Cafeneaua Farmerama

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 5 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Seara buna ! S-au cam terminat pregatirile daca am avut de citit 2 pagini... Dar e de bine, inseamna ca toata lumea e in grafic xD. Exceptie, cred, face Agathon care pare ratacit printre carnuri si legume :). Mi-e somn de mor dar in 10 minute se fac plantele asa ca trebuie sa mai rezist pe baricade pana atunci.
    Acum va spun Noapte buna ! :sleepy::sleepy::sleepy::sleepy:

Ambra., roliana57, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  2. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Agathon s-a bazat pe aparatul de facut sarmale si acum s-a luat cu mainile de cap. :cry: Este o prostie, nu-i bun de nimic.-.-

-elenaion49-, Ambra., naivreasastii și alți 9 apreciază asta.
  3. Agro80

Agro80 Conte forum

Baaii, se poate asa ceva? Abia mi-am tinut ochii deschisi sa va citesc :D. Azi am umblat pe la cumparaturi, am umblat dupa o tava in forma de inimioara, n-am mai gasit, stoc epuizat desi acum cateva zile zaceau pe raft neinteresante. Am umblat si dupa cadouri, jumate din zi asa s-a dus apoi m-am apucat de tiramisu, cozonaci si brad. Mai erau in plan si niste biscuiti dar cred ca maine, sa vad cum ma trezesc, mai pe seara trebuie onorate si niste vizite.

Roliana, daca ti-am fost de folos, ma bucur. Multumesc pentru urari.

Agathon, ma bucur ca ai gasit reteta si sper sa te multumeasca. Nu are cum, doar ce am taiat o felie pufoasa desi era cald dar sa dorm si eu linistita si gustata :D.

Hai sa ne auzim cu bine, Ambra. Iti trimit niste rasina pe o felie de cozonac :D

Tweety, tu poti incerca sa suni la ora 2 dar sa iti si asumi ce se intampla dupa. A mai facut cineva asta din greseala :D

Noapte buna, harnicutii mei. Va pup pe nas! Ne gasim la raportul de dimi. ♥ De urat, va urez in Ajunul Ajunului.

Ambra., matusam, roliana57 și alți 7 apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

2...0...2...0..proba proba. Sa zici despre Mircea Badea ca este incult, este ca si cum m-ai judeca pe mine dupa reactiile pe care le am cand sunt nervos...este ca si cum ai spune despre sindromul Tourette ca este un herpes netratat. Daca nu l-ati prins la Teo si Mircea, la Noaptea tarziu si altele, nu are rost sa discutam. Este infumurat? Un om sigur pe el nu poate fi arogant? Cati melteni infumurati nu am vazut eu la viata mea. Adevarul ca, este un "incult" avand parintii profesori. Orice ati zice voi, Mircea Badea ramane Mircea Badea. Iar daca nu stim cine a fost primul, oul sau gaina, de Mircea Badea stiu sigur ca a fost primul. Pe atunci Banciu era injurat de Becali pe la telefoane la emisiuni sportive, ca sa zic asa.Voi le priviti superficial, judecati aspectele politice. Eu am apreciat umorul, aroganta in fata pr**tiei, glumele, spontaneitate, cultura lui Mircea, etc. Voi judecati doar politicul si uitati ca Mircea Badea are un serviciu, un salariu. Ma intreb cine a aparut primul la tv in maiou, Badea sau Banciu. Cum spunea Ambra...copie la copie..adica la original. Si nu, nu sunt nervos acum ci rad.:D:D

Ambra., dydyana97, naivreasastii și alți 2 apreciază asta.
  5. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Sadoveanu, ai uitat sa scrii de confruntarea cu Emil Teodor. Sa fie portretul complet. Stiu cum a plecat Banciu "ajutat" de Becali. Urmaresc emisiunile, dar nu sunt de acord cu faptul ca Banciu este copia lui Badea. Sunt de principiu ca fiecare e unic in felul lui. Au stiluri diferite si sarmul lor.
    Noapte buna!

