Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. tweety`

tweety` Baron forum

Mami, ia-l de urechi pe Chronos. Nici bine nu am facut ochisori si dau cu ochii de arataniile alea. Mai ca imi vine sa ma bag inapoi in pat.

Buna dimineata lume! :inlove:

dydyana97, goldhe, llyillyi și alți 7 apreciază asta.
  2. Chronos

Chronos Guest

Ombladon feat. Guess Who - Noapte buna Bucuresti :D

dydyana97, goldhe, yocoama și alți 6 apreciază asta.
  3. tweety`

tweety` Baron forum

Daca imi zici noapte buna crezi ca scapi asa usor? Sa o crezi tu 8)

dydyana97, goldhe, yocoama și alți 6 apreciază asta.
  4. Carolll72

Carolll72 Veteran Forum

Pe la mine e vreme de gratar, cu un vin bun...

raisa2005, dydyana97, goldhe și alți 7 apreciază asta.
  5. roliana57

roliana57 Legendă vie

Sper ca nu esti din TeleormanxD

Nu mai intra in pat...pentru ca o sa visezi urat:mad:

E ca-n ring, tre' să stai în gardă...oriunde te-ai afla!

Chronos.....tu amesteci totulxD

Modificat ultima dată: 11 Dec 2016
    dydyana97, goldhe, yocoama și alți 3 apreciază asta.
  6. Chronos

Chronos Guest

Roliana, de ce faci dublu post, triplu post? Mai bine ai tine post.:D

dydyana97, goldhe, yocoama și alți 2 apreciază asta.
  7. roliana57

roliana57 Legendă vie

De aici chiar ca am sa tin ...multi post:DIti place sa asculti doar ce iti place

dydyana97, goldhe și malagambafane apreciază asta.
  8. Chronos

Chronos Guest

Pai normal ca ascult doar ce-mi place. Cand ma duc prin alte parti mai sunt nevoit sa ascult si ce nu-mi place.
    Aaaaa, nu te refereai la muzica.:D

Pai ce am amestecat, frumosul cu uratul? La prajituri nu pui un pic de sare ca sa scoti in evidenta mai mult dulcele?

dydyana97, goldhe, yocoama și alți 3 apreciază asta.
  9. roliana57

roliana57 Legendă vie

Pentru tine este nevoie de prea multa sare...si asta dauneaza grav sanatatiixDPa Chronos! Iti doresc sa fii dulce...fara prea multa sare;)si sa ai cati mai multi clienti la o cafea cu sare

dydyana97, goldhe, yocoama și alți 2 apreciază asta.
  10. Chronos

Chronos Guest

Eu sunt asa cum sunt, prea bun, prea ca la tara. Cine ma place, bine, cine nu, soarta. As fi reprodus intocmai vorbele unui sergent din armata, un baiat destept, la biroul caruia am lucrat in comandament ultimele 8 luni si ceva din armata. Nu pot reproduce aici vorbele lui, chiar daca as cenzura niste litere sau un cuvant pentru ca iar s-ar interpreta ca am jignit jucatorii si nu vreau sa dau iar curs din nou unor concluzii "ieftine". Insa acele vorbe au fost opinia lui, concluzia lui si m-ar scuti pe mine de multe chestii.
    Cine vrea sa ma vada dulce, ma vede si ma va vedea mereu. Cine vrea sa ma vada acru, o va face mereu. Eu sunt si voi fi mereu asa cum imi vor cere situatiile si viata. Pana nu cu mult timp in urma, intorceam obrazul indiferent de situatie. Acum am constatat ca viata m-a invatat sa dau inapoi ceea ce primesc.
    Nu stiu ce ai inteles din jocul de cuvinte cu postul, insa te asigur ca nu era un apropo sa nu mai scrii aici. Aici este binevenit oricine atata timp cat vine cu sufletul deschis. Rautatile nu au ce cauta aici, decat poate la usa bisericii la barfa, cum fac majoritatea "practicantilor" care tin post. O sa fiu asa cum trebuie, nu cum mi se cere. Ca sa citez din piesa "Fii pregatit" : "Nu fi ce te vor altii...".

Peace out.;)

maimutica, dydyana97, goldhe și alți 6 apreciază asta.
  11. tweety`

tweety` Baron forum

Esti atat de dulce incat am nevoie de o lamaie sa atenueze gustul :))))))

Roliana, visam urat doar daca ma gandeam la pozele cu nasucurile alea mici si fine xD

dydyana97, goldhe, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  12. roliana57

roliana57 Legendă vie

Eu visez urat...de cate ori Chronos isi arata muschiixD

Eu as zice ca ar trebui sa-ti revizuiesti atitudinea apropo de rautati...si sa te mai gandesti la sufletul tau "deschis";)

Modificat ultima dată de către moderator: 11 Dec 2016
    adria2, dydyana97, goldhe și alți 2 apreciază asta.
  13. Chronos

Chronos Guest

Eu zic ca nu. Nu am de ce sa revizuiesc atitudinea asupra unor lucruri evidente.;) Una este sa auzi din vorbe ca zvonuri si alta este sa citesti cu ochii tai.

