatii sau cad...se intalnesc asa in slow motion cu mustarul prin aer care cadea parca.Nu poti sa iti muti si cutia aceea craniana care face doar ecou? Iti dau eu ghiveciul de la brad, macar aduci a inteligenta in felul acesta. Auzi, nu vii si la mine, sa ma uit si eu linistit la ceva, un documentar gen si sa faci tu tot?8)

Ambra, ti-a citit cineva in palma pana acum? Sa nu iti citeasca de acum incolo. Daca dau de tine, vei trai 12 ani de sclavie.

llyillyi, dydyana97, -elenaion49- și alți 6 apreciază asta.
  18. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Eu am mancat, dar sa stii , nu prea ma dau in vant dupa carne. Mananc, dar daca nu am ,nu e o catastrofa. In schimb, am in familie niste barbati sanatosi, care spun ca dintre toate legumele cel mai mult le place carnea.
    Asa ca tata face toba si ca sa tina mai mult o afuma. Eu gust, stramb din nas, el imi spune ca sclifosita m-a mai facut mama, eu rad si gata.

Carnati mananc uscati dupa ce-s afumati. Nu-i prajesc. Si tata ii face ca si tine, ii lasa o zi sa se usuce apoi la fum.
    Vezi ca spun ca face tata. Stiu si eu sa fac tot ceea ce inseamna preparate de porc, dar la noi, tata e seful la taiatul porcilor, eu sunt sous chef.
    Adica curat mate, toc carne, maruntaie,curat usturoi, si fireste....dau din gura . "mai pune cimbru, nu se simte ienibaharul, prea multa sare...etc)

Offff....mi-e dor de acasa...:(

Cand merg acasa, eu le duc mezeluri de aici (sunt chiar bune) si iau inapoi preparatele noastre. Cel mai mult imi place pateul de casa.

Bre, da ce facui asa rau ? Stiam ca sclavia s-a abolit demult, dar se pare ca-mi joaca memoria feste.

Modificat ultima dată: 5 Dec 2016
    llyillyi, dydyana97, -elenaion49- și alți 4 apreciază asta.
  19. Chronos

Chronos Guest

La cum aratau pastele acelea cu totul...nu ma mai apuci pe mine la pensie. Trebuie sa imi gatesti o data. Agro a abandonat cazul. Preia-l tu. 8)

20. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Ok, nu zic nu, 50 parai si batem palma.
    O zi pe saptamana gatesc gratis, apoi.....pregateste buzunarele. :p