-elenaion49-, Ambra., dydyana97 și alți 6 apreciază asta.
  6. Chronos

Chronos Guest

Nu este copie ci doar incearca sa il imite pe Badea dar nu reuseste prea mult. Fiecare e original iar Badea este inimitabil.

dydyana97, naivreasastii și malagambafane apreciază asta.
  7. yocoama

yocoama General forum

Noapte buna!

-elenaion49-, Ambra., dydyana97 și alți 3 apreciază asta.
  8. _Agathon_

Noapte buna?! La ora asta? Nici nu s-au amestecat ingredientele la cozonac. xD

-elenaion49-, Ambra., dydyana97 și alți 9 apreciază asta.
  9. tweety`

tweety` Baron forum

Aparat de facut sarmale? xD Da cele 2 maini nu mai sunt bune? Abia ce te laudase Cruella si tu ce faci? Nu ai spus altceva, asa te percepuse mintea mea. Catar.... nu mai zic ce se zice despre acele animale :p

Ah, iar referitor la Banciu, nu stiu cine e omul acela. Nu ma uit la televizor. Pe Badea l-am vazut pe youtube in 2-3 emisiuni pe niste subiecte de mai demult si in afara de a jigni persoanele care nu erau de acord cu el, nu a facut altceva. Politic? Nu erau subiecte de politica. Sa nu uitam sa il apara pe Dan Voiculescu, despre care nu mai are nici un sens sa discutam ce a facut si celebrul miting de pe la inceputul anului in fruntea caruia se afla. Miting la care au participat majoritatea persoanelor de varsta a -3-a.

Agro, Agro... ce ai scapat tu trezita la ora 2.... norocul tau ca m-a luat o raceala urata si am adormit. Pana una alta mai merg sa iau 2 boabe si sa mai invart roata norocoasa. Mai am nevoie de Casuta Pasarila care e pare ca se lasa greu de prins la mine.

10. _Agathon_

Agrooooooooooooooooooooooooo... dormi?-.-
    Deci, mi-a mai intrat cel putin 1/2 kg faina si o cescuta de ulei, in plus. Evident nu a mai mers masina cu atata coca. Evident mi-am bagat ... mainile. Evident, a transpirat si "podul", iar dusumeaua a duduit.
    Agrooooooooooooooooooooooooo...dormi?-.-

-elenaion49-, dydyana97, matusam și alți 10 apreciază asta.
  11. Chronos

Chronos Guest

Uneori, tacerea este de aur, mai ales atunci cand vorbitul constiuie o enigma pentru vorbitor.;)

kami12., dydyana97, naivreasastii și alți 4 apreciază asta.
  12. petra2172

petra2172 Rutinat

Buna dimineata ! Cafeaua e aproape gata, pregatirile aproape gata. Toata saptamana a fost o nebunie, intre drumuri la tara , asteptat sot, copil, cumparaturi, bucatarie. Pana la amiaza strangem tot calabalacul si plecam la tara pentru sarbatori. Urarile mai pe seara, va pup !

-elenaion49-, dydyana97, matusam și alți 6 apreciază asta.
  13. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimineata la Mos Ajuuuun! Hai sa va pup pe nasucuri, sa va urez si eu un Craciun de vis, de poveste. Daca nu se poate asa, macar tihnit sa va fie, bunatati pe masa si suflete zambitoare! Nu-mi plac urarile pompoase asa ca ma rezum la simple. ♥

Agathoooooooooon :D. Pai daca stiam eu ca esti la ananghie, nu mai dormeam franta. Nu stiu ce ai vrut sa faci tu acolo, dar iti plac masinariile si experimentele vad :D. Inteleg ca ai facut alta reteta care contine ulei ori ai vrut sa faci paine. Ori ai avut prea cald in bucatarie, ori ai vrut tonus muscular biceps/triceps. Nici nu stiam ca exista masina de facut sarmale, o sa caut pe net ca tare m-ai facut curioasa. A iesit ceva din toata truda sau ai aruncat?