Cat priveste al doilea sfat, te refuz din nou politicos si iti intorc urmatoarele, asa zambind, fara nici o suparare.;)

14. Agro80

Agro80 Conte forum

Dulceata mica, cel cu ochii bulbucati te intreba pe tine daca vrei sa-i fii prietena, nu? :DDaca pui pozele cu nasosii peste trupul tau din tinerete, zi-mi ca nu te-ai confunda :D Urat din partea ta ca faci fetele sa viseze urat, pune si tu poze cu licheni, baga mai pe vegan.
    Tweety, daca il mai trag si de urechi...si asa, nu vezi ce nas are? :D
    Caroll, a fost cald si aici, soare, 8 grade. Mai ca imi venea sa fac plaja :D

Ambraaa, ce frumoase sunt pozele. ♥

goldhe, dydyana97, Georgel72 și alți 3 apreciază asta.
  15. yocoama

yocoama General forum

Buna seara,pot sa spun ca am facut un ritual din citirea acestui forum in fiecare zi,mai ales ca de fiecare data glumele sau vorbele de duh imi faceau mare placere.In plus eu am crezut ca voi care scrie-ti fregvent in acest forum sunte-ti amici si va permiteti anumite glume.Atunci astazi de ce a-ti fost atat de reci?Sincer eu va citeam mereu pentru relaxare si asta as dori si pentru viitor.Imi cer mii de scuze daca m-am amestecat in discutiile voastre dar imi doresc sa va urmaresc si in continuare.O seara buna.
    ps.indiferent de situatie sunte-ti fanii mei

malagambafane, goldhe și dydyana97 apreciază asta.
  16. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Azi am fost usor provocat si am raspuns si eu usurel asa provocarilor. Se mai intampla si asa dar nu este de dorit si nu voi mai lasa provocari pe aici sa apara. Da, glumim. Unii ne cunoastem cu altii, altii nu dar ne prindem la glume si ne dam seama si unii si altii ca glumim, ca ne tachinam, ca de drag o facem. O gluma facuta de drag, nu are cum sa nu se deosebeasca de alta gluma facuta din alte motive, ma rog, daca ii putem spune gluma. Eu ma bucur ca ne citesti, mi-as dori sa participe mai multi jucatori, stiu ca sunt multi care citesc dar nu scriu dar ce sa zic, Cafeneaua este aici, va asteapta oricand.

Acum, hai sa te iau si pe tine in vizor.:D:D:D Stiu ce ai vrut sa spui dar nu avem cum sa iti fim fani daca nu te cunoastem.:D:D Repet, stiu la ce te-ai referit: ca iti suntem dragi. Pai na, Agro cand apare, nu ai cum sa nu faci misto de ea, Ambra la fel.:D
    Fetele stiu de gluma, glumesc la randul lor deci este ok. Cu celelalte fete si baieti nu prea mi-am permis asa glume, pentru ca nu ii cunosc asa bine si nici nu i-am enervat atat de rau de-a lungul timpului cum am enervat-o pe Ambra.

Asa ca...diiiii....

maimutica, adrianapatran, Georgel72 și alți 7 apreciază asta.
  17. leczeg_laura

leczeg_laura Mogul forum

Multumesc frumos,Chronos :)...uneori este mai bine sa stai doar sa citesti ...si ma refer la mine
    Seara buna tuturor !:)

Georgel72, nyeo, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  18. yocoama

yocoama General forum

Imi cer scuze pentru"fani",a fost din neatentie si da imi sunte-ti dragi.O seara buna.

19. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Bine...
    Daca ati fost prea reci azi, sa va incalzesc cu o intrebare de "sezon"? :p
    Carnea pentru carnati, se framanta sau nu cu supa de oase? :oops:
    Adica merge si fara supa de oase, doar carnea amestecata cu condimente?

malagambafane, Agro80, roliana57 și alți 3 apreciază asta.
  20. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna seara !
    Ma bucur ca ti-ai luat inima-n dinti si ai postat aici, unde noi batem campii . De cunoscut, si vorbesc in numele meu, nu cunosc pe nimeni, decat un anumit jucator, si asta pentru ca intr-o noapte linistita l-am visat;).

Simpatic rau, jucatorul, dar sunt bucuroasa ca am relationat chiar daca visul a fost de scurta durata.

Scoate calul, pune saua....

Ma bucur ca recunosti, dar lasa ca si eu te-am facut sa-mi pomenesti toate neamurile, si cele cunoscute si cele necunoscute. Asa ca suntem chit, de cutit.:p

Merge si fara supa de oase, dar e mai bun cu. Tatal meu de multe ori foloseste putin lichid din vasul unde a fiert maruntaiele pentru toba.

In supa de oase dizolvi sarea, dar usturoiul si condimentele le amesteci cu carnea, apoi pui din supa cu sare, si amesteci pana devine ca o pasta. Dar nu ca aia de mici, ci mai vartosa. Usturoi sa nu pui asa mult ca risti sa ti se acreasca carnatii. Si nici cu boiaua sa nu exagerezi ca si aia fermenteaza.

Poate mai vin si altii cu opinii.Spor sa ai si sa te gandesti si la mine cand ii degusti.

Modificat ultima dată: 11 Dec 2016
    Georgel72, malagambafane, Agro80 și alți 4 apreciază asta.