Tweety, multa sanatate iti doresc!

Petra, sa ajungeti cu bine, drum bun!

-elenaion49-, petra2172, dydyana97 și alți 9 apreciază asta.
  14. popik70

popik70 General forum

Buna dimineata la mos ajun , ne dati sau nu ne dati , fasole cu carnati.....
    Am nevoie de un masaj , se ofera cineva ? Masinarie pt sarmale exista , dar nu-mi place. Aseara am facut si eu sarmalele , dar cu manutele. Tre sa le pun la cuptor.
    Am terminat cafeaua , deci , gata pauza. Mai am de robotit pe la bucatarie.
    Ne citim diseara. :)

petra2172, dydyana97, matusam și alți 3 apreciază asta.
  15. popik70

popik70 General forum

Nu pot sa nu rasp provocarii. Ce fel de masaj ? De ala thailandez ?
    Memo ? Vrei sa ma botezi , se pare. Si mielul cine-l da ? xD
    Cu voi nu mai termin bucatareala.

Ambra., petra2172, dydyana97 și alți 5 apreciază asta.
  16. Chronos

Chronos Guest

Ma pricep la orice fel de masaj insa clientul nostru, stapanul nostru. Dar cum scrie prin niste scripturi, "Cere si ti se va da".
    Pai daca robotesti, inseamna ca esti un robotel. Bine, nu esti Memo, esti Optimus Prime.8)

maimutica, petra2172, dydyana97 și alți 6 apreciază asta.
  17. popik70

popik70 General forum

Prefer Memo. Gata , ca nu am timp sa stau toata ziua in cafenea.
    Pt masaj , te trec la ... optiuni.

-elenaion49-, Ambra., petra2172 și alți 7 apreciază asta.
  18. Chronos

Chronos Guest

Optiuni de la setari avansate.:D Acolo este "crema" optiunilor.
    Pai cine te pune sa stai aici?:D Inchide usa pe dinafara.:D Daca nu stii cum este, iti spun eu. Hai, fugi la treaba, eu deja mi-am facut un pic de piata.

-elenaion49-, Ambra., sika131 și alți 10 apreciază asta.
  19. _Agathon_

Am mai pus in plus fata de reteta ta(pentru ca era moale ca un aluat de chec :oops:)aproape 1 kil de faina, un plic de drojdie, miere si mai trebuia si "unsoare", d'aia am pus ulei caldut. Si a trebuit sa-l framant in copaita :oops:. A crescut de s-a rupt si mi-au iesit 2 uriasi, ceva imeeeeeeeeeens. La ora 8 dimineata m-am culcat, ca au stat la copt peste 2 ore. Acum m-am sculat, dar nu m-am trezit inca, sa fiu in stare sa fac poze. Le fac mai tarliu, ca ar fi pacat sa nu va arat ce-a iesit - o minunatie, cred ca niciodata nu am avut asa cozonac maaaaaaaaaaare, gustooooooos si pufooooooos. Ca primul lucru, chiar si inainte de cafeluta, a fost sa tai unul. Este divin! :inlove:
    Masina de facut sarmale este la ghena de gunoi, evident. xDTot ce face omul cu mana lui...;)
    N-am :p

Modificat ultima dată: 24 Dec 2016
    -elenaion49-, Ambra., petra2172 și alți 15 apreciază asta.
  20. _Agathon_

Stiu ca fac dublu-post, dar il las doar putin, cat sa va atrag atentia.;)
    "You better watch out..." :music:
    Aceea este o cana maaaaaare de lapte si un pachet de "cuie" deghizat. Ca reper. xD

cozo1.jpg
    cozo2.jpg
    cozo3.jpg

Modificat ultima dată: 24 Dec 2016
    -elenaion49-, roliana57, Ambra. și alți 21 apreciază asta.